Gece çekim ve ön kamera nasıl?Arkadaslar nova 5t ile ilgili sorusu olan varsa hepsini cevaplayabilirim cihazi 10 gundur kullaniyorum
Neden bence cok basarili sizi izliyip almistim.alma, aldırma
Gece cekimi daha basarili olabilirdi on kamerasi cidden cok iyi tatmin ediyor o fiyataGece çekim ve ön kamera nasıl?
almayı düşünüyorum.Pil ve oyun performansı?Arkadaslar nova 5t ile ilgili sorusu olan varsa hepsini cevaplayabilirim cihazi 10 gundur kullaniyorum
Niye ?alma, aldırma
Oyun performansi super pil performansi gelecek olursak bir gunu cikartiyor ama kullanmana gore bir kere dhaa takman gerekiyoralmayı düşünüyorum.Pil ve oyun performansı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye ?
Hocam hayırlı olsun.Gece çekiminde iyi sonuç almak için gece modunu aktif edip cihazı 5saniye sabit tutarak gece ışığın yetersiz olduğu yerde güzel fotoğraflar çekebilirsin.Neden bence cok basarili sizi izliyip almistim.
Gece cekimi daha basarili olabilirdi on kamerasi cidden cok iyi tatmin ediyor o fiyata
Ben de almayı düşünüyordum Nova 5T'yi ama neden böyle dediniz ? Keşke açıklayıp gitseydiniz, böyle diyince insanın içinde şüphe uyandırdınızalma, aldırma
Ne gibi eksi yönleri var ki alma diyorsunuz?alma, aldırma
Sarj konusunda basarili arayuzu gayet akici s10 plus cihazim var hiz testinde ikiye katliyor nerdeyse ekran olarak tabiki s10 olustan gecince farki oluyor suana kadar hic bir sorunla karsilasmadim cihaz sadece pubg oynarken 15-20 dakika sonra biraz isinmaya basliyor 980 cok stabil calisiyorBen de almayı düşünüyordum Nova 5T'yi ama neden böyle dediniz ? Keşke açıklayıp gitseydiniz, böyle diyince insanın içinde şüphe uyandırdınız
Genel olarak memnun musun telefondan ? Bataryası 4500 mAh'lik A71'den daha iyi diyorlar ama sen bir kez daha takabilirsin diyorsun, aldığın ekran süresi nedir ortalama olarak ? Arayüz konusunda Huawei'yi hiç inceleme fırsatım olmadı, herhangi bir sorunla karşılaştın mı ? Kamera performansı nasıl ?
Ne gibi eksi yönleri var ki alma diyorsunuz?
Huaweinin Emui arayüzü sadelik ve görüntü olarak iosa benziyor.Batarya yönetimide ekran kapandığında ios gibi bütün uygulamalar otomatik olarak uyutuluyor.Ben de almayı düşünüyordum Nova 5T'yi ama neden böyle dediniz ? Keşke açıklayıp gitseydiniz, böyle diyince insanın içinde şüphe uyandırdınız
Genel olarak memnun musun telefondan ? Bataryası 4500 mAh'lik A71'den daha iyi diyorlar ama sen bir kez daha takabilirsin diyorsun, aldığın ekran süresi nedir ortalama olarak ? Arayüz konusunda Huawei'yi hiç inceleme fırsatım olmadı, herhangi bir sorunla karşılaştın mı ? Kamera performansı nasıl ?
O zaman iyi bir şey, peki iOS'la birebir aynı mı çalışıyor, yoksa diğerlerine göre daha iyi mi diyebiliriz. Mesela benim Note 5'te ilk zamanlar, gece uyurken %100'de bırakıyosam, sabaha kadar %96 oluyordu çoğu zaman, yani %4'luk bi kayıp oluyodu durduğu yerde 7-8 saatte. iOS'ta bildiğim kadarıyla %1 bile düşmüyor, Huawei'de de %1-2 midir, yoksa hiç düşme olmuyor mu ?Huaweinin Emui arayüzü sadelik ve görüntü olarak iosa benziyor.Batarya yönetimide ekran kapandığında ios gibi bütün uygulamalar otomatik olarak uyutuluyor.
