Sürekli olan bisey mi ?Arkadaşlar telefonum kendi kendine adsız dosyalar indiriyor bilgisi olan var mı telefonuma birinin erişim sağladığından şüphelenmeye başladım (video uygulamasını ben indiriyorum yanlış anlaşılmasın) Ekli dosyayı görüntüle 104245
Şu üç gün içinde 2 defa oldu. İlkinde telefonu yeniden başlatınca aynı bildirim geldiSürekli olan bisey mi ?
Bu konuda bir bilgim yok benim basıma böyle bir olay gelmişti ama benimki kendi hatamdı saçma sapan bildirimler yüklemer oluyordu ama seninki böyle bir şey deilŞu üç gün içinde 2 defa oldu. İlkinde telefonu yeniden başlatınca aynı bildirim geldi
Bitdefender ücretsiz sürümüyle taradım cihazı ama bişey çıkmadı. Formatlamak doğru olur mu sizce?Bu konuda bir bilgim yok benim basıma böyle bir olay gelmişti ama benimki kendi hatamdı saçma sapan bildirimler yüklemer oluyordu ama seninki böyle bir şey deil
Formatlamayı düşünüyorsan yap bence cihaz hem kendine gelir gemde kafanda bu tür sorular kalmaz ama formatlamdan önce gerekli bilgiler bi kağıda yazamanı tavsiye ederim formatlamadan sonra bu mesajların geleceğini ben sanmam dene denemekten zarar çıkmazBitdefender ücretsiz sürümüyle taradım cihazı ama bişey çıkmadı. Formatlamak doğru olur mu sizce?
Telefona virüs bulaşmış.Arkadaşlar telefonum kendi kendine adsız dosyalar indiriyor bilgisi olan var mı telefonuma birinin erişim sağladığından şüphelenmeye başladım (video uygulamasını ben indiriyorum yanlış anlaşılmasın) Ekli dosyayı görüntüle 104245
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için ??Formatlamayı düşünüyorsan yap bence cihaz hem kendine gelir gemde kafanda bu tür sorular kalmaz ama formatlamdan önce gerekli bilgiler bi kağıda yazamanı tavsiye ederim formatlamadan sonra bu mesajların geleceğini ben sanmam dene denemekten zarar çıkmaz
Bitdefender la taradım Bi kaç kez ama bişey çıkmadı :/Telefona virüs bulaşmış.
bitdefender aslında çok sağlam bir antivirüs progamı geçen yıllar da dünya birincisi olmuştu. Başka antivirüs progamları indirip onlarlar ile deneyin (progamların yorumlarına dikkat edin ve yıldız oranlarına)Çok teşekkür ederim yardımlarınız için ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bitdefender la taradım Bi kaç kez ama bişey çıkmadı :/
Peki çok teşekkür ederimFotolarınızı, whatsappınızı, uygulamalarınızı yedeklemeyi unutmayın. Ondan sonra format atınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bitdefender aslında çok sağlam bir antivirüs progamı geçen yıllar da dünya birincisi olmuştu. Başka antivirüs progamları indirip onlarlar ile deneyin (progamların yorumlarına dikkat edin ve yıldız oranlarına)