HTC One X'e kadar verdim ama Tegra3 sorunu var?

mstfcck

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba,

Uzun zamandır One X gibi bir akıllı cep bekliyordum ama Tegra 3 işlemcinin ısınma ve güç tüketimi sorunu canımı sıktı.
Kullananlar ne kadar memnun? Ve bu sorun güncellemeler ile sizce aşılır mı? Yoksa One X+'ı mı beklesem. Biraz daha farklı bir işlemci ve farklı bir güncelleme ile geliyormuş? Onunda testlerini görmek lazım tabi.

Ne düşünüyorsunuz?

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hurafeler canını sıkıyorsa hiç bir telefonla mutlu olamazsın. :)
One X vs SGS3 şeklinde falan bir sürü konu var, bahsedildi uzun uzun One X'den.

Kim neresinden uyduruyor anlamıyorum ki ısınma ve güç tüketimi sorunu???

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba,

Uzun zamandır One X gibi bir akıllı cep bekliyordum ama Tegra 3 işlemcinin ısınma ve güç tüketimi sorunu canımı sıktı.
Kullananlar ne kadar memnun? Ve bu sorun güncellemeler ile sizce aşılır mı? Yoksa One X+'ı mı beklesem. Biraz daha farklı bir işlemci ve farklı bir güncelleme ile geliyormuş? Onunda testlerini görmek lazım tabi.

Ne düşünüyorsunuz?

Bende one x kullanıyorum ilk aldığımda canımı çok sıkıyordu günde üç defa şarja takıyordum ama bende çok kullanıyordum ama şimdi alıştım günde bir defa şarja takıyorum android 4.0.4 te eskisi kadar ısınmıyor telefondan çok memnunum. Bana kalırsa ben one x+ beklerim onun bataryası daha güçlü belki ısınma sorunu da giderilmiştir....

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bence one x+ bekle, zaten çıkmasına kısa bir süre kaldı....

tasarımı one x tadında özellikleri biraz daha şekerli:yes:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
one x al bence one x plus da degınılmeyen bır konu var ıps panel yok direk spuer lcd 2 bence pıl problemıde yok wıfı la 3g acık bırakırsan hep tabı sarjı somurur kullanmadıgında wıfı ı kullanmadıgında 3g yı kapatırsan sarj problemı kalmaz zaten telefonlarda işlemci degil pili bitiren ekran dır bunu unutma .

leitrew

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ARkadaşlar Htc one x abd'den yarın elime ulaşacak ve bir daha ki ay da pasaport kaydından sonra kullanıma başlıyacam inşallah.. Ancak yazısal olarak o kadar çok eleştiri var ki bunlardan ;
-Sim kart tanımama sorunu
-Wi-fi sorunu gibi ki ikiside önemli diğerleri zaten ısınma ve şarj genel olarak her cihazda bulunmakta.. Bu konuda bana yardımcı olursanı ve aydınlatırsanız çok sevinirim..
Bir de yurtdışından gelen cihazlar geldikten sonra pasaport kayıdıda yaptıktan sonra htc yi arayarak galiba türkiye'de garantisini aktif edebiliyormuşuz ? bilginiz varsa bu konudada yardımlarınızı beklemekteyiz..

Acaba kutuyu açmadan satmalı mı ? Yoksa bu söylentileri bir kenara bırakıp kullanmalı mı ?
Şimdiden Teşekkürler ....

uygar2580

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sim kart tanımama bende de olmuştu. Sorun sim kartın düzgün kesilmemesinden kaynaklanıyor. Sim kartın bakırı kenardan açık kalıyordu, takınca da kısadevre yapıyordu. Kenarını güzelce bantla kapattım. Yaklaşık 2 aydır sorunsuz kullanıyorum.

biology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
one x al bence one x plus da degınılmeyen bır konu var ıps panel yok direk spuer lcd 2 bence pıl problemıde yok wıfı la 3g acık bırakırsan hep tabı sarjı somurur kullanmadıgında wıfı ı kullanmadıgında 3g yı kapatırsan sarj problemı kalmaz zaten telefonlarda işlemci degil pili bitiren ekran dır bunu unutma .

ıps panel yok ? bu ne demek ?

