Kirin 980 için nova 5t alın zaten o fiyat aralığında anca mi mix 2s , mi 8 , G7 thinq alırsınız .bütçe arttıramam mi mix 2sinde tasarımı baya kötü
Aslına bakarsan kamera video çekimi felan çok önemsemiyorum.Ama çok kötüde olmasın istiyorum.günde 14 saat altifliğim oluyor o yüzden işlemci ön planda benim için.Telefonun işlemci güzel Mate 20 pro ve P30 pro'dada o işlemci var Krin 980 ama ekranı kötü gibi geldi bana. Amoled olmadığına IPS ekran renkler çok soluk kalıyor. Önceliğin işlemci ve Fotograf ise bu telefon ideal. ( Video çekimide kötü gibi )
peki sd 845ten iyi mi kirin 980?Kirin 980 için nova 5t alın zaten o fiyat aralığında anca mi mix 2s , mi 8 , G7 thinq alırsınız .
Mesaj otomatik birleştirildi:
P30 PRO ile aynı işlemci.![]()
Bu kadar işlemci takıntısı neden ? İşlemci farkı oyunlarda daha çok farkı meydana çıkar. Normal bir kullanımda anlamazsın bile. Günde 14 saat aktif telefon kullanıyorsan bence ilk tercihin işlemciden önce kaliteli bir ekran ve büyük bir batarya ile en az 25-30W hızlı şarj olmalı. Saf işlemci gücünün sana ne faydası olacak.Aslına bakarsan kamera video çekimi felan çok önemsemiyorum.Ama çok kötüde olmasın istiyorum.günde 14 saat altifliğim oluyor o yüzden işlemci ön planda benim için.
14 saat aktifliğin 10 saati oyun.Hatta bazı günler tamamı.O yüzden ömceliğim işlemciBu kadar işlemci takıntısı neden ? İşlemci farkı oyunlarda daha çok farkı meydana çıkar. Normal bir kullanımda anlamazsın bile. Günde 14 saat aktif telefon kullanıyorsan bence ilk tercihin işlemciden önce kaliteli bir ekran ve büyük bir batarya ile en az 25-30W hızlı şarj olmalı. Saf işlemci gücünün sana ne faydası olacak.
sadece CPU değil GPU da önemli bunun için aslına , o kadar uzun kullanım için batarya odaklı almalısın.14 saat aktifliğin 10 saati oyun.Hatta bazı günler tamamı.O yüzden ömceliğim işlemci
Peki ne tavsiye edersin batarya işlemci yönünden iyi olarak? pocophonea baktım bi ara fakat tasarımı hoşuma gitmedisadece CPU değil GPU da önemli bunun için aslına , o kadar uzun kullanım için batarya odaklı almalısın.
CPU olarak kirin 980 daha iyi ama GPU olarak sd845 daha iyiAslına bakarsan kamera video çekimi felan çok önemsemiyorum.Ama çok kötüde olmasın istiyorum.günde 14 saat altifliğim oluyor o yüzden işlemci ön planda benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki sd 845ten iyi mi kirin 980?
hangisini tercih etmem daha doğru olur?CPU olarak kirin 980 daha iyi ama GPU olarak sd845 daha iyi
Huawei de alabileceğin en mantıklı telefon derim çünkü orta segmenti cidden çöp sürekli Kirin 710 işlemcisi ile yeni telefonlar çıkarıyor ve bu işlemci gerçekten kabak tadı vermeye başladı çünkü aynı işlemciyi alt markası olan Honor'da da kullanıyor.fiyatı gittikçe düşüyor.Önceliğim işlemci fakat kirin 980 yeterli mi bilmiyorum daha da fiyat olatsk yukarı çıkamam.Sizce parasına değer mi?
Nova 5t tasarım dışında seni her konuda mutlu edecektir.Kirin 980 piyasadaki en güçlü işlemcilerde biri.Oyun tarafında Gpu turbo desteği ve güçlü grafik işlemci sayesinde en zor oyunları sorunsuz oynayabilirsin. Batarya tarafında Emui arayüzünün ios mantığı ile çalışması,verimli işlemci sayesinde 2 günü çok rahat çıkarabilirsin.Kamera tarafında büyük sensör ,Huaweinin başarılı yazılım ı sayesinde güzel fotoğraflar cekebilirsin.Nova 5tnin kameradaki delik olayı canını sıkmazsa al uzun yıllar kullan.fiyatı gittikçe düşüyor.Önceliğim işlemci fakat kirin 980 yeterli mi bilmiyorum daha da fiyat olatsk yukarı çıkamam.Sizce parasına değer mi?
Nova 5T'nin Honor 20'den tek farki arkaya huawei ve nova logosunu yapistirmislar oldu bize Nova 5T benim anlamadigim ayni telefon fakat Honor 20 neden Nova 5T'den daha pahalı ?Nova 5t tasarım dışında seni her konuda mutlu edecektir.Kirin 980 piyasadaki en güçlü işlemcilerde biri.Oyun tarafında Gpu turbo desteği ve güçlü grafik işlemci sayesinde en zor oyunları sorunsuz oynayabilirsin. Batarya tarafında Emui arayüzünün ios mantığı ile çalışması,verimli işlemci sayesinde 2 günü çok rahat çıkarabilirsin.Kamera tarafında büyük sensör ,Huaweinin başarılı yazılım ı sayesinde güzel fotoğraflar cekebilirsin.Nova 5tnin kameradaki delik olayı canını sıkmazsa al uzun yıllar kullan.
Arayüz ve kamera özellikleri farklı.Huawei Nova 5T Ho
Nova 5T'nin Honor 20'den tek farki arkaya huawei ve nova logosunu yapistirmislar oldu bize Nova 5T benim anlamadigim ayni telefon fakat Honor 20 neden Nova 5T'den daha pahalı ?
Ikisi de aynı arayüzü kullaniyor sadece Honor'un arayuz ismi Magic kamerayi bilmedigim icin yorum yapamiyorumArayüz ve kamera özellikleri farklı.