Okan Televi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
HTC U11 ve Sony Xperia XZ Premium arasında kalsaydınız kamera ve dayanıklılık açısından hangisini seçerdiniz acaba?
İkisi de cam kasa ben U11 alırdım.HTC U11 ve Sony Xperia XZ Premium arasında kalsaydınız kamera ve dayanıklılık açısından hangisini seçerdiniz acaba?
Cam mı xz premium cammıydıİkisi de cam kasa ben U11 alırdım.
öncelikle yorumun için teşekkürler 3 sorum olacak 1. bataryası günü çıkartıyor mu 2. arka kamerada oıs olmaması eksiklik hissetiriyor mu 3. ön kamerası tatmin edici miXZ Premium kullanıcısı olarak XZ Premium derim soruların varsa alabilirim de
teşekkürler bu gidişle xz premium alacağım gibi duruyorXz premium daha iyi
Hayırlı olsun şimdidenöncelikle yorumun için teşekkürler 3 sorum olacak 1. bataryası günü çıkartıyor mu 2. arka kamerada oıs olmaması eksiklik hissetiriyor mu 3. ön kamerası tatmin edici mi
--- Gönderi Güncellendi ---
teşekkürler bu gidişle xz premium alacağım gibi duruyor
teşekkür ederimBen U11 alırdım.İkisi de çok iyi cihaz ama müzik faktörü benim için çok önemli bu yüzden U11.2 cihazda sizi üzmez hayırlı olsun şimdiden.
öncelikle yorumun için teşekkürler 3 sorum olacak 1. bataryası günü çıkartıyor mu 2. arka kamerada oıs olmaması eksiklik hissetiriyor mu 3. ön kamerası tatmin edici mi
--- Gönderi Güncellendi ---
teşekkürler bu gidişle xz premium alacağım gibi duruyor
HTC U11 ve Sony Xperia XZ Premium arasında kalsaydınız kamera ve dayanıklılık açısından hangisini seçerdiniz acaba?