Merhabalar.Telefon almayı düşünüyorum ve Huawei mate 10 hoşuma gitti.Hepsiburada'da mate 10 2600 TL gibi bir fiyata sahip fakat bir de pro var 3600TL sizce pro için aradaki 1000 TL fark değer mi?kullanan var mı ?cevaplarınız için teşekkürler
Aradaki farkı vermeye değer evet.Merhabalar.Telefon almayı düşünüyorum ve Huawei mate 10 hoşuma gitti.Hepsiburada'da mate 10 2600 TL gibi bir fiyata sahip fakat bir de pro var 3600TL sizce pro için aradaki 1000 TL fark değer mi?kullanan var mı ?cevaplarınız için teşekkürler
Birkaç fark var tabiki epeyden karşılaştırHemen hemen aynı cihazlar senin kararın
Ben hiç sevemedim note 8 i nedense3600 lere çıkabiliyosan 200 daha ekle note 8 al boşver mate 10 proyu bataryasından başka bi avantajı yok note 8 e karşı benden sana bi tavsiye
Neden ne gibi bi kusurunu gördünBirkaç fark var tabiki epeyden karşılaştır
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ben hiç sevemedim note 8 i nedense
Tipi hoşuma gitmedi elde tutuşu falan çok kırılgan. DuruyorNeden ne gibi bi kusurunu gördün
Elde tutuş pozisyonu çok güzel büyük olmasına rağmen sanki 5.8 inçlik bi telefon tutuyormuş hissi veriyo kullandıkça alışıyosun bi kaç gün kullanma fırsatın olursa ne demek istediğimi anlarsın tasarım göreceli o konuda bişey diyememTipi hoşuma gitmedi elde tutuşu falan çok kırılgan. Duruyor
Şimdiden hayırlı olsuncevaplarınız için çok teşekkür ederim sanırım mate 10 alıcam