Htc wildfire s mi desire z mi

jamessbond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar normalde ben wildfire s i almayı düsünüyodum fiyatı nedeniyle ancak hepsiburda.com sitesinin kampanyasıyla htc desire z markalı telefonun fiyatıda nerdeyse wildfireyle aynı olmus. aralarında cok büyük farklar varmı arkadslar görüntü kalitesi felan cok farkediyomu bide desire z de yüksek kaliteli oyunlar oynana biliyormu ?

srdrvrl

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Desire z al derim, aralarında baya fark var, en basitinden desire z flash destekliyor olmalı ve ekranı 800*480 çözünürlüğüne yani tüm oyunları oynayabilirsin.

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
ağırlığı sorun olmayacaksa desire z al bence. Wildfire s de 600mhz işlemci varken desire z de 800 mhz var. ayrıca ekran boyutu olarak da desire daha tatmin edici

samedsymn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu da sorumu:P tabiki desire z kıyaslanamaz bile ;)

jamessbond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hm tesekkürler arkdslar desire z 800 liraya düsmüs wildfire de 630 civarı anlaşılan 2 taksit fazla ödeyip desire z almak daha mantıklı ;)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Tabiki desire z yalnız @2 wildfire s'de flash destekliyor diye biliyorum.

jamessbond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bu fiyatlarda baska hangi telefn tavsiye edersnz bu tarz hızlı olanlardan

---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

arkadaslar huawei ideos x5 die bi telefon var bu telefonun fiyatı felanda daha cazip bunuda bi değerlendirebilrmisinz htc desire z nin klawyesinde bi sorun oluyomus genelde o kafamı karıstırdı

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
htc wildfire s'te flash destekliyor fakat video izlerken de oyun oynarken de acayip kasıyor cihaz ayrıca fazlasıyla şarj sıkıntısı var. desire z daha üstün özelliklere sahip. fakat klavye ile ilgili bazı sorunlar olduğunu ben de duydum. huawei ideos x5 donanımsal özellikleri ve fiyatı arasında karşılaştırma yapıldığında avantajlı bir seçenek olarak göze çarpıyor. ancak kalite konusunda tereddütlerim var. biraz piyasada kalması kendisini kanıtlaması lazım. desire z'ye 800 lira vermeyi düşünüyorsan fiyatı biraz daha arttırman durumunda extra olarak xperia neo ve lg optimus black tavsiye ederim. iki smartphone'un da tasarımı oldukça şık. özellikleri hemen hemen aynı ancak optimus black'in 2mp ön kamera, nova display ekran, wifi direct ve uzaktan yardım gibi ekstra özellikleri mevcut. xperia neo'nun fiyatı 1000 lira civarında optimus black'in fiyatı da 900 tl civarında.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Wildfire 400 lira desire z 800 lira gibi birşey tam tutturamadım rakamları.. Paran hangisine yetiyorsa al ama wildfirede ekran sorunu olduğunu biliyorum.

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Desire Z şuanda fiyatıda düşmüş durumda kesinlikle tavsiye ederim arkadaşım ...

jamessbond

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tskrler arkdslar pederi ikna edersem desire z ikna olmazda biraz daha uygun bişeye zorlarsada huawei x5 almanın mantıklı oldugnu düsnüorum