Pubg bayadır oynamıyorum, zorlayan bi oyun oynamayı da düşünmüyorum. Normal kullanımda herhangi bir ısınma hissettin mi ? Sadece Pubg gibi zorlayan oyunlarda mı oluyor ısınma ? Çünkü ısınma sorununu başkalarından da duymuştum, mağazada incelerken bile ısındığını hissedenler vardı. Kamera anlamında S10+'la karşılaştirırsan ciddi fark var mı ? Tabi aynı segment sayılmazlar ama merak ettim sadece.Sarj konusunda basarili arayuzu gayet akici s10 plus cihazim var hiz testinde ikiye katliyor nerdeyse ekran olarak tabiki s10 olustan gecince farki oluyor suana kadar hic bir sorunla karsilasmadim cihaz sadece pubg oynarken 15-20 dakika sonra biraz isinmaya basliyor 980 cok stabil calisiyor
Ben isinma yasamadim pubg fisinda cod ve mobile legend oynuyorum bir isinma yasamadim arka kamerasi s10 plusa gore daha dogru renkler veriyor on kamerasi daha keskin cekiyor on kamerasi cok basarili cihazin s10 plusla cok ciddi fark yokO zaman iyi bir şey, peki iOS'la birebir aynı mı çalışıyor, yoksa diğerlerine göre daha iyi mi diyebiliriz. Mesela benim Note 5'te ilk zamanlar, gece uyurken %100'de bırakıyosam, sabaha kadar %96 oluyordu çoğu zaman, yani %4'luk bi kayıp oluyodu durduğu yerde 7-8 saatte. iOS'ta bildiğim kadarıyla %1 bile düşmüyor, Huawei'de de %1-2 midir, yoksa hiç düşme olmuyor mu ?
Pubg bayadır oynamıyorum, zorlayan bi oyun oynamayı da düşünmüyorum. Normal kullanımda herhangi bir ısınma hissettin mi ? Sadece Pubg gibi zorlayan oyunlarda mı oluyor ısınma ? Çünkü ısınma sorununu başkalarından da duymuştum, mağazada incelerken bile ısındığını hissedenler vardı. Kamera anlamında S10+'la karşılaştirırsan ciddi fark var mı ? Tabi aynı segment sayılmazlar ama merak ettim sadece.
Hocam batarya yönetimi iosla birebir aynı.iphonelarda akşam yüzde 100 le şarjdan çıkarır,sabah yüzde 100 le alırsın.Huawei dede aynı durum var.iphoneların yüzde 100den 99 a düşmesi 30dk sürüyor.Huawei dede aynı durum var.Emui arayüzü birçok noktada iosa benziyor.Batarya konusunda stand bye da android tarafında ios performansını sadece emui arayüzü veriyor.O zaman iyi bir şey, peki iOS'la birebir aynı mı çalışıyor, yoksa diğerlerine göre daha iyi mi diyebiliriz. Mesela benim Note 5'te ilk zamanlar, gece uyurken %100'de bırakıyosam, sabaha kadar %96 oluyordu çoğu zaman, yani %4'luk bi kayıp oluyodu durduğu yerde 7-8 saatte. iOS'ta bildiğim kadarıyla %1 bile düşmüyor, Huawei'de de %1-2 midir, yoksa hiç düşme olmuyor mu ?
Pubg bayadır oynamıyorum, zorlayan bi oyun oynamayı da düşünmüyorum. Normal kullanımda herhangi bir ısınma hissettin mi ? Sadece Pubg gibi zorlayan oyunlarda mı oluyor ısınma ? Çünkü ısınma sorununu başkalarından da duymuştum, mağazada incelerken bile ısındığını hissedenler vardı. Kamera anlamında S10+'la karşılaştirırsan ciddi fark var mı ? Tabi aynı segment sayılmazlar ama merak ettim sadece.
Son olarak ekran anlamında IPS olmasının bi dezavantajı oluyor mu ? S10+'la yanyana koyunca ciddi bi fark vardır herhalde. Yeterli kalitede mi sence ?Ben isinma yasamadim pubg fisinda cod ve mobile legend oynuyorum bir isinma yasamadim arka kamerasi s10 plusa gore daha dogru renkler veriyor on kamerasi daha keskin cekiyor on kamerasi cok basarili cihazin s10 plusla cok ciddi fark yok
O zaman baya iyiymiş genel olarak da. Sağolasın yardımın içinHocam batarya yönetimi iosla birebir aynı.iphonelarda akşam yüzde 100 le şarjdan çıkarır,sabah yüzde 100 le alırsın.Huawei dede aynı durum var.iphoneların yüzde 100den 99 a düşmesi 30dk sürüyor.Huawei dede aynı durum var.Emui arayüzü birçok noktada iosa benziyor.Batarya konusunda stand bye da android tarafında ios performansını sadece emui arayüzü veriyor.
