HTC ONE X hakkında yardım eder misiniz?

bitsedegitsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi hata ettim yurtdışından arkadaş aracılığyla one x aldım kayıt ettirdiklerini 2 yıl garnti verdiklerini hatta elime aldıktan sonra kvk garantisi olcakmıs htc yi filan arayınca : :s:S bunu söylediler arkadasım da almıs gayet memnun her neyse 32 gb beyaz olarak anlastık aldım aldıktan sonraki gün adam stokta 16gb oldugunu 32 olmadıgı söyledi hafızadan baska farkları var mı bunların bana 16gb yeter mi? sonucta erkekler gibi oyun filan oynamam foto da cok önemli degil profesyonel makinam var zaten yani 16gb yeter diye düşündüm ok dedim 100tl indirim yaptı neyse şimdi gelince 2 3 gün inceleyim alıma öyle onay vereyim diyorum ilk önce imei ye filan bakcam baska nelere bakmam gerek incelemem gerek sizden o konuda yardım istiyorum inceleme sürecinde sorun olursa iade edip paramı alabileceğim. teşekkürler..

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bi hata ettim yurtdışından arkadaş aracılığyla one x aldım kayıt ettirdiklerini 2 yıl garnti verdiklerini hatta elime aldıktan sonra kvk garantisi olcakmıs htc yi filan arayınca : :s:S bunu söylediler arkadasım da almıs gayet memnun her neyse 32 gb beyaz olarak anlastık aldım aldıktan sonraki gün adam stokta 16gb oldugunu 32 olmadıgı söyledi hafızadan baska farkları var mı bunların bana 16gb yeter mi? sonucta erkekler gibi oyun filan oynamam foto da cok önemli degil profesyonel makinam var zaten yani 16gb yeter diye düşündüm ok dedim 100tl indirim yaptı neyse şimdi gelince 2 3 gün inceleyim alıma öyle onay vereyim diyorum ilk önce imei ye filan bakcam baska nelere bakmam gerek incelemem gerek sizden o konuda yardım istiyorum inceleme sürecinde sorun olursa iade edip paramı alabileceğim. teşekkürler..

Öncelikle Çin'den gelen sahte One X'ler söz konusu, buna karşı dikkatli olun.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33550468

Size gönderilen cihaz orijinalse, ABD'de satılan AT&T'nin One X ürünü olacaktır. ABD'de ilk satışa çıkan ve uluslararsı One X biraz farklı cihazlar.

Farkları,

• 16 GB hafızası var. Yeter mi kısmına sizin mp3, fotoğraf, diğer dosyaları vs ne kadar çok kullandığınız karar verecektir.
  • One X'teki 4 çekirdekli Tegra3 CPU yerine, Snapdragon S4 çift çekirdekli bir CPU var. Daha yeni bir mimariye sahip olan bu işlemci, kimi "çekirdek sayısının önemli olmadığı" testlerde normal One X'i geride bırakabiliyor. Pil olarak da bazı durumlarda daha başarılı.
  • 4G desteği sunuyor ki normal One X'te bu yok.
  • Ürün ABD'den geliyor, o nedenle KVK garantisi olmama ihtimali var, HTC Türkiye'yi arayıp teyit edebilirsiniz bu bilgiyi. Ben sadece EU ürünlerinde Türkiye'de garanti var diye biliyorum. 0212 705 56 98 / 00800-142-051-118

bitsedegitsek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşekkürler gerçekten cok yardımcı oldunuz :) sahte degilmiş :)) htc yi aradım ve verdigim imei ile hindistandan geldigini kvk garantisi kapsamında oldugunu söylediler hallettim:) tşkler

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
tşekkürler gerçekten cok yardımcı oldunuz :) sahte degilmiş :)) htc yi aradım ve verdigim imei ile hindistandan geldigini kvk garantisi kapsamında oldugunu söylediler hallettim:) tşkler

Rica ederim, HTC'nin Hindistan ürünlerine verdiği garantiyle ilgili bilgilendirmeniz için de ben teşekkür ederim. :)

Evet, Hindistan'a gidenler de 16GB.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba. bende şu sıralar one x almayı düşünüyorum fakat günde en az 2 kez şarj edersin gibi duyumlar alıyorum. bu ne kadar doğru ve one x yerine one x plus mı almalıyım? plus da 2100 mah batarya koymuşlar bu telefona eklenen ekstra özellikleri de göz önünde bulundurduğumuzda pil ömründe değişiklik yaratırmı?

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pil ömründe değişiklik var evet, ama telefonun pil harcama alışkanlığı daha farklı değil One X'ten. sadece daha başarılı da bir pil, o nedenle %30 kadar daha fazla pil ömrü sunacaktır.

