HTC Wildfire ve Wildfire S Farkı ?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Soru gayet açık aralarında ne farklar var ?Daha doğrusu özelliklerine baktım buraya gelmemiş sanırım cihaz.Ama pek gözle görülür bir fark yok gibi de alınırsa hangisi alınmalı ? Wildfirede 240 çözünürlük 16 milyon renk.Wildfire S'de 360 çözünürlük 256k renk.İnsanı böyle kandırıyorlar işte bu firmalar.Genel olarak hangisi daha iyi ? S'deki yeni özellikler ne ? Sahibinden.comda gördüm.Türkiye'ye yeni gelmese de adam wildfire diyor ama 1 tane resim var ve resimde wildfire s'nin resmi kendi çekmemiş ama.Fiyat 400 tl kafama takıldı.Resmi mi yanlış koymuş yoksa wildfire diye wildfire s mi satıyor ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefon-basak-iletisim-den-1-ay-kullanilmis-nokta-ciziksiz-htc-wildfire-53611422/detay/

İ
lan da bu.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Onu bende farkettim de alınırsa hangisi alınmalı ? Aralarındaki fiyat farkı büyük ki genel olarak wildfire daha iyi gibime geldi ? Kısacası yorumlarınızı alayım hangisi daha güzel ? Siz olsanız hangisini alırdınız ?

gigabyte13

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Wildfire'ın normal versiyonu iyi bence. İşlemci hızı düşük bir smartphone olsa da özellikle Samsung yongalı muadillerinden daha iyi bir fiyatla alınıyor. Nazar boncuğu tuşu bile var. ;D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bende öyle düşündüm.Renk olayı bir de ilk sürümde 16 milyonken s'de 256 k.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
aralarında çok fazla fark olduğu söylenemez. iki smartphone'da birbirine yakın özelliklere sahip. ikisi arasında karşılaştırma yapınca en bariz fark tasarım sanırım. ekran çözünürlüğü wildfire'de 16 milyon wildfire s'te 256k ve 16milyon daha canlı gösterir ama 256k daha tasarruflu enerji harcar. bundan dolayı şarj süresi için wildfire s bir adım öne çıkıyor gibi görünse de şarj değerlerine baktığımızda wildfire'ın daha uzun süre dayandığını görüyoruz. işlemci ve işletim sistemi konusunda ise wildfire s bir adım önde gidiyor. 528 mhz'e 600 mhz, android 2.1 (2.2 froyo sürümüne güncellenmesi mümkün) işletim sistemine android 2.3. aralarındaki farklılıklar bunlar arkadaşım. bana biraz boyayarak satmaya çalışıyorlar gibi geliyor. karar senin. ama o ilandaki pek sağlam gelmedi bana bunu da dipnot olarak belirteyim.

IceSPiRiT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence, 16milyon 256k şeklinde bakarsanız olaya büyük resmi kaçırırsınız.
wildfire 3.2" ekranda 240*320 piksel çözünürlük sunarken, wildfire S 3.2" ekranda 320*480 görüntü sunuyor. Yani daha kaliteli görüntü demek.. bu noktada da wildfire ın sunduğu 16milyon renk derinliği çözünürlüğünün düşüklüğü nedeniyle hiçbir işe yaramamış oluyor.

Aralarında pek bir fiyat farkı olmaz ise, kesinlikle yalnızca ekran ından dolayı S alınır.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Wildfire S'in işlemci ve RAM'deki üstünlüğünü de atlamamak lazım. Sonuçta cihazı akıcı kullanmak için gerekli. Bence fiyattaki fark da bundan kaynaklı.

jackass_b

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunun altında soru olucak ama ; Wildfire'ın özelliklerinde multitouch yazmakta ama wildfire S'in özelliklerinde bunla ilgili bir bilgi yok. Wildfire S'te multitouch yokmudur ?

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Vodafone un kampanyasıyla Wildfire S 24ay*35tl(840TL) gibi bi fiyata geliyo, paketin içinde 24 ay 500dk heryöne ve 5000 sms heryöne var. Sizce alınır mı?

Bahsettiğim fiyat Genç Avantaj tarifesi için geçerli

an80x86

Asistan
Reaksiyon puanı
1
custom rom'larla 2.3'e güncelleyebiliyorsunuz. birde overclock yapıyorlar 700 küsür mhz'de çalışabiliyor sistem.

Vaioca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bu 2 telefon arasında kaldım.ram ve cpu olarak wildfire S daha iyi ama wildfire'a android 2.3.5 yüklenmiyormuş ama wildfire s e yükleniyormuş onun bi doğruluğunu söylerseniz

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Wildfire S güncellemesi doğru ben bir kaç gün önce yükledim.Kilit ekranı sense 3.0daki gibi oldu.Başka da görünürde değişen bir şey yok ama wildfire'dan daha iyi düşünüyorum.

CLOUD

Asistan
Reaksiyon puanı
0
wildfire küçük devdir htc'nin hd2 ile beraber efsaneleşmiş diğer telefonudur oyun oynamayacaksanız tavsiye ederim. oyun oynamak istiyorsanız gpu'lu bir model almanız gerekecektir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bir sitede gördüm sanırım 's' e güncelleme yapılamıyordu. ama bilmiyorum