• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

HTC U11 mi OnePlus 5 mi Huawei P10 mu?

bunların arasından u 11 ve p 10 plus
başka cihaz olarak
s8
note 8
mate 10
mate 10 pro

Op 5 gayet yeterli fiyat performans batarya parca kalitesi hersey guzel

Kendi fikrimce P10, U11e göre çok daha şık bir tasarıma sahip, kamera performansı çok iyi, bataryası ikisinin de hemen hemen aynı ama sanırım p10un biraz daha iyiydi ancak op5 in bataryası çok çok faha fazla dayanıyor diye biliyorum. u11 ve op5in dizaynı bana biraz kötü geliyor. İnsan para verince şık görünen bir telefon istiyor doğal olarak. performans olarak çok büyük farklarının olmadığını düşündüğümden ben olsam tercihimi huaweiden yana kullanırdım

değil. kutu içinden güncel dijital diye bir garanti servisinin belgesi çıktı. Hepsiburadayı aradım sordum onlarda onayladı. Garantiyi arayıp sorunumu söylediğimde tamam ya kolay o sorun 20 dakikalık işi var dediler 3 gündür telefonsuzum yarın gelir mi onuda bilmiyorum ve hiçbirşeyi halletmeden sizin cihaza güncelleme gelir operatör üzerinden diye geçiştirdiler. İşi bilmeyenleri almışlar koymuşlar işe maksat geçiştirmek

Hala gelmezse THH'ye şikayet edin 3 gündür öyle boş boş onların ellerinde

p10 plus bence çok iyi, arayüzü de p10'a göre farklı ben çok beğendim. U11 çok iyi ama batarya konusunda htc'ye güvenmiyorum çünkü 5 yıllık htc kullanıcısıyım şarj konusunda çok çektim çok :) op5 bence aralarında daha stabil duruyor.

P10 bu klasmanda değil.Mate 10 desen tamam derim.Ses ve kamera önceliğin ise U11 yoksa OP5 128GB/8GB RAM modelini almalısın.

U11 dediğimiz cihaz tasarımı dışında Mate 10 Pro'yu kafa atıp yere yıkabilecek bir cihazken P10'un buraya sokmak P10'e büyük iltifat HTC U11'e ağır hakarettir.

U11 çok beğendiğim bir cihaz ama XZ1’in benim için avantajları
1-Türkiye garantili
2-tasarım daha çok beğeniyorum köşeli bir yapısı var (kişisel zevk)
3-3D fotoğraf olayı çok hoşuma gitti
4-Metal kasa mat siyah olması daha dayanıklı bir telefon olması.
5-Ekran boyutunun tercihlerime uyması

U11 çok beğendiğim bir cihaz ama XZ1’in benim için avantajları
1-Türkiye garantili
2-tasarım daha çok beğeniyorum köşeli bir yapısı var (kişisel zevk)
3-3D fotoğraf olayı çok hoşuma gitti
4-Metal kasa mat siyah olması daha dayanıklı bir telefon olması.
5-Ekran boyutunun tercihlerime uyması

Onları 3. parti uygulamaları da yapabilir 3D fotoyu mat kasalı telefon istiyorsan OnePlus 5T daha iyi seçenek olacaktır Türkiye garantili olması karşılığında gereksiz fazla ödeme yapıyorsun

U11 kullanıcısı olarak telefondan aşırı derece memnunum sadece garanti biraz canımı sıktı. Telefon dün geldi hiçbir şey yapmamışlar. Aradım kavga ettim tekrar yollayacağım bu sefer delta bakacak şu güncelleme sorununu çözersem süper olacak. Bu arada telefon elimden düşmediği halde pili bence gayet güzel gidiyor.