Huawei P Smart Pro

Reaksiyon puanı
0
Selam aleyküm kolay gelsin ben huwai p smart pro merak ediyorum incelemede göremedim inceleme ve bilgi verebilirmisiniz

Reaksiyon puanı
0
Kusura bakma rahatsızdım giremedim ben 2018 p smart kullanıyorum şuan da gayet memnun um ama ekran camı kırık yenisi almayı düşünüyorum yani p smart pro alınır mı
Nasıl bir bilgi almak istiyorsun?
Şuan 2018 p smart kullanıyorum gayet memnunum tlf dan ama ekran camı kırık yenisi almayı düşündüm ve bunun Bi üst modelini düşündüm yanı psmart pro alınır mı teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

corrollo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kusura bakma rahatsızdım giremedim ben 2018 p smart kullanıyorum şuan da gayet memnun um ama ekran camı kırık yenisi almayı düşünüyorum yani p smart pro alınır mı

Şuan 2018 p smart kullanıyorum gayet memnunum tlf dan ama ekran camı kırık yenisi almayı düşündüm ve bunun Bi üst modelini düşündüm yanı psmart pro alınır mı teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

P smart Pro yeni bir cihaz gibi tanıtılmış fakat yeni bir cihaz değildir Y serisi modeller ile aynı özelliklerde olan bir cihazdır dilersen bir karşılaştır derim.

Reaksiyon puanı
0
P smart Pro yeni bir cihaz gibi tanıtılmış fakat yeni bir cihaz değildir Y serisi modeller ile aynı özelliklerde olan bir cihazdır dilersen bir karşılaştır derim.
Teşekkür ederim sizce alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kamera ve ram farkı var gördüğüm kadarıyla 6 ram için değermi psamrt pro sizce

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
0
Bende onu düşündüm ama kararsız kaldım teşekkürler ederim bilgiler için

Kopan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

P Smart Pro birincisi büyük bir ekrana sahip ve 6gb ram 128gb hafızalı bir telefon. Yeni kullanılmaya başlayan Pop-up denilen üstten çıkan bir ön kameraya sahip. Bunun avantajı da oyun oynarken veya video seyrederken ekranın her yerini kullanabiliyor olmanız. herhangi bir çentikten dolayı görüntü kaybı yaşanmıyor. yüksek performansta ve büyük ekranlı bir telefon düşünüyorsanız bence seçenekler içinde en iyisi p smart pro.

pacmans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Selam aleyküm kolay gelsin ben huwai p smart pro merak ediyorum incelemede göremedim inceleme ve bilgi verebilirmisiniz

Kesinlikle tavsiye ederim cihaz şahane .

O fiyata Redmi Note 8 Pro alabilirsin bence

Düşünülebilir ben alacak olsam p smart pro alırdım daha kaliteli geliyor bana .

Redmi note 8 pro uzun vadede sorun çıkabilir çünkü mediatek işlemci kullanıyor

Kesinlikle P smart pro almak daha mantıklı ..

soulflybrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

kardeşim neyini merak ediyorsun ben cihazı inceledim ve abime aldık 6 ram 128 hafıza olarak oldukça başarılı bir cihaz full ekran olması artı bi avantaj batarya ekranla oranını dengeliyor 4000 mah olarak başarılı bazıları ön kamera bozuluyor diyor ama hiç bir sorun yok serviz mekanizmada bir sorun oluştuğunda ücretsiz tamir hizmeti sunuyor konuştuk birde yanlış bilmiyorsam 15 kg ağırlığa kadar destekliyor huawei kaliteli ve sorunsuz cihazlar çıkartıyor kesinlikle tavsiye ederim

Son düzenleme: