Html Dersleri (Video)

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Güzel çalışmalar, çalışmalarının devamını beklerim...

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Güzel çalışmalar, çalışmalarının devamını beklerim...

Teşekkür ederim. Diğer dilleride anlattığım için her kategoriye 1 hafta içinde dersler hazırlayabiliyorum. çarşamba veya perşembe akşamı yeni dersler ekleyeceğim ;)

cheerful

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitenin tasarımı çok beğendim , photoshop ile ilgili çok az ders var
dreamweaver konuları guzel seçilmiş yalnız dw ve veritabanı kullanımına ait videolar da yer alırsa izlerim mutlaka, basarilar

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
emeğine sağlık..

sitenin tasarımı çok beğendim , photoshop ile ilgili çok az ders var
dreamweaver konuları guzel seçilmiş yalnız dw ve veritabanı kullanımına ait videolar da yer alırsa izlerim mutlaka, basarilar

Teşekkürler :) evet photoshop vb... kategorilerin bazılarında az ders var. 2 kişi ile hem kendi işlerimizi yapıp, hemde ders anlatmak biraz zaman gerektiriyor. Zamanla arşivimiz artarak genişleyecektir. ;)

orphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle ellerine sağlık arkadaşım güzel anlatımlar. Ancak benim tavsiyem artık tabloların üstüne o kadar düşmeyin. Dünya genelinde web 2.0 anlayışı gelişiyor ve XHTML, CSS ve kutu modeli üzerine daha çok web tasarımı artık. Eğer bu konualara ağırlık verirseniz ve insanları da bu yöne yönlendirirseniz hem daha çok kişiye yardımcı olursunuz hem de insanlara daha rahat iş yapabilecekleri şekilde yardımcı olursunuz.

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle ellerine sağlık arkadaşım güzel anlatımlar. Ancak benim tavsiyem artık tabloların üstüne o kadar düşmeyin. Dünya genelinde web 2.0 anlayışı gelişiyor ve XHTML, CSS ve kutu modeli üzerine daha çok web tasarımı artık. Eğer bu konualara ağırlık verirseniz ve insanları da bu yöne yönlendirirseniz hem daha çok kişiye yardımcı olursunuz hem de insanlara daha rahat iş yapabilecekleri şekilde yardımcı olursunuz.

Öncelikle teşekkür ediyorum. :) HTML derslerinde genel html yapısını anlatıyoruz. Temel html bilgisi olmayan birinin XHTML ile işe başlaması zaten çok zor olur. Öncelikle HTML'yi kavraması gerekir ki, ardından Css ile web 2.0 standartlarına uygun tasarımlar geliştirebilsin. Sitemizde Css dersleri de bulunmaktadır. O bölümde sizin bahsettiğiniz içerikleri yayınlıyoruz. ;)

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Site şu aralar tam da ihtiyacım olan konulara el atmış...Çalışmaların çalışmalarımda yoluma ışık tutacak nitelikte...Teşekkürler...

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Site şu aralar tam da ihtiyacım olan konulara el atmış...Çalışmaların çalışmalarımda yoluma ışık tutacak nitelikte...Teşekkürler...

Rica ederim. Derslerimizin size fayda sağlamış olmasına sevindim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. :)

busre

Asistan
Reaksiyon puanı
0
paylaşım için teşekkürler benim gibi bi teknoloji özürlü için iyi oldu

OfisSoft

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. :)

@zoki :

ASP, ASP.NET, C Sharp, C#, C++, Css, Delphi, Dreamweaver, Fireworks, Flash, Html, Java, Java Applet, Java Script, Access, Excel, Word, Mysql, Pascal, Photoshop, Php, Sql, Visual Basic kategorilerinde dersleri sitemizde bulabilirsiniz.

heddiye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ellerinize saglık hocam ama nasıl indirebilirim,problem yaşıyormda indirmede?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle elinize sağlık güzel paylaşım (heddiye) nickli arkadaşım indirmek için en basit yoldan download maneger programını indirip kurman yeterli videoya tıklayınca download yapmak istiyomusun die ekrana uyarı gelir ordan indirebilirsin