Htc One X kayıtsız imei güncelleme

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar sanırım telefonumun İmei kaydı düştü çünkü sorguladığımda Böyle bir kayıt bulunamadı diyor öncelikle şu ana kadar herhangi bir mesaj gelmedi bir kaç aydır böyle sizce sıkıntı çıkartır mi birde bana hala güncelleme gelmedi acaba alakası var mı? (cevap ve yardımlarınız için şimdi den teşekkürler

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
*#06# de çıkan imei'yi mi sorgulattığınızda böyle bir sorun yaşadınız? Eğer telefonunuzun arka kısmında yazan imei'yi girdiğinizde kayıt bulunamadı diyorsa telefonunuzu da kullanabiliyorsanız, kaçak imei atılmıştır. Ben 2 hafta önce imei kaydını internet üzerinden yaptım, anında kayıt gerçekleşti ve sorgulattığımda, marka ve modeli hemen çıktı.

Siz telefonu nereden aldınız, sıfır mı aldınız? imei kaydını herhangi bir yere mi yaptırdınız?

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
*#06# de çıkan imei'yi mi sorgulattığınızda böyle bir sorun yaşadınız? Eğer telefonunuzun arka kısmında yazan imei'yi girdiğinizde kayıt bulunamadı diyorsa telefonunuzu da kullanabiliyorsanız, kaçak imei atılmıştır. Ben 2 hafta önce imei kaydını internet üzerinden yaptım, anında kayıt gerçekleşti ve sorgulattığımda, marka ve modeli hemen çıktı.

Siz telefonu nereden aldınız, sıfır mı aldınız? imei kaydını herhangi bir yere mi yaptırdınız?

Telefonu sıfır internet üzerinden aldım kayıtlı idi ilk başlarda kayıt altına alınmıştır evraklar kontrol aşamasındadır diyordu şimdi ise dediğim gibi kayıt bulunamadı diyor hiç bir bilgi yok Sanki numarayı kafadan sallamışım gibi ve evet o kod ile bakıyorum.
İlgin için teşekkür ederim

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
*kutunun üzerinde ki imei de aynı yani imei ile oynanmamış cihazın zaten o ilk başlarda kayıt altında gözükürken marka Model doğru idi

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kayıt gözükmüyorsa BTK'ya durumu bildir veya telefonu aldığın yeri ara durumu söyle. Biz ne yapabiliriz ki imei sorguda çıkmıyorsa.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hiç bir sonuca ulaşamazsan yurtdışından yeni gelen birini bulacaksın ve o pasaport'a kayıt yaptıracaksın

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kayıt gözükmüyorsa BTK'ya durumu bildir veya telefonu aldığın yeri ara durumu söyle. Biz ne yapabiliriz ki imei sorguda çıkmıyorsa.

Ben sadece bilgi istedim Size düzgün düzgün danıştım üslup unuz hiç uygun değil sizi kınıyorum ayriyeten ben imein güncelleme ile alakası olup olmadığını sordum asıl olarak diğer konuda bir şey yapamayacağınızı biliyorum tabiki

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben sadece bilgi istedim Size düzgün düzgün danıştım üslup unuz hiç uygun değil sizi kınıyorum ayriyeten ben imein güncelleme ile alakası olup olmadığını sordum asıl olarak diğer konuda bir şey yapamayacağınızı biliyorum tabiki

Niye bu kadar alındın yav ne dedim. :)

qpehlivan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
UP!!
Su anda bütün one X kullanıcılarına güncelleme gelmiş durumda mı?