S10 plusla fark var ama cok belli degil ama tabiki s10 plus cok daha iyi bir ekrani var ama nova bu fiyata emalsiz bir telefonSon olarak ekran anlamında IPS olmasının bi dezavantajı oluyor mu ? S10+'la yanyana koyunca ciddi bi fark vardır herhalde. Yeterli kalitede mi sence ?
O zaman baya iyiymiş genel olarak da. Sağolasın yardımın için
S10+'ın zaten ekranî baya iyi, karşılaştırmak pek mantıklı olmaz ama fiyat segmentindeki diğer telefonlarla karşılaştırsak, mesela A71 ile, yine fark var mıdır ? Yoksa bana gayet yeterli mi diyorsunS10 plusla fark var ama cok belli degil ama tabiki s10 plus cok daha iyi bir ekrani var ama nova bu fiyata emalsiz bir telefon
Cihazın ekranı yeterli tatmin ederS10+'ın zaten ekranî baya iyi, karşılaştırmak pek mantıklı olmaz ama fiyat segmentindeki diğer telefonlarla karşılaştırsak, mesela A71 ile, yine fark var mıdır ? Yoksa bana gayet yeterli mi diyorsun
Tamam, teşekkürler yardımın için. Ben de almayı düşünüyorum Nova 5T'yi. Sen nerden, ne kadara aldın bu arada ?Cihazın ekranı yeterli tatmin eder
hepsi buradan aldım 3500 eTamam, teşekkürler yardımın için. Ben de almayı düşünüyorum Nova 5T'yi. Sen nerden, ne kadara aldın bu arada ?
Bataryası nasıl cihaz sizi tatmin etti mi ve önceki cihazınız neydiArkadaslar nova 5t ile ilgili sorusu olan varsa hepsini cevaplayabilirim cihazi 10 gundur kullaniyorum
s10 plusum var hala 2 cihazımıda aktif olarak kullanıyorum bataryası s10 plusta 4100 olmasına rağmen nova da iyi iş çıkartıyor aradaki farkı anlamıyosun ama 22.5 sarj ile muazzam derecede hızlı sarj oluyor cihaz performans bakımından tabiki exynos işlemci daha önde gibi gözüksede optimizasyon sorunları halen var wifi kopmaları vs vs ama kirin 980 le cihaz muazzam olmusBataryası nasıl cihaz sizi tatmin etti mi ve önceki cihazınız neydi
kamera ve ses vasatmı cihazı kullanmadınız sanırım kamerası çok iyi çekiyor ses olarak sadece mono olmasına rağmen gayet yüksek bir sesi ve kaliteli bir sesi var fanboyluğa gerek yok performansı s10 plustan daha iyi bir cihaz pil olarakta gayet başarılı.Kamera, ekran ve ses olarak vasat. Performans olara iyi, pil olarak orta seviye bir cihaz. Huawei olması şuan için handikap, sürüm güncellemesi almayacak büyük ihtimalle. Sizin için neyin önemli olduğuna karar verip alışveriş kararınızı verebilirsiniz. Ben olsam ithalatçı garantili OnePlus 7T bakardım.
Nova5t de performans modu var.Onu aktif ettiğin zaman exynosdan daha iyi performans sunuyor.Denemeni tavsiye ederim.s10 plusum var hala 2 cihazımıda aktif olarak kullanıyorum bataryası s10 plusta 4100 olmasına rağmen nova da iyi iş çıkartıyor aradaki farkı anlamıyosun ama 22.5 sarj ile muazzam derecede hızlı sarj oluyor cihaz performans bakımından tabiki exynos işlemci daha önde gibi gözüksede optimizasyon sorunları halen var wifi kopmaları vs vs ama kirin 980 le cihaz muazzam olmus
Oneplus 7t güzel bir cihazda cihazı aldı, cihazda da yazılımsal bir hata çıktı.Kiminle muhattap olucak? OnePlus ın ülkemizde servisi yok, Oneplus tamireden telefoncu bulabilirmi? belki ama garantisi yok.Akıllı telefon olayında serviste en az performans kadar önemli.Kamera, ekran ve ses olarak vasat. Performans olara iyi, pil olarak orta seviye bir cihaz. Huawei olması şuan için handikap, sürüm güncellemesi almayacak büyük ihtimalle. Sizin için neyin önemli olduğuna karar verip alışveriş kararınızı verebilirsiniz. Ben olsam ithalatçı garantili OnePlus 7T bakardım.
