Htc One x - Yardım

vahdet66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu sabaha kadar gayet kayet memnun oldugum htc one x im bu sabah olmayacak sekilde davranmaya basladi

guc dumesine basip ekrani acarsiniz normalde
ancak ben bastigimda ekran gelmiyor
allta butun programlar vs hepsi gayet normal calisiyor ama goruntu yok

arada bir kendine gelip aciliyor ancak cok nadir

fabrika ayarlarina geri dondurdum bir kac sey denedim ama sonuc alamadim

tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapmam gerek
Paylaş

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
format atmayı dene veye versıyon dusurup yukselt

vahdet66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nasil yapabilirim bi yol gosterebilirmisin ?

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fabrika ayarlarına sıfırlamanın yanında sd karttaki tüm dosyaları da yedekleyip silmeyi deneyin.

vahdet66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Onuda denedim sorun devam ediyordu

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
htc one x ıcın en son guncellemeyı pc ne ındır ve usb kablon ıle guncellemeyı kur olmazsa garantiye veya tamırcıye gotur 

mr.turan28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynısı benim de başıma geldi ben de one x kullanıyorum hatta altta linkini verdiğim videodaki gibi ekran dalgalanıyordu rengi gidiyordu filan sonra düzeliyordu. Aslında ben düşürdüm telefonu ondan hemen sonra oldu ama servise verdim hiç ücret ödemeden yaptırdım. Anakart değişimi yaptılar taktıkları da bozuk çıktı sürekli tıkanıyordu bir kere daha verdim şimdi düzeldi wifi çekmeme dışında sorunum yok. Hatta bir sıkıntım olmadığı halde pilini de değiştirmişler pil performansı da arttı sorun varmış gerçekten. Yani kısacası yazılımsal bir sorun değil büyük ihtimal servise verirsen hallederler. Geçmiş olsun umarım kısa sürede düzeltilir.

Link: http://www.youtube.com/watch?v=VFvABvJXDc8

vahdet66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen videoda ki gibi oluyor güç düğmesine basıyorum acılmıyor

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Telefonu kapat.
Ses açma ve kapatma düğmelerine BİRLİKTE basılı tut. Telefonu bu şekilde çalıştır.
AÇılan menüden fabrika ayarlarına dön. Burası biraz daha farklı, kimi sorunlar böyle çözülebiliyor.

mr.turan28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin de anakart bozulmuştur büyük ihtimal çünkü o linkini verdiğim videoyu ekleyen kişi de bunun bir anakart problemi olduğunu belirtmiş telefonun yedeğini aldıysan ver servise vakit kaybetme bence.

vahdet66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Virüs programı indirdim cihaza taradı baya sorunlu dosya buldu kaldırdı hepsini 1 saat dir hiç takılmasız kullanıyorum su an yardımınız için teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vahdet kardeşim aynı sorun bende de var ama benimki video daki gibi ama ekran hiç gelmiyor önceleri geliodu sonra oda gelmemeye başladı sen virüs programın nedir nasıl kurabılırım nasıl yapabılırım pc den virüs taraması için telin ekranını görüp virüs prog. indirmem lazım sanıyorum nasıl yapacağım yardım edin:S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşler htc one x telefon kullanıyorum. bir kaç gün önce telefonu cebimden çıkarıp çağrı var mı diye bakayım dedim, çıkardığımda telefonun ekranının komple çatladığını gördüm. ekran ışığı yanıp sönüyordu. ışık ta gitti. telefon kapandı ve bir daha da açılmadı. kvk garantili. ne yapabilirim garanti karşılarmı... yardımmm...