Huawei Ascend P2'nin Yeni Görüntüleri

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sırf bataryası için alınabilir tam benlik :) ama huawei güncelleme konusunda samsung gibi olamayacağı için o konuda geliştirmesi lazım

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fiyatı ne olacak acaba ? ayrıca 4.5 inç artık akıllı telefonlar için biraz ufak kalıyor.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
4.5 ufak mi kaliyor :) daha bundan 1 yil öncesine kadar en büyügü 4.3 dü :) sonra 4.7 4.8 cikti

sarptas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
1.5 yıla yakın bir süredir Turkcell T20 yani Huawei Sonic U8650 model telefonu kullanıyorum. Günümüz telefonlarına göre oldukça basit kalsa da Huawei bu modelde bile kalitesini belli etmiş. Ascend P1'in sunduğu özellikleri de dikkate alınca Ascend P2'nin çok daha iyi olacağı kesin. Özellikle 2 GB bellek benim tercihim için ilk neden olur.

Huawei denince benim aklıma takılan bir soru var: Neden Huawei tüm modellerini Türkiye pazarına sunmuyor? Örneğin http://www.liaow.com/ da şu an satışta olan Huawei Honor 1.4 Ghz'lik dört çekirdeğe, 2 GB RAM'a sahip. Ya da 6.1 inçlik ekrana, 1.5 Ghz'lik dört çekirdeğe ve 2 GB RAM'a sahip Huawei Ascend Mate... Bu modellerin Türkiye'de satışı ne zaman olacak merakla bekliyoruz.

Şu anda akıllı telefon pazarında merakla beklediğim dönüm noktası 4 çekirdek ve 2 GB bellekli telefonlar; ve bu telefonların satış fiyatları...