Yasin Hayta
Öğrenci
Huawei g8 hakkında düşünceleriniz neler?
Birde kullanan arkadaşlar ekran koruyucu bulamiyorum yardım..
Ankarada yaşıyorsanız özel mesajla atayım bulabileceğiniz yeriHuawei g8 hakkında düşünceleriniz neler?
Ankara da yaşamıyorum ama internetten alabilecegim bi adres varsa verirseniz sevinirim.Ankarada yaşıyorsanız özel mesajla atayım bulabileceğiniz yeri
--- Gönderi Güncellendi ---
Reklama girmesin diye buradan yazmıyorum
Ankara da yaşamıyorum ama internetten alabilecegim bi adres varsa verirseniz sevinirim.
Ben incelemesini izlerken direk soğudum çok itici geldi ben olsam almazdım hem baya eskidi yine de sen bilirsin.Ekranı tam kaplamiyor veya arasında hava kalıyor yapismiyor bundan korkuyorum açıkçası int alıp o kadar para verip bu sorunları yaşamak istemiyorum
Bu arada siz full body ekran koruyucu mu kullanıyorsunuz?Anladım zore aksesuara bak internet satışı var ben toptan mağazasına giderek almıştım 30 liraya ama baya süre oldu memnunum
Pahalı derseniz aliexpress de bi arayın yüksek puanlı satıcıdan sipatiş verebilirsiniz ben oradan 35 liralık kılıfı 6 liraya almıştım 12 güne ulaştı bana
Telefonu aldım kullanıyorum şuanBen incelemesini izlerken direk soğudum çok itici geldi ben olsam almazdım hem baya eskidi yine de sen bilirsin.
Ekranı tam kaplamiyor veya arasında hava kalıyor yapismiyor bundan korkuyorum açıkçası int alıp o kadar para verip bu sorunları yaşamak istemiyorum
Ben incelemesini izlerken direk soğudum çok itici geldi ben olsam almazdım hem baya eskidi yine de sen
Sanırım en iyisi ekran koruyucu olmadan kullanmak buna bir çözüm yok anlasilanO konuda tamperli camlar da öyle 2.5 d ekran ve oval tasarım da kurtuluş yok iphone kullanıcıları bile artık ses etmiyor baştan söyleyim takın derecesinde ise orada satılanın da kenarları açık kalıyor ama benim ekranda hava kabarcıgı ve kenarda toz girecek hava boşluğu kalmadı tam oturttum
Yok altın rengi kutıda olan tamperli den
Başlık yanılttı hayırlısı olsunBu arada siz full body ekran koruyucu mu kullanıyorsunuz?
Telefonu aldım kullanıyorum şuan![]()
TeşekkürlerBaşlık yanılttı hayırlısı olsun![]()
Kardeşim bende alalı iki uç hafta oldu gittigidiyor.com dan silikon kılıf ve kırılmaz cam sipariş ettim iki günde geldi zaten sende öyle yap heryeri gezdim bende bulamamıştır![]()
Aldigin ekran koruyucu ekrana sorunsuz oluyor mu? Eğer sorunsuzsaa linki paylasirmisinKardeşim bende alalı iki uç hafta oldu gitti gidiyor dan silikon kılıf ve kırılmaz cam sipariş ettirsin iki günde geldi zaten sende öyle yap heryeri gezdim bende bulamamıştır
Nano Cam koruyucular türedi şimdi. Eskiden temperli cam korumalar çok iyi otururdu ama nano camları satmak için onları bozdular, bilerek boşluk yapacak şekilde üretip fiyatını düşürdüler. Şimdi yüksek fiyata nano cam koruyucu satıyorlar.. Huawei P9'a aldım, boşluksuz yapışıyor, ancak biraz ince ve darbelerden ne derece korur bilmiyorum. Çizilmeye karşı koruyor en azından.Aldigin ekran koruyucu ekrana sorunsuz oluyor mu? Eğer sorunsuzsaa linki paylasirmisin