Huawei garanti servisi 5 yıldız

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
HUAWEI P SMART 32 GB 2018 telefonumu bugün sabah huawei garanti servisine verdim. Şikayetim ise yavaşlamıştı bide pili çabuk bitiyordu. 3-4 saat sonra mesaj geldi ürününüz hazır diye gittim aldım. Adamlar bedava bir şekilde garanti kapsamında telefonun LCD dokunmatik ekranını ve pilini değiştirmişler. Telefon şuan sıfır gibi olmuş :)

Ben daha önce garantiye hiç ürün vermemiştim. Kullan at çöpe modundaydım. Acaba bütün garanti servisleri mi böyle yoksa burası mı aşırı iyi?

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Annemle Babamın Telefonu Huawei P Smart 2019 Ablalarımınki İphone Ve En Şanssızı Benim Samsung Galaxy A71 Kullanıyorum.:(

Reaksiyon puanı
6,396
Diğerlerini görmedim ama Huawei ve Apple n servisleri çok iyi.
Bi ara 1 saat için yaparız diye bir kampanya vardı Huawei servisinde ve benim telefonum yere düşmüştü ve ekranı kırılmıştı götürmüştü servise bedavaya ekranını değiştirdiler 1 saat içinde. (Garantim vardı oyüzden bedavaya değiştirdiler.)

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Diğerlerini görmedim ama Huawei ve Apple n servisleri çok iyi.
Bi ara 1 saat için yaparız diye bir kampanya vardı Huawei servisinde ve benim telefonum yere düşmüştü ve ekranı kırılmıştı götürmüştü servise bedavaya ekranını değiştirdiler 1 saat içinde. (Garantim vardı oyüzden bedavaya değiştirdiler.)
Hayrına değiştirmezler zaten Java :D