BurakCey
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Root var mı acaba bu telefonun?
http://mobil.mobilcadde.com/dafoni-huawei-ascend-g7-tempered-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-26028
Ekran koruyucu var acaba, kullanı mı etkiler mi?
Ben de aynı dertten muzdariptim. Uygulama ile hallettim sanırım. Uygulama basit bi profil yöneticisi ve zamanlayıcı özelliği de mevcut. Linki aşağıdadır. Bence her telefonda olması gerekli bi uygulama. Arkadaşlara aynı zamanda bi sorum olacak. Uygulama önerileriniz nelerdir acaba? Fotoğraf ve video için uygulama kullanıyor musunuz?bende g7 aldım s4 kullanıyodum g7 den çok memnunum fakat benim telefonda bi sorun var çogu zaman biriyle konustuktan sonra telfon kendiliginden zil sesini kısıyor buda canımı sıkıyor yardımcı ola bilicek var mı ?
Evet ana menüsü yok bu telefonda. Huaweinin kendi Emotion UI 3.0 arayüzü bulunmakta ve anamenü yok aynı İOS gibiAna menü yok mu bu telefonda ? Biz bulamadıkta.![]()
Avrupa fiyati 299 euro idi yani Türkiye'de uygun bir fiyattan girdi bosuna tavsiye etmedik güzel cihaz gerçektenArkadaşım almış ve inceleme fırsatı buldum telefonu.Gerçekten harika bir telefon.
İşçilik , tasarım 10 üzerinden 10.
Telefon ısınmıyor ve şarjı çok iyi gidiyor.
Avrupa fiyati 299 euro idi yani Türkiye'de uygun bir fiyattan girdi bosuna tavsiye etmedik güzel cihaz gerçekten