HTC One X'e Android 4.4 Gelmeyecek

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Nasıl iş bu arkadaş, 4 çekirdek 1.5 işlemci var gücü yetiyor ama htc zahmet edip çıkarmayacak, alanlara yazık oldu. Galaxy s3 bile android 5 güncellemesini alacağını duydum, tabi yanlışta duymuş olabilirim :D

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
HTC kadar .... bir firma görmedim. Desire HD içinde aynısını yaptılar, insanları oyaladılar. Ha geldi ha gelecek derken telefonu ortada bıraktılar. Zaten HTC de aldığım ilk ve son telefon o oldu. Geçenlerde Xperia Z1 aldım ve Desire HD'mi de sıfırlayıp rafa kaldırdım. Şu anda çok memnunum, telefonu PC'ye bağladığım an 4.3 güncellemesini de aldım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bakalim htc one hangi sürumde kalacak

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Android güncellemelerine kafayı takanlar Nexus serisinden başka telefon düşünmesin ki onların bile süresi 18 ay ile sınırlı. Firmalar satış stratejileri gereği en baba telefonlarına bile güncel sürüm yükletmiyorlar. Şu anda piyasada One X 1000 tl civarında bulunabiliyor, firmalar iki sene öncesinin telefonuna güncel Android desteği verirse yeni telefonları nasıl satacak?

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tegra işlemcilere güncelleme verilmeyeceğini söylemişlerdi zaten. ama işin manidar olanı dün sitenizde hepsiburada da satış reklamı vardı bugun bu haber. ilginç.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tüh çok üzüldüm. Hazır dehşetül vahşet indirim gelmişken bir kasa almayı planlıyordum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Android güncellemelerine kafayı takanlar Nexus serisinden başka telefon düşünmesin ki onların bile süresi 18 ay ile sınırlı. Firmalar satış stratejileri gereği en baba telefonlarına bile güncel sürüm yükletmiyorlar. Şu anda piyasada One X 1000 tl civarında bulunabiliyor, firmalar iki sene öncesinin telefonuna güncel Android desteği verirse yeni telefonları nasıl satacak?

ayfon nasıl satıyor ozaman . Hatırlatırım hala iphone 4s çatır çatır satıyor.

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Tüh çok üzüldüm. Hazır dehşetül vahşet indirim gelmişken bir kasa almayı planlıyordum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayfon nasıl satıyor ozaman . Hatırlatırım hala iphone 4s çatır çatır satıyor.

Sorun zaten satılıp satılmamasında değil. İsteyen gider 10 sene önceki telefonu da alır. Sorun yeni telefonlara pazar açmaktır. En yeni sisteme iki sene öncesinin telefonu destek verse piyasa fiyatları zaten ucuzlamış olan bu telefonlar yeni telefonların pazarına köstek olur. Üstelik Ayfon 4s bir sene sonra yeni ios versiyonunu büyük ihtimalle ya çalıştırmayacak yada kasarak çalıştıracak zaten ios versiyonları neredeyse birbirinin aynı iken neden satmasın ki. Aynı şey Android için de geçerli ufak tefek sistem farklılıkları dışında kullanıcının temel kullanım amacı için Android 2.2 de yeter.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Ben zamanında HTC One X ile Xperia SP karşılaştıranlara Xperia SP deyip boşuna dil dökmemiştim. İnşallah insanların kafasını karıştırıp almamışlardır One X'i.