One X'i günde 2 defa şarj etmek demek ne demek yahu.
Sabah aldım, bir defa bitti, bir daha şarj ettim, ikinci de bitti..
Herhangi bir telefonu günde 2 defa şarj eden biri hiç bir telefonu farklı şekilde kullanamaz. bütün gün oyun oynuyordur.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen bende one x getirtiyorum arabistandan 900 e maal olacak taywan malı uluslar arası garantisi var kvk bakıyor sanırım türkiyede bakalım umarım pişman olmam Tel : Htc one X 32 gb Beyaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba ben beyaz renk htc one x alıcam , satıcıyla konustum cıhazın resımını sıstem özelliklerini çekmiş koymuş sıngapurdan geldıgını söyluyor orjınal 4 çekirdekli demiş sıstem özellık kısmında INVIDA TEGRA3 (Dual core cortex A9 ) yazıyor ınvıda tegra 3 4 çekırdegı calıstırmak ıcınmıs fakat htc one x QUAD core işlemcı kullanıyor sızce nedır bu cın malı cıhazmı htc one x kullanan bırı varsa bakabılırmı acaba..

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Özellik kısmına isteyen canının çektiğini yazabilir.
Satıcıdan nasıl bir garanti alabilirsin bilmiyorum ama, 4 çekirdekli olduğuna dair bir garanti almaya bak.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
zaten bu one x ler 4+1 cekirdekli demi

Evet. 4 çekirdek normalde çalışıyor, bir adet "companion core" telefon standby'da beklerken arkadaki işleri yapıyor. BU yüzden de milletin "pili öyle böyle" diye kusura bakmayın bık bık ettiği One X aslında en iyi standby pil performansına sahip tlefon.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Altı aydır One X kullanıyorum orta seviye kullanım alışkanlığım var daha telefonum beni yarı yolda hiç bırakmadı.

@thekillingroad çok haklı,daha önce muhtelif marka android telefonlar kulandım ama,one X gibi stand by performansına sahip telefon hiç kullanmadım.

Kısacası sanılanın aksine One X'in pil performansı makul,stand by performansı mükemmele yakın diyebilirim.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yooh bende vardı hemen bitiyodu hede hödö.. falan filan..
ne anlatalım ki artık insanlar inanmak istediklerinden vazgeçmiyorlar..

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende de one x var pilinden memnunum yanı dun gece doldurdum bugun de kulandım %88 gayet güzel :D bi şarj yerini yigenim bozmus bükerek felan şarj ediyorum nasıl tamir olacaksa artık böle idare edicez :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar at ve t cihazım mevcut core dua ve 4 seçenekli processes processes die bir şey var madein taivan yazıyor ve 16 gb 8 mgb arka 1.3 ön bunun fiyatı hangi oranlarda yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Özellik kısmına isteyen canının çektiğini yazabilir.
Satıcıdan nasıl bir garanti alabilirsin bilmiyorum ama, 4 çekirdekli olduğuna dair bir garanti almaya bak.
peki bu one x in quadcore mu dualcore mu olduğunu nerden anlarız yardımcı olursanız sevinirim kafam hayli karışdı :S

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
peki bu one x in quadcore mu dualcore mu olduğunu nerden anlarız yardımcı olursanız sevinirim kafam hayli karışdı :S

Telefonu elinize almadan zor. :)
Cihaz elinizdeyse Ayarlar menüsünden görülebilir.

Settings > About (en sondaki, heralde Hakkında idir Türkçesi) > Hardware Information (donanım özellikleri gibi bir şey olsa gerek)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu elinize almadan zor. :)
Cihaz elinizdeyse Ayarlar menüsünden görülebilir.

Settings > About (en sondaki, heralde Hakkında idir Türkçesi) > Hardware Information (donanım özellikleri gibi bir şey olsa gerek)

isteyen istediğini yazar dediniz ya o yüzden sordum orda quadcore yazıyo burdaki yazılana güvenebilirim yani.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
isteyen istediğini yazar dediniz ya o yüzden sordum orda quadcore yazıyo burdaki yazılana güvenebilirim yani.

Hayır özellik kısmında ilanları kastetmiştim ben. :)
Misal Vatan Bilgisayar telefon bilgileri kısmına 6 çekirdek falan da yazabilir. Özellikle Türkiye'de ben güvenmiyorum bu tip "özellik bilgileri" kısımlarına. KVK'da çok uzun süre S4 Krait yazdı One S'in CPU bilgisi için. Belki hala öyledir bakmadım ne zamandır. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC One X 16 Gb kullanan varmi nasil bir telefon mesela galaxy gibi basrlimi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn htc one x+ kullanıcısıyım gercekten aldıgıma pisman oldum diyebilirim,telefonla 10 dk oyun oynuyorum felaket sekilde ısınıyor yüksek grafikli oyunları kaldırıor ama bu neden icin indirmiyorum bu yüzden telefonu satmayı düsünüyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi arkadaşım yurtdısından getirdi modeli HTC ONE x920i çakma ve indirme işlemlerinde sorunlar oluyo bsy indiremiyorum ne yapmm gerektiğinide bilmiyorum yardım ederseniz sevinirimmmm ...