Htc one x mi htc one mini mi ?

htaysi.eng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ikisi arasında kaldım.htc one x in işlemcisi daha güçlü ve 4 çekirdekliymiş.htc one mini 2 çekirdekli ve daha zayıfmış işlemcisi.ancak tasarım olarak htc one mini çok hoşuma gitti one ile aynı zaten.hem de kamerası ultrapixel o yönlerden miniyi düşündüm.flash desteği de yokmuş minide galiba.size sorum işlemci öyle çok bi fark ortaya koyar mı.hangisini tercih ederdiniz teşekkürler şimdiden :biggrin:

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Tasarım, büyük ekran, işlemci, kamera çoğu yönüyle seni daha çok tatmin edecek olan One X. Oldukça hoş bir telefon.

htaysi.eng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tasarım, büyük ekran, işlemci, kamera çoğu yönüyle seni daha çok tatmin edecek olan One X. Oldukça hoş bir telefon.
anladım özelliklerini zaten çok beğenmiştim x i de minin tasarımına kafam takıldı aslında en çok

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Eğer htc alacaksan yeni model daha iyidir.

Htc nin en büyük artısı sense arayüzü, yeni modelde, yani minide, sense in son sürümünü kullanabilirsin.

kamerayı da ekleyince(ultrapixel i tercih ederim, flaşa ihtiyacı yok zaten) one mini daha alınası geldi bana.

htaysi.eng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer htc alacaksan yeni model daha iyidir.

Htc nin en büyük artısı sense arayüzü, yeni modelde, yani minide, sense in son sürümünü kullanabilirsin.

kamerayı da ekleyince(ultrapixel i tercih ederim, flaşa ihtiyacı yok zaten) one mini daha alınası geldi bana.
android güncellemeyi de kesmiş zaten x e.mini öne çıktı daha teşekkür

limitsizim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one mini cok daha karizma one ise daha performansli tercih zor.bende zorlanirdim.alacak olsam (: