Huawei Ascend Mate 7 Batarya Sorunu

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,

Babama bataryası iyi olan bi telefon bakıyorduk(aynı zamanda buyuk ekranlı)

Huawei Ascend Mate 7'yi aldık.
4100mAh bataryasi çok şey vaad ediyordu.

Lakin telefonun şarjı 1 gün anca çıkartıyor. Telefon durduğu yerde cok fazla şarj yiyor.

Babam zenfone 5 kullanirken onun şarjı babama 2 gün gidiyordu.

Acaba bu huawei de mi sorun var. Kullanan arkadaslar varsa yardimcu olabilirlerse memnun olurum.

Teşekkürler.

j.connor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nfc 3g Bluetooth mobil veri açıksa sarjın hemen tükenebilir.

Ozan536234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar,

Babama bataryası iyi olan bi telefon bakıyorduk(aynı zamanda buyuk ekranlı)

Huawei Ascend Mate 7'yi aldık.
4100mAh bataryasi çok şey vaad ediyordu.

Lakin telefonun şarjı 1 gün anca çıkartıyor. Telefon durduğu yerde cok fazla şarj yiyor.

Babam zenfone 5 kullanirken onun şarjı babama 2 gün gidiyordu.

Acaba bu huawei de mi sorun var. Kullanan arkadaslar varsa yardimcu olabilirlerse memnun olurum.

Teşekkürler.
Mate 7 kullanıyorum şarjı yaksalik 3 gün gidiyor senin telefon da bi problem olabilir hocam

Ferhatfidan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu hunharca 16 17 saat kullaniyorm 3g hep acik nerdeyse anca bitiyor sarji. Seninkinin bataryasinda problem vardir arkadasim degisim iste

demirozu69

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
android version 4 ise batarya omru uzun en az iki encok bir hafta kullanima bagli,lolipopda daha kisa bu sureler stand by durumu tabiiki sureyi uzatiyor

mehmetklc47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mate 7 kullanıyorum şarjı yaksalik 3 gün gidiyor senin telefon da bi problem olabilir hocam
kardeş mate 7 nin kamerası nası ya ön arka falan nası çekiyo , mesela ben 1 günde sabah ve aksamları yarım saat boyunca müzik dinliyorum bi kaç kerede oyun ama fazla değil, günde yaklaşık 67 foto çekerim internettede belli bi süre dolaşırım sence bunun bataryası beni ne kadar götürür. bide bataryasına kötü diyolar çok çabuk gidiyomuş. kullanıcı olarak yardım edersen sevinirim.