malzeme kalitesi one x e göre vasat bu arada
bunlari bilmem iyi olduuHep kılıfın içinde duran telefonun kapağı çatlamış nasıl olmuşsa Hakkaten malzeme iyi değil.
One x+ Diyorum ben 64 gb depolama 1.7 ghz ıslemcı 2000 mılıamper pıl s3 ten kat kat guzel olan rgb dızılımlı Ekranı Tegra3 un yenılenmıs versıyonu olacak ıslemcısı %25 daha ıyı grafık performansı tegra zone marketı beats ses yazılımı kasım ayında turkıyede satısa cıkması beklenıyor.
harbiden yaa benim galaxy w 1m den düşse telefon 3 parçaya ayrılıyorHep kılıfın içinde duran telefonun kapağı çatlamış nasıl olmuşsa Hakkaten malzeme iyi değil.
Bence sıralama şu,
one x+ > optimus g > note 2 > one x > S3
Geleli çok oldu.Galaxy s3 kullanıcısıyım Jelybon Geldikten sonra s3 ün önünde kimse duramaz.
Geleli çok oldu.
@yigot
Öyle ama, one x+ hem antutudan 14500 alıyor hem karizma
Bence one x, s3 den iyidir. S3 pentile ekranı ile one x super ips ekranı kıyaslanamaz bile
Sıralama aynen şöyle Optimus G > Note 2 > One X+(ramdan kazanıyor) > S3 > One X
Ekranı, tasarımı vb herşeyi geçtim sırf benchmarklara bakarak bile one x+ ın note2 den iyi olduğunu söyleyebiliriz. Bir tek batarya sorunu var güzelim telefonun.
@yigot
iPhone 5 ekranı küçük ve hiç widget yok, bu saydıklarım olsa süper telefon bence.
uzunlamasına 4 inch aslında banada kucuk ekran ama napalım donanımı aklımızı celıyo 4.3 inch olup bıraz daha genıs olaydı tadından alınırdı ıPhone 5 ben yinede alcam ama o gpu sunun performansı yeter s3 un malı 400 unden 2 kat daha fazla fps alıyor gl benchmark sentetık testlerınde
kardeş normalde s3 derdim ama samsungun yazılımsal desteksizliği ve sorunları beni hayattan soğuttu şimdi iki tel arasında s3
dead trigger oyununu hight da oynatabilirken one x ultra hight da oynatıyor bunun sebebi
htc one x tegra 3 işlemci kullanıyor yani tamamen oyun için yapılmış v kendine özgü oyunları olan bir tel
ben senin yerinde telefonumu değişmem çünkü yaptığın israfa kaçar ama illa değişcem diyorsan tegra 3 işlemcili bir telefon al
yani
htc one x
lg optimus 4x hd bu ikisi arasından one x performansta diğeri biraz önde ama onunda tipi kayık
(haaa bu arada beyler htc nin sitesinde one x plus çıkmış)
yani azcık bekleyip onuda alabilirsin
harbiden yaa benim galaxy w 1m den düşse telefon 3 parçaya ayrılıyor
tel
batarya
arka kapak
Öyle ama geekbench kıyaslayınca s3 geçiyor iphoneyi
ister yakınırım ister yerden yere vurrum param var yada yok buda seni ilgilendirmez bu birincisi samsung galaxy s3 ile kısa sürede olsa deneyimim oldu ancak bir mağazada gördüğüm one x daha çok hoşuma gitti buda ikincisiSizi forumda sürekli samsungu kötülerken görüyorum bende samsung fanı felan değilim babamın şirketi değil sonuçta samsung dead triggerı kasıyor diye yerden yere vurdunuz telefonu orta segment yetmiyor demekki size üst segmentlere geçin derseniz param yok o zaman yakınmıcaksınız kusura bakmayın.Ayrıca benim kardeşim wonder kullanıyor çokta memnun.