Ahmet Abay
Öğrenci
Geçen Gün Vatan Bilgisayara Gittim Telefon Alacağımı İphone 7 Ve Huawei Mate 9 Arasında Kaldığımı Söyledim Ve Bana Şiddetle Mate 9'u Önerdiler Sizce Hangisi ? Birde Huawei Mate 9 Şuan Her yerde Yok En Ucuz Nereden Bulabilirim ?
Telefonu Elime Aldığğımda Gerçekten Hayran Kaldım Sanırım Mate 9 pro'da Önümüzdeki Ay Falan Türkiye'de Satışa sunulacak Acaba Hemen Almalımıyım Yoksa Biraz Daha Beklemeli miyim ?Mate 9 şu anda piyasadaki en iyi android cihaz bence. Tamamen iOs vs Android tercihinize bağlı.
Normal iPhone 7 ile mate 9 rakip degik ekran boyutları farklı , segment farklı ama Plus ise ikiside alınır ve ben olsam fiyat avantajıyla beraber mate 9 alırdımGeçen Gün Vatan Bilgisayara Gittim Telefon Alacağımı İphone 7 Ve Huawei Mate 9 Arasında Kaldığımı Söyledim Ve Bana Şiddetle Mate 9'u Önerdiler Sizce Hangisi ? Birde Huawei Mate 9 Şuan Her yerde Yok En Ucuz Nereden Bulabilirim ?
Önerin İçin TeşekkürlerNormal iPhone 7 ile mate 9 rakip degik ekran boyutları farklı , segment farklı ama Plus ise ikiside alınır ve ben olsam fiyat avantajıyla beraber mate 9 alırdım
Bir de Huawei'nin optimizasyonu çok iyi. Benchmark testlerinde 30-40 bin puan gerisinde olduğu cihazlardan çok daha akıcı çalıştığına, daha performanslı olduğuna dair birçok videosu var Huawei telefonlarının.Mate 9 diyorum bende. Huwaei Türkiye pazarına çok önem veriyor artık. Hele ki garanti noktasında. İp7 bence mate 9 un gerisinde bir cihaz.İp 7+ olsa evet o zaman baya seçim zor olurdu iki arada kalabilirdin. Ama Mate 9 ile İp 7 karşı karşıya gelmesi demek Mate 9'un kazanması demek. Birde tabi ios mu android mi kullanıyorsun o da çok önemli ama benim Mate 9 hakkında izlenimlerim baya olumlu oldu hele ki işlemcisi![]()
Önerin İçin Teşekkür EderimEğer IOS takıntın yoksa Mate 9 senin için biçilmiş kaftan zaten ios vari arayüzü var ıp7 almadığına pişman etmez tek üzüceği nokta video kısmı diğer konularda çok iyi.
İkiside şahane telefon ıphone 7 nin yazılım üstünlüğü var mate 9 ise donanım üstünlüğü. Ben bu gün telefon alacak olsam hiç düşünmem mate 9 alırdım 6s kullanıcısı olarak diyorum bunuReklam parası almışlardır. Kessinlikle iphone 7. Geri kalır yanı yok.
merhabalar. şu anda bende ip7 ile huawei mat9 arasında kaldım. Yakın akrabam ip7 sini 6 aylık bir cihaz temiz kullanım 2,800 e bırakacak. mate 9 larda bu fiyat civarında. Hangisini önerirsiniz. kamera-batarya kıyaslaması ile.
aradaki fiyat farkı seni zorlamıyorsa ip7 ama mate 9 kötü cihaz değil tasarımı güzel bataryası müthiş kamerasınında iyi olduğunu söyleyenler var kendim android kullancak olsaydım mate 9 alırdım ios alacaksan 7 yinealmanı tavsiye etmem okadar zorladıysan bütçeni birazdaha zorla 8 bekleGeçen Gün Vatan Bilgisayara Gittim Telefon Alacağımı İphone 7 Ve Huawei Mate 9 Arasında Kaldığımı Söyledim Ve Bana Şiddetle Mate 9'u Önerdiler Sizce Hangisi ? Birde Huawei Mate 9 Şuan Her yerde Yok En Ucuz Nereden Bulabilirim ?