- Reaksiyon puanı
- 11
İlk androidli telefonumu 2 ay önce HTC DESİRE Z aldım. aldıktan bi hafta sonra sürekli kendi kendine kapanmaya başladı "Telefonunuz anormal bir sıfırlamadan kurtuldu. HTC'ye bildirmek ister misiniz" Sürekli bunu söyleyip duruyordu.Telefonu garantiye verdim yaptık dediler geri yolladılar 5 saat sonra aynı sorun devam etti. 2. kez tekrar yolladım aynı sorun olarak telefonunuzu yaptık bataryanızdaymış sorun değiştirdik dediler geri yolladılar bu sefer gelir gelmez aynı şekilde açılıp kapanmaya davam etti. 3. KEZ Yolladım telefonunuzda bir sorun bulunamamıştır 2 gün boyunca test edilmiştir kapanma görülmemiş deyip geri yolladılar. 1 gün kapanmadan kullandım şu an bu konuyu açarkende kapandı. Telefonumu değiştirin diyorum telefonunuzda sorun yok deyip bana geri yolluyorlar anlamıyorum. Nasıl bir bilgisiz okuma yazması olmayan bir teknik elemanları varsa anlıyamıyorlar benim sorunumu, HTC'yi arıyorum biz ilgilenecez diyorlar ama ne ilgilenen var ne başka birşey yapan..
Artık ne yapacağımı bilmiyorum bu konuda tecrübeli arkadaş varsa bana bir tavsiye verebilirse çok sevinirim.
Artık ne yapacağımı bilmiyorum bu konuda tecrübeli arkadaş varsa bana bir tavsiye verebilirse çok sevinirim.