Htc sensation xe nin performansı nasıl ?

nowayoutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pcwolf garantili mal her zaman iyi fakat aradaki 500 tlyi bence hak etmiyor 500liralık tamir demişsin fakat 500 liralık tamir gerektiren ne var ki piyasada ki en pahalı camlardan biri s2de 400 küsür zaten camı kırılsa garantisi olsa da olmasa da kendi cebinden ödüyorsun bir tuşu kırılsa ne kadar para tutar ki yazılımsal bir şey çıkarsa hallediyorsun kendin internetten. xe 1000 1100 hak ediyor ama o fiyata anca spot var garantililer 1300 1400den başlıyor ki onu verene kadar bence başka bir telefon almak daha mantıklı ama xeyi kafana koyduysa arkadaş alsın derim

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Tamir işi ve telefondaki şans işi değişiyor işte. En basitinden kendimden örnek vereyim telefonum 2 ya da 3. kere ekran değişimine girecek heralde. Yine dokunmatik saçmalamaya başladı.

nowayoutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet şans işi fakat bir telefon vardır sık sık sorun çıkartır bir telefon vardır 2 3 yıl geçer taş gibidir yani 1000 1100 gibi bir para veriyorsak en iyisi olmalı toz sorunu var demişsiniz xe de 1000liralık telefonda olacak iş mi bu bence biraz daha araştırıp farklı modellere de bakabilir ha illaki htc olacaksa ve one x alın derim spotlarda 1200 civarı

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben öğrenciyim yani 600 tl param var üstüne babam ekliyecek babamı ikna edebilirsem aldırıcam kafamda s3 var fakat htc den de vazgeçmiyorum ama htc samsungun hızını vermiyo hiç bir telefonunda xe nin yanında verilen ibeats kulaklılar hoş ama eğer s3 ü aldıramazssam babama s2 aldrııcam büyük ihtimal :(

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
evet şans işi fakat bir telefon vardır sık sık sorun çıkartır bir telefon vardır 2 3 yıl geçer taş gibidir yani 1000 1100 gibi bir para veriyorsak en iyisi olmalı toz sorunu var demişsiniz xe de 1000liralık telefonda olacak iş mi bu bence biraz daha araştırıp farklı modellere de bakabilir ha illaki htc olacaksa ve one x alın derim spotlarda 1200 civarı
Peşin verip spot alsaydım kesin kırardım telefonu. Daha altı ay taksiti var.
hocam ben öğrenciyim yani 600 tl param var üstüne babam ekliyecek babamı ikna edebilirsem aldırıcam kafamda s3 var fakat htc den de vazgeçmiyorum ama htc samsungun hızını vermiyo hiç bir telefonunda xe nin yanında verilen ibeats kulaklılar hoş ama eğer s3 ü aldıramazssam babama s2 aldrııcam büyük ihtimal :(
Eğer ikna edebilirseniz s3 alın gitsin. Xeye bulaşmayın. Ben sensationda toz sorunu vardı xede çözmüşlerdir dedim ama aldım ve tozu 3 ay sonra gördüm.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc wolf hocam anlamadıgım yani sizi tanıyorum az çok forumlardan falan bilgilisiniz bu konularda, ve 2 3 ay önceki yorumlarınıza baktımda yani xe hakkında iyi telefon falan demişssinizde şimdi neden sogudunuz ki yani tek sizin sözlerini kafamda soru işareti yaratıyor ki haklı olabilirsinizde çünkü ıcs geldikten sonra telefonda baya sorunlar olmuş bunun da etkisi var sizinde etkiniz var yani açıkcası korkuyorum şuan xe den

