Huawei Mate 9 Vs S7 Edge

enisetci0002

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar huahwei mate 9 unmu yoksa s7 edge inmi islemcisi daha guclu

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
S7 edge. Normal s7 ile ayni. Ancak benchmark rakamlari bunlar. Huaweinin daha akici ve stabil olacagina inaniyorum.

Kadir Demiryürek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
28
https://www.youtube.com/watch?v=OOm4eLz3uto
--- Gönderi Güncellendi ---
Ve S7 bunu 2K ekranda yapıyor Mate 9 1080pde
S7yi Android 7.0 gelince 720pye al huaweinin daha önüne geç.
Kamerada Video tarafındaki oıs ve netleme üstünlüğü ekran arafındaki üstünlüğü dolayısıyla S7 Edgeyi öneriyorum

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
https://www.youtube.com/watch?v=OOm4eLz3uto
--- Gönderi Güncellendi ---
Ve S7 bunu 2K ekranda yapıyor Mate 9 1080pde
S7yi Android 7.0 gelince 720pye al huaweinin daha önüne geç.
Kamerada Video tarafındaki oıs ve netleme üstünlüğü ekran arafındaki üstünlüğü dolayısıyla S7 Edgeyi öneriyorum
yalnız videodaki s7 zaten android 7.0 ile çalışıyor ve huaweinin önünde. Daha önüne geç demişsin, o açıdan söyledim.

Kamera konusunda Samsung biraz daha üstün olsa da, salt performans bazında Mate 9 daha üstün bir telefon bence. Güncelleme desteğinin de daha iyi olduğunu göz önünde bulundurmak lazım.

Ha ben de S7 edge alırdım, orası ayrı konu. 2k ekran ve kamerası benim için performanstan çok daha önemli.

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
S7 edge in kamerası Uzay kamerası Mate 9 hesap makinesi zaten gece çekimi dışında detaylı olarak bakıldımı farkları çok zor kamera olarak Mate 9 leica lens kullanıyor ve p9 da gayet başarılıydı gece çekimindede ois-ve diyaframına rağmen sadece eleştirilen kısmı 4K çekememesi OİS olmamasaydı geçe çekiminde sabitleyip çektiğiniz bir fotoğraf S7 edge kadar iyi olacaktır mate 9 da 4k ve ois geldi zaten işlemci olarak Grafik işlemcisi bakımında Mate 9 daha iyi bu sayede oyun oynarken seni daha uzun süre götürücektir Salt performans bazında yazılım bazındada daha iyi huawei arayüz olarak Samsungdan daha akıcı. ekranı-suya dayanıklılığı vr desteğiyle az da olsa öne geçiyor ama huawei daha uzun süre götürebilecek bir cihaz ben bu yüzden mate 9 öneririm 7.0 ile çıkmış 2 sürüm alacak üstüne S7 edge 6.0 ile çıktı üstüne 7.0 geldi ondan sonraki sürümüde alıcak sonrasını alırmı bilmiyorum eğer note 4 e 7.0 a gelirse onada gelir büyük ihtimalle. ama mate 9 un alacağı güncellemeler kesin s7 edge in son sürümü tahmini olacak o yüzden Mate 9 bu + larıyla benim gözümde S7 edgein ufakta olsa önüne geçiyor iki cihazda süper cihaz üzmez ama Mate 9 un eksiği var dersem hata olur.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Uzun uzun anlatmanın manası yok. S7 edge 7.0 ile işlemciyi uçurcak gibi :) Kamerayı tartışmayalim boşuna. 2 3 nesil önde s7 edge. Onun dışında Mate 9 biraz tuzlu geldi bana. Yeni çıktı haliyle. Ama s7 edge fiyatı ile daha çok akla yatıyor. Dibine kadar S7 edge