HTC Wildfire S Market Sorunu

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla telefonda da öyle diyor ama 3G ile bağlanamadım.Anca wifi ya da bilgisayara bağlayınca.İnternet paketi bitmiş olabilir ? Belki ondandır bir dahaki aya tekrar bir denerim.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yok valla güncelleme yapıyorum şuan 17 mblik :D Bir değişik bir mutlu oldum tel güncellemesi yapınca :D Valla performansı da iyi şimdilik taksiti bitsin(2 sene :D ) biraz zaman geçsin başka telefon alırım o zaman veririm bırak parayı bedavaya veririm o zaman :D

HTC INCREDIBLE

Asistan
Reaksiyon puanı
1
HTC modellerınde nokıa da oldugu gıbı uygulamaları yuklerken dırect hafıza kartına yukleme gıbı bır secenegı yok sanırsam
sadece uygulamayı telefona yukledıkten sonra sd karta tasıyorsun o da her uygulama tasınmıyor sd karta orası da kotu bır durum

enesakan96

Asistan
Reaksiyon puanı
1
HTC modellerınde nokıa da oldugu gıbı uygulamaları yuklerken dırect hafıza kartına yukleme gıbı bır secenegı yok sanırsam
sadece uygulamayı telefona yukledıkten sonra sd karta tasıyorsun o da her uygulama tasınmıyor sd karta orası da kotu bır durum
uygulamarı bilgisayardan direk sd karta atabiliyorsun veya yükledikten sonra çeşitli programlarla taşıya biliyorsun ancak bu iki yöntemdede uygulamanın bir bölümü gine telefon hafızasında yer kaplıyor

burakemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaslar bende bu telefonu yaklasık 2 hafta önce vodafonenin kampanyasından aldım ve yorumlara baktım herkes markete girememekden sikayetci ben aldıgımdan bu yana mobil internetle girip uygulama indirebiliyorum hic bir sorun yasamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede oluyordu o ama bi sure sonra yani en fazla 2 un sonra denedigimde.girdi yda 1 gun sonra araliklarla 2 3kere denersen olur bende oluypdu