Htc one x Oyunda donma

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonu alalı 2-3 gun oldu telefonda kasmadan oyun oynıyabılıyordum telefona dıger cep telefonumdan 2 tane sarkı attım ve ondan sonra oynadıgım oynlarda kasma yasadım vırus vardır dedım esetı yukledım care olmadı onerısı olan yokmu :S

AHMT06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende de one x var ama böyle bir sorun yaşamadım

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon kasmaya başladı. Fabrika ayarlarina dondursem aldigimda plan programlar telefonda kalir mi ?

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkaplanda uygulama çalışıyordur. One X'te herhangi bir oyunu kastırmak için bayağı yetenekli olman gerek. :D

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu one x lerde bir anormallik var arkadaşımın telefonuda one x habire donuyor 1600 1700 liramı ne vermiş harbi yazık ya git s3 al daha iyi

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim fabrika ayarina Geri dondurursem ilk aldigim zamandaki programlar durur mu

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende htc one x plus aldım siyah olmasınin bir dezavantajı varmı :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Var, çok ısınır.

PM'le soran arkadaş spontane sanırım, özür dilerim eksik bir şey söyledim, uygulamalar gider. Fotoğraflar müzikler vs kalır demek istemiştim.

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Var, çok ısınır.

PM'le soran arkadaş spontane sanırım, özür dilerim eksik bir şey söyledim, uygulamalar gider. Fotoğraflar müzikler vs kalır demek istemiştim.
Görev yöneticisinden her şeyi kapatmama rağmen ram kullani mi 750-800 normal mi ?