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33

pc wolf hocam anlamadıgım yani sizi tanıyorum az çok forumlardan falan bilgilisiniz bu konularda, ve 2 3 ay önceki yorumlarınıza baktımda yani xe hakkında iyi telefon falan demişssinizde şimdi neden sogudunuz ki yani tek sizin sözlerini kafamda soru işareti yaratıyor ki haklı olabilirsinizde çünkü ıcs geldikten sonra telefonda baya sorunlar olmuş bunun da etkisi var sizinde etkiniz var yani açıkcası korkuyorum şuan xe den
Ben telefonu heyecanla bekledim hatta ilk başta sensation ve evo 3d arasında kalmıştım sonra 3d ekrandan vazgeçip sensation ve sgs2yi biraz düşündüm. Sgs2nin plastik aksamı felan hi. hoşuma gitmiyordu sensationa gözüm takılırken xe duyuruldu. Onu bekledim ve 9 ocakta Giresuna geldiği ilk gün telefona 1900 lira bayıldım.
Ama alırken adama sordum bunda da sensation gibi toz sorunu olmaz değil mi diye. O da olur mu şey felan demişti heralde. Neyse toz korkusuyla telefonu aldım. Eve geldim herşey sorunsuzdu, müzik açıp son ses verene kadar... Seste cızırtı vardı. Umursamadım.
Ahizeyi de 2 hafta sonra fark ettim, onda da cızırtı vardı.
3 ay sonra olur mu öyle şey(!) denilen toz sorunu başıma geldi.
Ben aldıktan sonra da 1 ay geçmeden cihazı s off yaptım o kısımda da başım ağrıdı.
Ya aslında işimi görüyor ama toz sorunu geçtikten sonra o ekran niye tekrar kendi kendine çoklu dokunma yapıyor ki...
Bütün bunları ben çektim siz çekmeyin diye başka modellere yönlendiriyorum. Telefonun şekli felan harika ama eksisi çok.
Ayrıca kamera kısmı açık ve ordan hep toz giriyor iki günde bir toz siliyorum.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonu heyecanla bekledim hatta ilk başta sensation ve evo 3d arasında kalmıştım sonra 3d ekrandan vazgeçip sensation ve sgs2yi biraz düşündüm. Sgs2nin plastik aksamı felan hi. hoşuma gitmiyordu sensationa gözüm takılırken xe duyuruldu. Onu bekledim ve 9 ocakta Giresuna geldiği ilk gün telefona 1900 lira bayıldım.
Ama alırken adama sordum bunda da sensation gibi toz sorunu olmaz değil mi diye. O da olur mu şey felan demişti heralde. Neyse toz korkusuyla telefonu aldım. Eve geldim herşey sorunsuzdu, müzik açıp son ses verene kadar... Seste cızırtı vardı. Umursamadım.
Ahizeyi de 2 hafta sonra fark ettim, onda da cızırtı vardı.
3 ay sonra olur mu öyle şey(!) denilen toz sorunu başıma geldi.
Ben aldıktan sonra da 1 ay geçmeden cihazı s off yaptım o kısımda da başım ağrıdı.
Ya aslında işimi görüyor ama toz sorunu geçtikten sonra o ekran niye tekrar kendi kendine çoklu dokunma yapıyor ki...
Bütün bunları ben çektim siz çekmeyin diye başka modellere yönlendiriyorum. Telefonun şekli felan harika ama eksisi çok.
Ayrıca kamera kısmı açık ve ordan hep toz giriyor iki günde bir toz siliyorum.
saol hocam ne diyim teşekkürler açıklama için :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Rica ederim doğru seçim yaparsınız artık:)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Xperia s daha iyi olur s2ye göre, ama gx beklemek veya aldırabilirseniz s3 aldırın gitsin:)

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam oyun performansı nasıldır ki onun net performansı pek iç açıcı değil bide zaten testlerde falan çok kötü

htcci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde kullanma şansım oldu ama alan kişi 2,5 aydır kullanan biriydi biraz toz sorunu ve shadowgun oyununda donmalar oluyodu başka bir sorunu yoktu menü geçişleri benim çok hoşuma gitti.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zaman sabır lazım size:)
hocam ne sabırı vallaha cinayet çıkıcak evde babam ı bi türlü ikna edemiyorum çıldırıcam

benimde kullanma şansım oldu ama alan kişi 2,5 aydır kullanan biriydi biraz toz sorunu ve shadowgun oyununda donmalar oluyodu başka bir sorunu yoktu menü geçişleri benim çok hoşuma gitti.

peki çok donma oluyomu yani oynanmıcak kadar varmı :(

htcci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki çok donma oluyomu yani oynanmıcak kadar varmı :([/QUOTE]

ben daha çok düşmanı öldürürken azda olsa başıma gelmişti başka bişey yok abartılacak kadar :)

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki çok donma oluyomu yani oynanmıcak kadar varmı :(

ben daha çok düşmanı öldürürken azda olsa başıma gelmişti başka bişey yok abartılacak kadar :)[/QUOTE]

he korktum bende :) ama pcwolfun dedikleri aklımdan gitmiyor haklı adam

htcci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hacım aklımda okadar telefon var ki ve bu tlefonlar la ilgili okadar soru işareti varki yani kafam allak bullak :(

ben şuanda nokia 6303 ile wave 1 kullanıyorum (bada 2.0 lı) bi tane wave'e uygun android romu buldum işte onu denicem. Şunu söyliyim bada 2.0'la samsung kendini baya bi aşmış diyebilirim.
Bada 1.0 da tel bazen donarken 2.0 da hiç kasmıyor ve donmuyor. Samsung kendini yazılımsal olarak çok geliştirmiş. Android dışında başka cihazlarada bakıyorsan wave 3ü rahatlıkla tavsiye edebilirim.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
spot ürünler hakkında birşey demek isterim
samsung ve htc nin ürünleri yurt dısındaki faturası ile verildiği zaman servis yapmak zorunda.yani garanti kapsamına girer burdaki olay faturası.arkadaşım yurt dışından aldığı gs2 yi türkiyede yaptırdı fatura istediler tabiki.

