Htc'de Teleservice'de Bir işe yaramaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
İlk androidli telefonumu 2 ay önce HTC DESİRE Z aldım. aldıktan bi hafta sonra sürekli kendi kendine kapanmaya başladı "Telefonunuz anormal bir sıfırlamadan kurtuldu. HTC'ye bildirmek ister misiniz" Sürekli bunu söyleyip duruyordu.Telefonu garantiye verdim yaptık dediler geri yolladılar 5 saat sonra aynı sorun devam etti. 2. kez tekrar yolladım aynı sorun olarak telefonunuzu yaptık bataryanızdaymış sorun değiştirdik dediler geri yolladılar bu sefer gelir gelmez aynı şekilde açılıp kapanmaya davam etti. 3. KEZ Yolladım telefonunuzda bir sorun bulunamamıştır 2 gün boyunca test edilmiştir kapanma görülmemiş deyip geri yolladılar. 1 gün kapanmadan kullandım şu an bu konuyu açarkende kapandı. Telefonumu değiştirin diyorum telefonunuzda sorun yok deyip bana geri yolluyorlar anlamıyorum. Nasıl bir bilgisiz okuma yazması olmayan bir teknik elemanları varsa anlıyamıyorlar benim sorunumu, HTC'yi arıyorum biz ilgilenecez diyorlar ama ne ilgilenen var ne başka birşey yapan..

Artık ne yapacağımı bilmiyorum bu konuda tecrübeli arkadaş varsa bana bir tavsiye verebilirse çok sevinirim.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Teleservis denen boş gereksiz saçmasapan yer sorumsuz ötesi bir yapıya sahip bu yüzden size önerim hem teleservise hemde htcye garanti şartnamesindeki haklarınızı yasal olarak arayacağınız günlük 10-15 mail ile bildirin hala hareket yoksa tüketici hakem heyetine başvurun zamanında siemens telefonum için değiştirin dediğimde bakmamız lazım sizin isteğinizle olmaz dedi gereksizler ama ben o telefon değişmezse mahkemeye gideceğimi hem siemense bildirdim hemde teleservise bildirdim Teleservise ne oluyorsa telefon değiştirmemek için elinden geleni yapıyor ama en sonunda sevee seve değiştirdiler.Ama siz bence ücret iadesi talep edin. Gidip teleservice ile çalışmayan bir markadan telefon alın.

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Demezmiyim dostum kaç kere dedim gerekli yerlere mahkemeye başvuracağım diye. Ama yok tın. son gittiğimde pişkin pişkin bana örnek mahkeme başvurusunu gösterdiler bakın böyle başvurursanız telefonunuzu değiştiririz diye... HTc'nin garanti konuşullarına göre eğer bir telefon 3 kez aynı sebebten servise gelirse telefonu değiştirmek zorunda olduklarını belirttiğim halde telefonu değiştirmediler .Tek yol mahkemeye gitmek herhalde .

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
o zaman htc'ye mail at telefon et, o tür (çünkü ordaki canlılar türünün tek örneği) laftan anlamıyor. Siemens'e mail atmasam benide zıvanadan çıkaracaklardı siemens dürttüde değişti makine.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Mahkemeye yada hakem heyetine gitmen tek çare gidip hakkını ara başka çare bırakmadılar.

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Htcnin sitesinde bulunan tüm maillere mail attım bakalım sonucu görücem inşallah olmazsa artık. Tek çarem mahkeme.. Aman diyim htc yada blackberry telefon almayın yada teleservice servisini kullanan bir telefon almayın pişman olursunuz.Telefondan çok memnundum tam istediğim gibi telefonla bir sorunum yok ama servisinin allah belasını versin

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
Flood olucak ama mesajımı düzenliyemediğim için burdan yazıyorum. Eğer arkadaşlar sizinde telefonunuzda benim gibi bir sorun varsa gidip yeni bir hafıza kartı alıp denerseniz sorununuz hallolur sanırım. Araştırdım buldum yurtdışındada bir kaç kişinin başına gelmiş hafıza kartlarındaymış sorun değiştirince düzelmiş. Bende gittim yeni hafıza kartı aldım takalı 8 saat oldu telefon kapanmadı.. Eğer olurda kapanırsa yine burdan yazarım.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Evet HTC ve Blackberry cihazları piyasanın üstünde kalitede mükemmel cihazlar. Ama Türkiye'deki teleservice gibi bir firmaya nasıl servis hakkı veriyorlar anlamış değilim. Teleservice gibi bir nalet firma daha görmedim. Arkadaşın başına gelenler aynen başıma geldi ve onun yaptıklarını aynen yaptım. Şükür telefonum tamir edildi de kurtuldum o pisliklerden. Allah kimseyi düşürmesin teleservice eline...

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bak aslında iyi açıdan bakmak lazm , Teleservis sıkıntılı bir firma 3aydan aşağı cihazım geldi diyeni bilmem ben , Bekle abi yasal sürecin dolsun (30gün) ,sonra başvur tüketici mahkemesine 10tlmi ne veriyorsun al nakit iadeni hiç sıkma kendini .

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
ilginçmiş bu teleservis tam da şu an o nalet yerin garantisinde olan bi htc almak üzereyim naapsam acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar benim bir evo 3d im var ve telefona su döküldü ben haberleri duyunca teleservice vermek istemedim nasilsa kullanici hatasi diye istanbuldaki bi htc servisine gösterdim 175 tl istedi bana çok geldi ve teleservice veriyim parasi neyse veriyim garantisi düşmsin dedim kadin bana eğer ücretli bi tamir olucaksa sizi arayip fiyati söylerler dedi bi hafta oldu arayan yok sonra teleservice ts 2000 e girdim baktim telefonu ücretsiz yapmişlar ertesi gün eve geldi ve sorunsuz kullaniyorum

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aslında telefonda problem yokmuş di mi? :)
Hiç bir servisle aram yoktur, ama Teleservice yine KVK'dan çok daha iyi. Lakin onların da o telefonlara bakan arkadaşları yok mu.. Neyse küfür etmeden bitiremeyeceğim. Neler neler ilettim servis müdürlerine..

Tabii burada başka bir konu var. Serviste, o telefonun yaşayabileceği her problemi bilen, bazı hafıza kartlarıyla uyumsuzluğunu da gerekirse hobisi gibi internette araştırırken öğrenebilecek adamlar olması lazım. ONları da kimse tutmaz bizim memlekette. Ucuz işçiliğin hastasıyız..