HUAWEİ GT3 yeni cihaz

BlueTiqer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaslar bu cihaz hakkında bilgisi olanlar yardımcı olsun. SHIFTDELETE ekıbınde bu konu hakkında tanıtım ve inceleme vıdeolarını en kısa zamanda beklıyoruzz..

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
arkdaslar bu cihaz hakkında bilgisi olanlar yardımcı olsun. SHIFTDELETE ekıbınde bu konu hakkında tanıtım ve inceleme vıdeolarını en kısa zamanda beklıyoruzz..
Bence alınmaz o fiyatlara xiaomi mi5 alınır kesinlike.Neden xiaomi mi5 öneriyor herkes derseniz o fiyata rakibi yok cihazında ondan.

BlueTiqer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence alınmaz o fiyatlara xiaomi mi5 alınır kesinlike.Neden xiaomi mi5 öneriyor herkes derseniz o fiyata rakibi yok cihazında ondan.
--- Gönderi Güncellendi ---
xiaomi
kullanıyor musun?
türkiyede disbüratörü yok garantisi sıkıntılı olur dıye yaklasmıyorum yardımcı olacagın bılgı varsa xiaomi güvenılır yer neresı söyle ?

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Güzel özellikleri var fakat bence de Xiaomi alınabilir.;)

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
xiaomi
kullanıyor musun?
türkiyede disbüratörü yok garantisi sıkıntılı olur dıye yaklasmıyorum yardımcı olacagın bılgı varsa xiaomi güvenılır yer neresı söyle ?
Bu cesaret işidir.Kaldı ki ikinci el cihaz almıyorsunuz sıfır cihaz alıyorsunuz dikkatli kullanırsanız herhangi bir sıkıntınız olmaz.İthalat garantisi var ve bu zamana kadar alıp kullanan kişilerin herhangi bir sıkıntı yaşayıp yaşamadığını yorumlardan öğrenebilirsiniz.Adamlar size 1.117 tl ye snapdragon 820 li telefon sunuyor.Bırakın da o kadar kusuru olsun.

teamscriptim

Asistan
Reaksiyon puanı
72
Dün öğleden sonra Vodafone faturalı hat kampanyası ile sahip oldum bu telefona. Telefon biraz özelleştirmelere kapalı gibi geldi bana. Android olmasına rağmen Android özgürlükçüdür mottosuna çok zıt bir cihaz gibi geldi bana. Bu stabil yapısı bana iOS deneyimi yaşıyor muşum gibi bir his yarattı ve onun dışında da bazı ara yüz kısımları nedense iOS izlenimi yansıttı bende. İlk izlenimim bunlar şimdilik.

Reaksiyon puanı
2
Önermem Orta Segment Bir Telefon Alıcaksanız olabilir ama performans beklemeyin bundan Ve Hatırlatırım

SAR Değeri (Baş)
1.14 W/kg (10g)
SAR Değeri (Vücut)
1.31 W/kg (10g)