Huawei Ascend G7 Kullananlar Kulübü

k.uzumer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://mobil.mobilcadde.com/dafoni-huawei-ascend-g7-tempered-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-26028
Ekran koruyucu var acaba, kullanı mı etkiler mi?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
http://mobil.mobilcadde.com/dafoni-huawei-ascend-g7-tempered-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-26028
Ekran koruyucu var acaba, kullanı mı etkiler mi?

Çok çok etkiliyeceğini düşünmüyorum.Ama normal hali kadar da iyi olamaz.

k.uzumer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Operatorden almıştım, güya koruyucu hediye edeceklerdi. Karda kışta gelmedi diye oyaliyorlar. Satana kadar zaten herşey. Geçen elbise denerken ceketten yüzüstü düşüverdi. Yüzeyine birşey olmadı, sağlam çalışıyor şimdilik. Koruyucu alsam mı diye düşünüyorum. Eldivenle kullanilanilabiliyor olması güzel de, film takılırsa nasıl olur onu denemek lazım. Kılıf desen telefonu şekilden şekile sokuyor, içinden çıkan bence gayet hoş. Güzel bi filmle tamamlarsam tam olacak bence. Teşekkürler ayrıca.

k.uzumer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonun orijinal radyo apk'sı elimde ama yüklemeye çalışınca yüklenemedi diyor. Root/system/app klasorune mi atmak gerek. Bildiğim kadarıyla o kısıma erişim sağlanamıyor. Acaba bi yolu var mıdır? Ben paylaşayım isterseniz.

http://www.mediafire.com/download/pr3qzads39dex63/HwFMRadio.apk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende g7 aldım s4 kullanıyodum g7 den çok memnunum fakat benim telefonda bi sorun var çogu zaman biriyle konustuktan sonra telfon kendiliginden zil sesini kısıyor buda canımı sıkıyor yardımcı ola bilicek var mı ?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşım almış ve inceleme fırsatı buldum telefonu.Gerçekten harika bir telefon.
İşçilik , tasarım 10 üzerinden 10.
Telefon ısınmıyor ve şarjı çok iyi gidiyor.

k.uzumer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende g7 aldım s4 kullanıyodum g7 den çok memnunum fakat benim telefonda bi sorun var çogu zaman biriyle konustuktan sonra telfon kendiliginden zil sesini kısıyor buda canımı sıkıyor yardımcı ola bilicek var mı ?
Ben de aynı dertten muzdariptim. Uygulama ile hallettim sanırım. Uygulama basit bi profil yöneticisi ve zamanlayıcı özelliği de mevcut. Linki aşağıdadır. Bence her telefonda olması gerekli bi uygulama. Arkadaşlara aynı zamanda bi sorum olacak. Uygulama önerileriniz nelerdir acaba? Fotoğraf ve video için uygulama kullanıyor musunuz?

https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.lassak.profiler

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ana menü yok mu bu telefonda ? Biz bulamadıkta. o.O

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Ana menü yok mu bu telefonda ? Biz bulamadıkta. o.O
Evet ana menüsü yok bu telefonda. Huaweinin kendi Emotion UI 3.0 arayüzü bulunmakta ve anamenü yok aynı İOS gibi :)
Benim fikrim olmaması daha iyi çünkü ileride bu telefon hiçbir zaman kasma yapmaz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaşım almış ve inceleme fırsatı buldum telefonu.Gerçekten harika bir telefon.
İşçilik , tasarım 10 üzerinden 10.
Telefon ısınmıyor ve şarjı çok iyi gidiyor.
Avrupa fiyati 299 euro idi yani Türkiye'de uygun bir fiyattan girdi bosuna tavsiye etmedik güzel cihaz gerçekten

S

SDN Okuru

SDN Okuru
huawei g7 aldım tek sorun klavye t 9 nasıl yapacağım ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon da bi sensör var ondan kısıyor sesi hareket kontrolü altında telefonu kaldır diye bi seçenek var onu devre dışı bırak düzeliyor

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hayırlı olsun TAA inceleme yapmış. :D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zil sesi kısılan arkadaşlar sensor ayarlarında telefonu kaldırırken sesi azalt diye bir seçenek var bunu bir kaç kez aktif deaktif yapınca düzeliyor

k.uzumer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu program Snapdragon işlemciler için batarya tüketimini düzenleyen bi program. Şu an öğrenme modu tam olarak bitmedi, sunduğu vaatlere bakılırsa pil performansını arttıracakmış bakalım deneyimlerimi burada aktaracağım. Program, kullanıcı alışkanlıklarını baz alarak çalışıyor, mesela kullandığınız wi-fi ağına yaklaştığınızda wi-fi'niz otomatik açılıyor. Uzaklaşınca da kapatılıyor. Telefonun kendi gurusundan üstün mü bakalım deneyip sizlerle paylaşacağım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
katılıyorum kardşim ben ıphone 4s kullanıyodum g7 aldım ıphone 4s'i her türlü tokatlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kunu hakında bilgisi olan lütven cevap verişe cok memnun olurum benimde telefon zili kısılıyor ne yaptıysam olmadı

k.uzumer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Huawei'nin destek sayfasında G7 için kitkat 4.4.4 yazılımı mevcut. Ben genel yazılımı kurmayı deneyeceğim.
Daha stabil olduğunu düşünüyorum. Çekincelerim de yok değil tabi ki. Garantiyi etkilemez sanırım. :wink:
Yazılımlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bu arada mate 7 de avea da boy gösteriyor. 1.699 TL fiyatını biraz yüksek buldum. :glare:

http://consumer.huawei.com/tr/mobile-phones/support/downloads/g760-l01-tr.htm

:clap::clap::clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefon almayı düşünüyorum telefonu zorlayabilecek biriyim bütçemde 1000 tl g7 düşünüyorum ama başka önerilerede açığım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Meraba ben size cihazın ses ve kulaklık performansını sorucaktım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım bu telefonun 1.2 ghz hızında çalışması oyunlarda rahatsızlık veriomu ?

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi dürüst olayım huawei mate 7 dururken bu tel bana çok kaba geliyor,ayrıca forumda huawei mate 7 başlıgıda göremedım,forumda kullanan kimse yok sanırım :crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Görüntülü görüşme özelliği yok ta ondan. Anca viberdan skypte tan falan internet üzerinden görüntülü görüşme yapabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonda şarj sorunu var garantiye göndersem mi bilemedim şimdi şarj almıyor