bunun dışında 1500tl gibi bir parayı bir cihaza verirken aceleci olmamak ve eski modelleri tercih etmemek gerekiyor.
tamamen aklına yatan bir model çıkmadığı sürece bekle bence çünkü hergün yeni bir model duyuruluyor illaki birtanesi kafana yatar.alırsın telefonu 1 hafta sonra çok daha iyisi çıkar keşke bekleseydim dersin,gerçe bunun sonu yok sürekli model çıktığı için.bu yüzdende htc yi tercih etmeni önermiyorum
htc sürekli yeni model çıkartıp 1 ay önce çıkardığı 'amiral gemisi'ni ıskartaya çıkarıyor.
tercihin android olacaksa samsung olmalı.htc kullanmış ve memnun kalmış birisi olarak htc alma diyorum.her nekadar arayüzü,kasa sağlamlığı ve şıklığı samsungtan iyi olsada.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
spot ürünler hakkında birşey demek isterim
samsung ve htc nin ürünleri yurt dısındaki faturası ile verildiği zaman servis yapmak zorunda.yani garanti kapsamına girer burdaki olay faturası.arkadaşım yurt dışından aldığı gs2 yi türkiyede yaptırdı fatura istediler tabiki.

bunun dışında 1500tl gibi bir parayı bir cihaza verirken aceleci olmamak ve eski modelleri tercih etmemek gerekiyor.
tamamen aklına yatan bir model çıkmadığı sürece bekle bence çünkü hergün yeni bir model duyuruluyor illaki birtanesi kafana yatar.alırsın telefonu 1 hafta sonra çok daha iyisi çıkar keşke bekleseydim dersin,gerçe bunun sonu yok sürekli model çıktığı için.bu yüzdende htc yi tercih etmeni önermiyorum
htc sürekli yeni model çıkartıp 1 ay önce çıkardığı 'amiral gemisi'ni ıskartaya çıkarıyor.
tercihin android olacaksa samsung olmalı.htc kullanmış ve memnun kalmış birisi olarak htc alma diyorum.her nekadar arayüzü,kasa sağlamlığı ve şıklığı samsungtan iyi olsada.
hocam öncellikle ellerine sağlık güzel yorum yazmışssın,fakat htc de telefon yapıyo yani yani duruş,kasa sağlamlıgı, falan ben burdayım diyo telefon masaya koydugunda,fakat samsung galaxy s2 öle değil yani samsungun wifi modelini andırıyo yani nebiliyim insan o kadar para veriyo amacım gösteriş değil ama telefonun güzel durmasıda önemli,ama samsungdaki stabillik olsun net hızı olsun hiç bir telefonda yok (ıphone istisna) yani bilemiyorum önerdiğin bir model varsa yaz hocam oyun+internet+görünüş istiyorum

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bende sensation xe var ne şarj sorunum var ne toz sorunum var ne performans nede kamera üstelik kamerası s2,ıphone 4s e kafa atacak derecede iyi beats kulaklıkta muhteşem alacak bir kimsenin pişman olacağını sanmam bu telefonun 2 ayda bir kez HTC beni arayıp bir sıkıntım olup olmadığını verilen hizmetlerden memnun olup olmadığımı soruyor tabi sizde isterseniz HTC nin sitesinden onaylarsanız sizi de arar.Alıcaksanız alınderim o kadar kötü kullanmama ramen ne bir çizik var nede donma oluyor.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saolun hocam aldım telefonumu ben samsung galaxy s3 aldım :) bir htc fanboyu olmama ragmen samsungdan nefret etmeme ragmen adamlar bu sefer tam analmıyla yapmışlar net performansı inanılmaz derece dokundugun anda sayfadasın,oyun perfromansı güzel fakat daha fps oyun yükleyemedm malum paralı

traptt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu htc sensation xe 'nin dahili ve harici hafızası hakkında bilgi verirmisiniz? Bende bu telefonu alma taraftarıyım ama hafıza yönünden benim biraz kafam karışmış durumda, kendi hafızası için 1 gb diyenler var 4 gb diyenler var. ayrıca satıldıgı yere göre harici hafıza kartının büyüklügü değişebiliryormu? yani x yerde bu telefonun yanında 8 gb sd verirlerken, z yerde 16 gb veriliyormu? Şimdiden teşekürler..

alperpusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu htc sensation xe 'nin dahili ve harici hafızası hakkında bilgi verirmisiniz? Bende bu telefonu alma taraftarıyım ama hafıza yönünden benim biraz kafam karışmış durumda, kendi hafızası için 1 gb diyenler var 4 gb diyenler var. ayrıca satıldıgı yere göre harici hafıza kartının büyüklügü değişebiliryormu? yani x yerde bu telefonun yanında 8 gb sd verirlerken, z yerde 16 gb veriliyormu? Şimdiden teşekürler..

o en son dediğini bilemeyeceğim fakat,dediğin gibi kullanılan hafıza olarak yanlız 1gb veriyor fakat,ben şu ana kadar pek sorun yaşamadım.gayet iyi ve permormans açısından hızlı.tek sorunu,hoperlör sesi az ve beats audio sloganına yakışmıyor.onun dışında mükemmel.tavsiye ederim sana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sensation xe süper bir telefon nova 3 de hiç kasma yok ayrıca 1.5 yıldır kullanıyorum hiç toz çıkmadı