HTC Wildfire S Low Storage Wizard Sorunu

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
HTC Wildfire S telefonumda aldığımdan beri var sanırım.Hani uygulama alanı dolunca az bellek sihirbazı var ya işte onu çalıştıramıyorum.Daha doğrusu çalıştırıyorum tüm uygulama önbelleğini temizliyorum.2. adım sd karta taşıyorum.3 adıma geç diyince low storage wizard çalışmayı durdurdu diye bir hata alıyorum ne yaptıysam çözemedim.Yardım edin son sistem güncellemesi de yüklü.

Bir de bu android 2.3.3'ten daha yüksek bir sürüm yok mu wildfire s için ?Varsa 2.3.3'ten ne farkları var ?

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
HTC Wildfire S telefonumda aldığımdan beri var sanırım.Hani uygulama alanı dolunca az bellek sihirbazı var ya işte onu çalıştıramıyorum.Daha doğrusu çalıştırıyorum tüm uygulama önbelleğini temizliyorum.2. adım sd karta taşıyorum.3 adıma geç diyince low storage wizard çalışmayı durdurdu diye bir hata alıyorum ne yaptıysam çözemedim.Yardım edin son sistem güncellemesi de yüklü.

Bir de bu android 2.3.3'ten daha yüksek bir sürüm yok mu wildfire s için ?Varsa 2.3.3'ten ne farkları var ?

aldığın ilk günden beri telefonunda birinin gözü kalmış olsa gerek :P

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
aldığın ilk günden beri telefonunda birinin gözü kalmış olsa gerek :P

Hanginizin gözü kaldı söyleyin adam gibi :D Ama cidden hep böyle ya bir türlü 3.adıma geçemedim merak ediyorum ne var o adımda :D Bir Allah'ın kulu yardım etsin ya bir de şu android'i 2.3.5'e falan yükseltemiyoz mu ? Bir de başka bir soru şu 4.0 icecream gelecek mi wildfire s'e ?

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
abi sende herşeyi bana yükledin dur ya android bilgim fazla değil :D benim gözüm kalmış olabilir aldığın ilk günden beri sat bana diyorum o yüzdendir belki :D

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
emin değilim ama 4.0 gelmeyecektir cihaza. çünkü donanımsal özellikleri bu işletim sistemi için pek uygun değil diye düşünüyorum.

vladislav

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Teknoloji şans işidir birazda, şansına küseceksin bu durumda :)