Huawei ascend p6 düşünceleriniz?

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
moto g alıcaktım ama bunu keşfettim. 1000 tl ye kadar limitim var zaten. oyunlarda sıkıntılı tel onu kullanıcı yorumlarında okudum. ama ben oyun meraklısı değilim sadece top eleven oynarım. o da telefonu yoran oyun değil zaten. lütfen bilmeyen kulaktan duyma sözler yazmayın. tecrübeli birileri varsa yorum yapabilir. 2-3 gün içinde alıcam bi tel ne diyosunuz huawei ascend p6 ya ....

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
moto g alıcaktım ama bunu keşfettim. 1000 tl ye kadar limitim var zaten. oyunlarda sıkıntılı tel onu kullanıcı yorumlarında okudum. ama ben oyun meraklısı değilim sadece top eleven oynarım. o da telefonu yoran oyun değil zaten. lütfen bilmeyen kulaktan duyma sözler yazmayın. tecrübeli birileri varsa yorum yapabilir. 2-3 gün içinde alıcam bi tel ne diyosunuz huawei ascend p6 ya ....
Hiç incelemedim ama videosunu izlemiştim iyi bir cihaz gibi :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
oyunla işiniz yoksa işinizi görecektir.

bytekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ablam bu telefonu kullanıyor. top eleven hiç oynamadım. 2GB ram ve 4 çekirdekli işlemci yeterli olacaktır bence.

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hangi oyunda sıkıntııymış yahu :) Kendi kutusundan çıkan silikon kılıfı takınca biraz ısınıyor, daha doğrusu soğuyamadığı için kasar gibi oluyor. Çıplak kullanınca sıkıntı yok. Birde bu kadar ince bi telefonun tüm donanımlarının üst üste olduğunu da hesaba katmak gerekir. Zaten bunun için arkası alüminyum. Bende "zombi evil" vardı. Onda kasmadı ama çok oyun denemedim açıkçası. Birde pili de aynı sebepten dolayı küçük. 2000 mah. Ben gayet memnunum, çok şık bi telefon...

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ablam bu telefonu kullanıyor. top eleven hiç oynamadım. 2GB ram ve 4 çekirdekli işlemci yeterli olacaktır bence.
sadece top eleven oynarım büyük grafikli oyunlarla işim olmaz kardeşim. şarjı falan nasıl gidiyor öğrenir misin. kullanışlı mı yanı telefon

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hangi oyunda sıkıntııymış yahu :) Kendi kutusundan çıkan silikon kılıfı takınca biraz ısınıyor, daha doğrusu soğuyamadığı için kasar gibi oluyor. Çıplak kullanınca sıkıntı yok. Birde bu kadar ince bi telefonun tüm donanımlarının üst üste olduğunu da hesaba katmak gerekir. Zaten bunun için arkası alüminyum. Bende "zombi evil" vardı. Onda kasmadı ama çok oyun denemedim açıkçası. Birde pili de aynı sebepten dolayı küçük. 2000 mah. Ben gayet memnunum, çok şık bi telefon...
almaya değer m yani

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
İleride elden çıkarmaya çalıştığında piyasası düşük olur. Ayrıca işlemcisi ile ilgili de olumsuz yorumlar vardı ama Huawei bir güncelleme ile sorunu gidermeye çalışmıştı.

Anladığım kadarıyla orta halli bir kullanıcısınız 1000 TL çıkıyorsanız Nexus öneririm.

Para kolay kazanılmıyor, alınca en iyisini almak gerekir, şartlar içerisinde.

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İleride elden çıkarmaya çalıştığında piyasası düşük olur. Ayrıca işlemcisi ile ilgili de olumsuz yorumlar vardı ama Huawei bir güncelleme ile sorunu gidermeye çalışmıştı.

Anladığım kadarıyla orta halli bir kullanıcısınız 1000 TL çıkıyorsanız Nexus öneririm.

Para kolay kazanılmıyor, alınca en iyisini almak gerekir, şartlar içerisinde.
nexus 4 diyosunuz dimi. p6 dan iyi mi

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Nexus 4 alıp saf androidden sıkılırsanız da miui rom yüklüyorsunuz ve cicili bicili bir arayüzünüz oluyor

Xxqkhnn

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Şuan Huawei Ascend P6 kullanıyorum, telefonda zaten oyun oynamayı sevmemek gibi bi huyum var, eğer sizde bu şekilde düşünüyorsanız tavsiye ederim.
Zaten 2 GB ram ve dört çekirdek işlemci, özelliklerine göre performansından gayet memnunum, şimdiye kadar Vodafone şirketinden kaynaklanan IMEI numarası hatasından başka telefonla ilgili bi sıkıntım olmadı.
Ve son olarak sanırım bataryası küçük, şarj sıkıntı gibi abartılı yorumlar yapılıyor, tabi ki bi samsung kadar gelişmiş değil batarya tasarruf olayı fakat eğer amacınız telefon görüşmesi, mesajlaşma, internet ise 1 - 2 gün arası rahatlıkla yetiyor bataryası.