Htc one'ımın kamera camı çatladı...

Furkan042

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon alınalı 2 hafta oldu kamera camı çatladı Htc ile irtibata geçtiğimizde garanti dışı olduğunu söylediler fiyat sorduğumda ise 160-170 tl civarı bir rakam olduğu söylendi kamera çekiminde bir sıkıntı yok sizce bu fiyata yaptirmali mıyım?

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Arkadaşlar telefon alınalı 2 hafta oldu kamera camı çatladı Htc ile irtibata geçtiğimizde garanti dışı olduğunu söylediler fiyat sorduğumda ise 160-170 tl civarı bir rakam olduğu söylendi kamera çekiminde bir sıkıntı yok sizce bu fiyata yaptirmali mıyım?
Alternatif bir seçenek var mı?

zindan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonun kasasında açık veya ölü piksel varsa onları gösterip bi ihrtimal değişim alabilirsin

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kamera eskisi gibi çekiyorsa bence deymez o para. Ama nasıl kırdığını çok merak ettim

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Öncelikle geçmiş olsun, garantili telefon garantili telefon diye bağıranlar da duysun. Garanti öyle bişey ki heralde telefon durup dururken kapanacak ancak o garanti kapsamına giriyor yazılımla halledilecek basit sorunlar, 2000 lira ver ekran çatlar 600 lira daha ver kamera çatlar 170 daha ver elini ver kolunu alama. Bu arada htc servisi berbatlığıyla ünlüydü ülkemizde heralde değişen bişey yok.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Geçmiş olsun nasıl çatladı ? düzgün çekiyorsa lens'in koruyucusu çatlamış olabilir. Sağlam telefon tamircisi bulursan daha ucuza yapması lazım koruyucu kırıldıysa ama işi iyi bilen biri olması lazım telefonu daha çok bozabilirler de. En büyük sorun telefonun arka kapağını açtıktan sonra eskisi gibi birleştirmekte tamiri en zor telefonlardan biri.

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşında dediği gibi kasa acıklığı ve ölü pikselleri bahane göstererk kutu değişimini iste madem o kadar para verdın biraz daha iyi hizmet almalısın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bnimde tlf ayni htc one kamera cami kirildi yenisini yurt fisindan sifaris verdim

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
çatladıysa kırılır kırılırsa lense modüle kısa zamanda toz kaçar fotograf çekimlerini olumsuz etkiler bence yaptır başka çare yok zaten ama camı nasıl kırdın bir yeremi çarptın?

vfor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle geçmiş olsun, garantili telefon garantili telefon diye bağıranlar da duysun. Garanti öyle bişey ki heralde telefon durup dururken kapanacak ancak o garanti kapsamına giriyor yazılımla halledilecek basit sorunlar, 2000 lira ver ekran çatlar 600 lira daha ver kamera çatlar 170 daha ver elini ver kolunu alama. Bu arada htc servisi berbatlığıyla ünlüydü ülkemizde heralde değişen bişey yok.

Bence Htc servisi berbat değil telefonunun bir tarafını kırarsan hiç bir servis kabul etmez zaten şuan one kullanıyorum daha önce rhyme modelini kullanıyordum htc'nin rhyme kendiliğinden kapanma sorunu vardı cihazı değiştirdiler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm .ben htc m8 kullanıyorum gecen yere dustu ekran koruma camı catladı .dokunmatıkte sorun yok .acaba servıse gondersem ne kadar fıyat alır değişime .

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Garanti kelimesinden ne anlıyorsunuz arkadaşlar?
Bunu söyleyen uçmuş da, aynı düşünen varsa onunla tartışalım.
Garantiden senin kırdığın camı değiştirmelerini mi bekliyorsun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi benimde one nin camı cebimdeyken bi yere carptı ve catladı ve haporlor patlaktı garantiye gonderdim ve 350 kusurat istediler ben bu parayı vermeyecem artı haporloru neden değiştirmediler onu anlamadım yardım edecek Allah kulu insan evladı vermı?