''Fanboyluğa gerek yok'' bu cümle yeni mi meşhur oldu? Kurduğum cümlenin neresinden çıkardınız bunu çok merak ediyorum. Cihaz bütün gün elimde, tecrübe ettiklerimi yazdım, zorunuza giden nokta nedir? Ki performansta iyi olduğunu belirttim. İşim gereği gsm sektöründeyim. Cihazları kullanma, test etme vaktim oluyor. Umarım anlatabilmişimdir.kamera ve ses vasatmı cihazı kullanmadınız sanırım kamerası çok iyi çekiyor ses olarak sadece mono olmasına rağmen gayet yüksek bir sesi ve kaliteli bir sesi var fanboyluğa gerek yok performansı s10 plustan daha iyi bir cihaz pil olarakta gayet başarılı.
Garantisiz OnePlus'ı tavsiye etmenizden belli fanboyluk. Mesela ben küçük bir şehirde yaşıyorum, OnePlus getirtebilecek tanıdık telefoncu var ama onu tamir edebilecek tamirci yok. Şahsen 3500 TL verip de garantisiz bir telefon almam, herhangi bir sorunda, mecbur para verip tamircide yaptırman lazım. Ama Türkiye Garantili bir cihaz alsan, gönderirsin servise, yazılımsal ve donanımsal, üretimde bir sıkıntı varsa veya garanti kapsamında bi sıkıntı varsa, servis halleder. Herhangi bir şey alırken 2. eli de düşünmek lazım, parçası serviste değişmiş bir cihazı satmak mı daha kolay olur, yoksa herhangi bir tamircide değişmiş bir cihazı mı ? Veya garantili telefonu satmak mı daha kolay olur, garantisiz mi ?''Fanboyluğa gerek yok'' bu cümle yeni mi meşhur oldu? Kurduğum cümlenin neresinden çıkardınız bunu çok merak ediyorum. Cihaz bütün gün elimde, tecrübe ettiklerimi yazdım, zorunuza giden nokta nedir? Ki performansta iyi olduğunu belirttim. İşim gereği gsm sektöründeyim. Cihazları kullanma, test etme vaktim oluyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Bu sizin fikrinizdir. Bende kendi fikrimi belirttim. Herkes sizin veya benim gibi düşünecek diye bi kaide yok. Sizin gibi düşünmeyen birine fanboy diye mi hitap ediyorsunuz buralarda siz? Neyse, inanın tartışmaya hiç niyetim yok. Aktif olarak kullandığım birkaç cihazdan birtanesi sadece. Dediğim gibi, kullanıcısı olarak tecrübelerimi yazdım. Siz istediğinizi söyleyebilirsiniz, önemsiz.Garantisiz OnePlus'ı tavsiye etmenizden belli fanboyluk. Mesela ben küçük bir şehirde yaşıyorum, OnePlus getirtebilecek tanıdık telefoncu var ama onu tamir edebilecek tamirci yok. Şahsen 3500 TL verip de garantisiz bir telefon almam, herhangi bir sorunda, mecbur para verip tamircide yaptırman lazım. Ama Türkiye Garantili bir cihaz alsan, gönderirsin servise, yazılımsal ve donanımsal, üretimde bir sıkıntı varsa veya garanti kapsamında bi sıkıntı varsa, servis halleder. Herhangi bir şey alırken 2. eli de düşünmek lazım, parçası serviste değişmiş bir cihazı satmak mı daha kolay olur, yoksa herhangi bir tamircide değişmiş bir cihazı mı ? Veya garantili telefonu satmak mı daha kolay olur, garantisiz mi ?
Ben de s10 plus kullanıyorum telefondan o kadar nefret ettim ki wifi kopmaları hat düşmeleri batarya rezalet ben de uygun fiyatlı bişeyler bakıyodum nova 5t mi alsam yoksa s10 plus i satıp üzerine mı koysam çok kararsizim. Sizin s10 plusta ekran süresi kaç saat alıyosunuz ve siz de hat problemleri yaşadınız mıs10 plusum var hala 2 cihazımıda aktif olarak kullanıyorum bataryası s10 plusta 4100 olmasına rağmen nova da iyi iş çıkartıyor aradaki farkı anlamıyosun ama 22.5 sarj ile muazzam derecede hızlı sarj oluyor cihaz performans bakımından tabiki exynos işlemci daha önde gibi gözüksede optimizasyon sorunları halen var wifi kopmaları vs vs ama kirin 980 le cihaz muazzam olmus