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Hurafe, her iki telefon da Super IPS2 LCD ekran kullanıyor, aralarında bir fark yok.
HTC patent anlaşmaları nedeniyle resmi olarak "IPS" kelimesini kullanamıyor. Yoksa dediğim gibi her iki cihaz da, SUPER IPS2 LCD kullanıyor ve iPhone5 geldikten sonra bile en iyi ekran olduğu görüşünü savunanlar mevcut, harika bir ekran var.
Ekranla ilgili söyenebilecek tek problem, auto-brightness ayarının biraz "müsrif" davranması ki HTC de bunu yapmakta haklı, bu kadar güzel bir ekranı pırıl pırıl görmesini istiyor müşterilerinin.
Ekranla ilgili One X ile One X+ arasında sadece şöyle bir fark var, bu auto-brightness ayarı One X+'da biraz kısılmış durumda ki JB güncellemesi ile One X de bu şekilde çalışacak olabilir. Ayrıca muhtemelen bir takım yazılımsal oynamalar ile, maksimum ışıkta One X+ biraz daha fazla kontrast veriyor.

ARkadaşlar Htc one x abd'den yarın elime ulaşacak ve bir daha ki ay da pasaport kaydından sonra kullanıma başlıyacam inşallah.. Ancak yazısal olarak o kadar çok eleştiri var ki bunlardan ;
-Sim kart tanımama sorunu
-Wi-fi sorunu gibi ki ikiside önemli diğerleri zaten ısınma ve şarj genel olarak her cihazda bulunmakta.. Bu konuda bana yardımcı olursanı ve aydınlatırsanız çok sevinirim..
Bir de yurtdışından gelen cihazlar geldikten sonra pasaport kayıdıda yaptıktan sonra htc yi arayarak galiba türkiye'de garantisini aktif edebiliyormuşuz ? bilginiz varsa bu konudada yardımlarınızı beklemekteyiz..

Acaba kutuyu açmadan satmalı mı ? Yoksa bu söylentileri bir kenara bırakıp kullanmalı mı ?
Şimdiden Teşekkürler ....

Bildiğim kadarıyla HTC Türkiye'de uluslararsaı garantiyi kullanmak için EU'dan almak gerekiyor cihazı.
ABD'de örneğin amazon'da satılan telefonlar "garanti yok" ibaresiyle satılıyorlar. Bu konuda en doğru bilgiyi HTC Türkiye verecektir. Telefonda ülke bazında "söz vermemek" kaydıyla bilgi veriyorlar, söz vermemelerinin sebebi de IMEI numarasını bilmeden müşterinin yanlış bilgisi doğrultusunda hatalı bilgi vermemek. Adam ABD'den aldım der ama ABD'de aldığı cihaz da Taiwan'dan HongKong'dan gelmiş olabilir.

En sağlıklısı HTC Türkiye'yi araman (
+90-212-7055698 /​
00800-142-051-118 )​
veya çevirimiçi sohbet ile bu soruyu sorman. http://www.htc.com/tr/contact/#chat-online

Telefonlardan ilki ücretli, her yerden aranabilir. İkincisi ücretsiz, sadece sabit telefonlardan aranabilir.

mstfcck

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Uzun zamandır bende bu hurafeleri okuyorum. Dediğiniz gibi de baya kafayı takmış durumdayım. Ama şimdi daha eminim HTC One X veya X+ alıcam. Karar verdim.

Samsung'u birçok kişi beğeniyor ama telefona orantısız kenar kıvrımları beni acayip soğutuyor. Onun dışındaki birçok üreticinin çıkardığı ürünler çok daha şık duruyor bana göre. 1500-2000 lira para verip Samsung'u ve dandik kasasını asla tercih etmicem. (Not: Önceki versiyonlarına göre S3 diğerlerine göre daha sağlam bi kasaya sahip. Ama (şahsi fikrim) kenar kıvrımları hala berbat.)

Teşekkürler.

debir

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Htc one x ve x+ modelinin sevilme nedeni tüketici üzerinde oluşturduğu sempati sanırım... arayüz herkesin malum olduğu bir olaydı, üzerine bu iki modelin bu kadar estetik (bana göre) olması s3 ten caymama neden oldu, s3 ün fiyatı ne kadar düşse de sanırım fiyat performans açısından değilde tasarım açısından bakıyorum...