HTC Qtek 8500 açılışta 3 renk çıkıyor

silverain13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar herkese iyi çalışmalar.Bende HTC Qtek 8500 marka cep telefonu var.Fakat telefonu açınca ekranda 3 renk çıkıyor ve telefon açılmıyor.Ekranın en üstünde kırmızı altında yeşil ve onun altında mavi renk var. Ve telefonda hiçbirşey yapamıyorum.Kırmızı yazının üstünde STAR100 IPL 3.06.000 ve STAR100 SPL 3.06.000 yazıyor.Yeşil kısımda ise STAR100 IU yazıyor.Telefonu kullanmam için ne yapmam lazım bilgilerinize sunarım.Kolay gelsin.

silverain13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu telefon için orjinal romu nereden bulabilirim acaba?Bunun gibi detayları lütfen bilen biri söylesin çünkü sıfır telefonum ve kullanamıyorum öylece bekliyor.

silverain13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin yanınızda atmam kolay görünebilir fakat ihtiyacı olan biri için o telefon çok önemli olabiliyor lütfen bu şekilde düşünelim.

Arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek kimse?

silverain13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir fikri bilgisi olan yok mu arkadaşlar?

silverain13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lütfen yardımcı olabilecek kimseler yok mu? Bir bilgisi olan?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Buyuk ihtimalle tuş kombinasyonuna basılı tutup tel format atıyoruz..İnternette rom linkleri bulabiliirsin ama sağlam mı bilmem..neyse telefon güzel..ben sıfırını bulsam inan tekrar alır kullanırım harikaa bir telefon..şimdi ki telefonlarda bu telefonun karizması yok..hepsi birbirinin aynı telefonlar..