Htc sensation xe nin performansı nasıl ?

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sa arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim ve aradım sensation xe ile alakalı konu yok yani ben bulamadım netten de pek yararlı bişeler bulamadım sensation xe modelinin performansıyla ilgili kullanan arkadaşlar bilgisi olanlar paylaşa bilirmi telefon alıcam yenii lütfen bi yardım edin +ları -eksileri bi söylerseniz iyi olur....

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Artıları
Ele iyi oturuyor, kullanımı rahat
Beats audio müziklerde iyi performans veriyor
Internet, WiFi, gps performansları iyi.

Eksileri
Yeni modellerin çıkışıyla güncel kalacağı muamma
Müzik telefonu olmasına rağmen dış hoparlörü vasat ses veriyor
Ahize sesi de düşük, ayrıca aldığımda ikisi de cızırtılıydı ve servis bunu halletmemişti
Batarya performansı ics ile biraz iyiye gitmiş, gitmiş diyorum ilk defa mesajlaşma felan yapmadım iki gün 10 saat dayandı. Ama oyun oynarsam batarya su gibi gidiyor; bununla da kalmayıp telefonda hâlâ oyun açıksa şarj edilemiyor uyarısı gelip birkaç dakika sonra kapanıyor.
Internette ve oyunda ısınması rahatsız edebilir
Arka kapak oynuyor, biraz da gıcırtı var

Kamera performansı fena değil, kamera programlarıyla daha iyi sonuç veriyormuş.
Aldıktan üç ay sonra da meşhur toz sorunu beni de bulmuştu..
Ayrıca işlemci ve gpu eskidi, sony xperia gx daha iyi bence.
Sonuç olarak ben telefondan memnun olmaya çalışıyorum.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hımm oyunlarda falan bir sorun yaşıyomusun hocam böle kasma falan,ve nette hızlımı akıcımı yani,bide ıcs ve sense 3.6 yüklednmii

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
En son nova 3 oynadım bazen kasmalar oluyordu. Ics yüklü, doğal olarak sense 3.6 da var. He artı kısma sense eklenebilir gerçekten çok güzel.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam telefon alıcam da şimdi 1600 1500 arası alablirim ne alsam oyunlarda falan sorun yaşamam lazım nette kasma olmaması lazım

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sensation veya xe yerine sony modellerine bakın gx iyi mesela.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hacım geldimi o türkiyeye ve fiyatı ne kadar biraz bahsedermisin olmadı bi link at

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Avrupada da yok zaten, beklemek gerek. O fiyata en iyi telefon xe olabilir ama artısını eksisini yazdım karar sizin.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam peki sen memnunmusun yani bi asphalt 6 shadowgun falan oynatıyomu ıcs ve sense 3.6 ile daha çok hızlandı diyolar

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Çıkardığı toz sorunu olmasa memnundum ve bir daha olacak diye düşünüyorum. Onlarda kasma yok ama nova 3te bazen oluyordu.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toz sorunu xe modelindedemi war ya puff :( ne alıcam ben yaaa

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Evet xede de var. Gpusu adreno 225 , işlemcisi de msm8960 olan telefonlara bakın. GX gibi:)

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam o telefon yokki piyasada neye bakıcam nasıl alıcam ben onu

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
İyi siz alın xeyi keyfinize bakın.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi karar veremedim :( bi iyi diyolar bi kötü diyolar o telefon için

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Siz bekleyin ekimi felan yeni telefonlar gelecek zaten.

nowayoutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=276749]SCİROCCO[/MENTION] dün s2 aldım gerçekten telefon çok iyi alırsanız s2 alın veya bütçeyi artırabilirim derseniz s3 alın

