Huawei mate 20 lite telefon

Ayse6092

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar telefonum kendi kendine adsız dosyalar indiriyor bilgisi olan var mı telefonuma birinin erişim sağladığından şüphelenmeye başladım (video uygulamasını ben indiriyorum yanlış anlaşılmasın)
Screenshot_20200613_160737_com.huawei.android.launcher.jpg

Ali Erden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Şu üç gün içinde 2 defa oldu. İlkinde telefonu yeniden başlatınca aynı bildirim geldi
Bu konuda bir bilgim yok benim basıma böyle bir olay gelmişti ama benimki kendi hatamdı saçma sapan bildirimler yüklemer oluyordu ama seninki böyle bir şey deil

Ayse6092

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu konuda bir bilgim yok benim basıma böyle bir olay gelmişti ama benimki kendi hatamdı saçma sapan bildirimler yüklemer oluyordu ama seninki böyle bir şey deil
Bitdefender ücretsiz sürümüyle taradım cihazı ama bişey çıkmadı. Formatlamak doğru olur mu sizce?

Ali Erden

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bitdefender ücretsiz sürümüyle taradım cihazı ama bişey çıkmadı. Formatlamak doğru olur mu sizce?
Formatlamayı düşünüyorsan yap bence cihaz hem kendine gelir gemde kafanda bu tür sorular kalmaz ama formatlamdan önce gerekli bilgiler bi kağıda yazamanı tavsiye ederim formatlamadan sonra bu mesajların geleceğini ben sanmam dene denemekten zarar çıkmaz

Ayse6092

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Formatlamayı düşünüyorsan yap bence cihaz hem kendine gelir gemde kafanda bu tür sorular kalmaz ama formatlamdan önce gerekli bilgiler bi kağıda yazamanı tavsiye ederim formatlamadan sonra bu mesajların geleceğini ben sanmam dene denemekten zarar çıkmaz
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefona virüs bulaşmış.
Bitdefender la taradım Bi kaç kez ama bişey çıkmadı :/

Kıvanç Altın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Fotolarınızı, whatsappınızı, uygulamalarınızı yedeklemeyi unutmayın. Ondan sonra format atınız.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için ??

Bitdefender la taradım Bi kaç kez ama bişey çıkmadı :/
bitdefender aslında çok sağlam bir antivirüs progamı geçen yıllar da dünya birincisi olmuştu. Başka antivirüs progamları indirip onlarlar ile deneyin (progamların yorumlarına dikkat edin ve yıldız oranlarına)

Ayse6092

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fotolarınızı, whatsappınızı, uygulamalarınızı yedeklemeyi unutmayın. Ondan sonra format atınız.

bitdefender aslında çok sağlam bir antivirüs progamı geçen yıllar da dünya birincisi olmuştu. Başka antivirüs progamları indirip onlarlar ile deneyin (progamların yorumlarına dikkat edin ve yıldız oranlarına)
Peki çok teşekkür ederim :)

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Virüs bulaşmış olabilir. Telefonu sıfırlayabilirsiniz.