Html admin girişi olan tam teşkilatlı hazır site[lazım]

tunga.ece_alper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
önceki konumda dediğim gibi çok önceden hazır blog (tumblr,blogspot) kullanmıştım eski erkek arkadaşım öğretmişti baya uzun zaman oldu yine bırakalı.. artık sıkıldım hiç hoşuma gitmez oldu hazır bloglar imkanları kısıtlı geldi bu yüzden host domain falan aldım ancak kod bilgim olmadığından html-a hostundan almıştım ancak bu hosta kurulan site sadece html sitelermiş bi tane hazır tema buldum ancak admin girişi falan yok bazı yerlerin linkleri başka başka yerlere gidiyo (mesela habere tıklıyorum ana sayfaya gidiyo falan..)

yani işin kısası bana html olacak bir blog yada kişisel site teması lazım ama admin girişi tema dediğim hazır site blog yada kişisel bir site olacak kendimce bişeyler yazacağım :)
bana link verseniz hallederim

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Diğer konunuza mesaj attım aslında. Ama bu işin hazır link'i yok. Sizin tam istediğiniz şey Wordpress.

tunga.ece_alper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hazır link olmasada olur hazır link elinde olan varsa verebilir yoksa bulurdum çok aradım çünkü :)

şunu şurdan şöyle yap deseniz bile yapabilirm sanırım (: html kodlarını ekleyebiliyoruz onu biliyorum mesela ama o kodları da bulamadım drimvivır yükledim duruyor öle kullanamadım :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hazır link olmasada olur hazır link elinde olan varsa verebilir yoksa bulurdum çok aradım çünkü :)

şunu şurdan şöyle yap deseniz bile yapabilirm sanırım (: html kodlarını ekleyebiliyoruz onu biliyorum mesela ama o kodları da bulamadım drimvivır yükledim duruyor öle kullanamadım :D

Bi pm attım size. Okuyup dönüş yapın bakalım.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Html ile hazır templateler ile ancak tek tek yazı girerek bir sayfa yapabilirsiniz oda çok uğraştırır. Php destekli bir hosta geçip wordpress kurabilirsiniz. Kullanımı çok kolay. wordpress.com üzerinden de blog açabilirsiniz istersenizde..

tunga.ece_alper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Html ile hazır templateler ile ancak tek tek yazı girerek bir sayfa yapabilirsiniz oda çok uğraştırır. Php destekli bir hosta geçip wordpress kurabilirsiniz. Kullanımı çok kolay. wordpress.com üzerinden de blog açabilirsiniz istersenizde..

hazır blogları kullandım 2 yıl kadar yazdım konuya ama :)

phpye geçtim biraz önce wordpress kurucam evet onu biraz biliyorum güzel blog teması yada kişisel site teması bulumam lazım şimdi ;)

phpemlakproje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İstediklerini mysql ile php kodlama yapman gerekir yada bilgin yok ise hazır wordpress-joomla sistemlerini kullanmalısın.
Bu sistemleri kullanma için php uyumlu bir hosting satın alacaksın, html hosting isteklerini karşılamaz.

Html5 css3 Admin tasarımlara buradan bakabilirsin, 15-20$'a çok fazla satın alabiliceğin tasarımlar var, kendi projende istediğin gibi kullanırsın.:rolleyes:

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
PHP bilmedikten sonra Wordpress'i hostinge kurmanın hazır blog sitelerinden pek bir farkı kalmıyor. Yapacağanız şey yine hazır temaları bulup hazır eklentileri kurmak olacak. Ama biraz PHP bilgisiyle sitenizi kendi istediğiniz şekilde biçimlendirebilirsiniz.

Edit: SDN Okuru konuyu hortlatmış bizde cevap yazıyoruz arkadaş :)

teckings

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar gayet kolay,yalın ve hızlı birşekilde web site hazırlayabilirsiniz. Ben şuan bir tane yayınladım inş gerisi gelecek. TAVSİYE EDİYORUM ... nasıl yapıldığını aşağıdaki adresten bulabilirsiniz .

http://www.xticaret.com/xticaret/?414_70544