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@SCİROCCO dün s2 aldım gerçekten telefon çok iyi alırsanız s2 alın veya bütçeyi artırabilirim derseniz s3 alın
hocam ben s2 ye asla kötü diyemem zaten sensation xe den bariz bi şekilde önde fakat telefonda tip yok arka kasa canımı sıkıyor touchwizz den insan aşırı sıkılır kullan kullan aynı şeyler hiç bir ilgi çekici yanı yok telefonun yani bilemiyorum bu gidişle alıcam heralde ya senation xe yada s2

nowayoutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beğenmediyseniz one x bakın derim veya bekleyin derim çünkü htc yeni telefonlar çıkartıcakmış ama karar sizin genede kafanızı karıştırmıyım

nowayoutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçeniz 1500 1600 demişsiniz o fiyata spot one x veya s3 alabilirsiniz

köroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bütçenizi zorlayıp alabilirseniz şayet kesinlikle s3 alın derim,ama eğer dediğiniz gibi bütçe 1500 civarıysa s2 yi tavsiye ederim .bende 2 ay önce aldım s2 kullanıyorum çokta memnunum..

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam spot dediğiniz sanırım şey garantisiz olanlar öleyse ben garantili almayı tercih ederim,
hocam bakalım zorlamaya çalışıyorum,s2 güzel telefon işimi görür performansı etkileyici fakat görünüş olarak ve arayüz olarak begenmiyorum :(

nowayoutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
spotlar 1500tl garantili 2000 tl 500 tl fark var değermi acaba camı kırılsa garanti karşılamıyor ben ne yapayım o zaman garantiyi hadi diyelim başka bir şeyi bozuldu telefoncular 20 30 tlye yapıyor zaten telefonu doğru düzgün kullanırsan ne kadar bozulabilirki

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Bütçeyi felan zorlamayın, bütçeyi zorla diyen kişi mevcut bütçeye ekleme mi yapacak? Hayır.
Öyle ilk başta güzel gelir telefona o kadar para vermek ama sonradan pişman edebilir.

SCİROCCO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
spotlar 1500tl garantili 2000 tl 500 tl fark var değermi acaba camı kırılsa garanti karşılamıyor ben ne yapayım o zaman garantiyi hadi diyelim başka bir şeyi bozuldu telefoncular 20 30 tlye yapıyor zaten telefonu doğru düzgün kullanırsan ne kadar bozulabilirki
hocam ne demek istediğini tam olarak anlamadım ama

Bütçeyi felan zorlamayın, bütçeyi zorla diyen kişi mevcut bütçeye ekleme mi yapacak? Hayır.
Öyle ilk başta güzel gelir telefona o kadar para vermek ama sonradan pişman edebilir.
haklısın hocam yani bütçeyi zorlamaktan siyade bir telefona o kadar para mantıksız ama insanoğlu işte doymuyor

nowayoutt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlatmak istediğim bence garanti için 500 tl fazla verilmez 2 yılda telefonu kaç kere bozabilirsin ki bütçeyi zorlayın derken sensation xe 1400 1500 gibi fiyatları haketmiyor 768 rammi kaldı yav ha diyorsanız ben 6 7 ayda bir telefon değiştiririm o zaman alın ama aldım mı uzun kullanırım derseniz iyi bir şey alın derim

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=266043]nowayoutt[/MENTION]
Ben pek tavsiye etmedim zaten xeyi, çünkü zamanı geçti ve htc bile yüzüne bakmıyor diyebilirim. 1500 değil onun hak ettiği, 1000 1100 tl.
Ama spot işi de sakat, sen 1000 lira verdin spota, 500 liralık tamir parasını verirsen zoruna gitmez mi? Başka bir arızası çıktığında ne olacak peki, piyasası 1500 ve garantili olan cihazı almadın ama 500 bir anda elden çıktı gitti?
Bu işler gerçekten şans işi ve arkadaş da parayı zar zor verecek gibi geliyor bana, zar zor para verecek insanın bence spottan uzun durması gerekir.

haklısın hocam yani bütçeyi zorlamaktan siyade bir telefona o kadar para mantıksız ama insanoğlu işte doymuyor
Evet telefona çok para yatırmak iyi değil ama bu kişisine göre değişiyor galiba. Babama nokia n95 hediye edilmişti piyasa fiyatı 1400lerdeyken, şimdi s3e bakıyor ve alacaz inşallah birlikte. Babam n95i 3 4 sene kullandı, yoksa o kadar para vermez.