Html 5 Site Örneği ( Kurumsal Tasarım )

_bl@nk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar , Sizlere Html5 ile tasarladığım kurumsal site örneğini paylaşmak istedim. Html5 ile yapılan site örnekleri internet ortamında fazla bulunmadığı için size örnek teşkil edeceğine inanıyorum. İnşallah beğenirsiniz. Html5 sitenin tamamını size sunuyorum istediğiniz değişiklikleri yapıp istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Hatta slider’ı bile var. Birçok arkadaşımızın işine yarayacaktır. Yorumlarınızı eksik etmeyin. Kolay gelsin.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Kod için bir şey diyemeyeceğim ama tasarım yetersiz.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Html5 nerde :D Html5 in getirdiği yeniliklerden bişey fark edemedim nedense ?

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kod blogu olarak html5 ile tasarlamıştır ama html5 in asıl önemli noktası getirdiği yenilikler ve kolaylıklar. tabi ki işlevsellik ve gözalıcılık hız ile birleşiyor hmtl5 ile. ama başlangıç için güzel bence daha da iyiye gider çalışmaya devam kardeşş.

fyodor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
nav ı header ın içine koy. Ayrıca responsive design yapmışsın güzel.

_bl@nk_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayatında html yi bilmeyenler birde html5 değil diyorlar :) arkadaşlar site responsive ve html5 kodlarıyla yapılmış bir site. Lütfen . Tasarım kişilere göre yetersiz olabilir. Ama piyasada tasarımını ücretsiz veren kaç kişi var. Çok biliyorsunuz bari Tasarımlarınızı paylaşın bizde yararlanalım. Bu kadar basit.

adolyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"html5 site örneği" teması değil zaten :) evet tasarım yetersiz olabilir ama ilham verici. Ayrıca responsive tasarım olayına bende yeni girdim. Bu örnek kodlar baya yardımcı olacak. Çok teşekkür ederim, eline sağlık...