HTC ONE X kapandı açılmıyor

alp_666_20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar.forumdada yeniyim konu varsa affola öncelikle. cihazım one x 32gb asya modeli.2 gün önce telefon şarjda iken oyun oynuyordum sonra baktım şarj ışığı yanmasına rağmen şarj olmuyordu.sonra kapandı ve birdaha açılmadı.şarja taktığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor hep. cihazın yazılımsal olarak üzerinde hiçbir değişiklik oynama yapmadım.aniden gitti ve açılmıyor hala.bugün pc ye taktım şarj ışığı yanmaya başladı tamam oldu dedim ama sonra ışık yeşil olacak die beklerken gene gitti ve hiç tepki yok.lütfen bilgisi olan yardımcı olsun. bekliyorum yardımlarınızı :S

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar.forumdada yeniyim konu varsa affola öncelikle. cihazım one x 32gb asya modeli.2 gün önce telefon şarjda iken oyun oynuyordum sonra baktım şarj ışığı yanmasına rağmen şarj olmuyordu.sonra kapandı ve birdaha açılmadı.şarja taktığımda kırmızı ışık yanıp sönüyor hep. cihazın yazılımsal olarak üzerinde hiçbir değişiklik oynama yapmadım.aniden gitti ve açılmıyor hala.bugün pc ye taktım şarj ışığı yanmaya başladı tamam oldu dedim ama sonra ışık yeşil olacak die beklerken gene gitti ve hiç tepki yok.lütfen bilgisi olan yardımcı olsun. bekliyorum yardımlarınızı :S

Cihaz önceden bir düşme yaşadıysa şarj soketiyle ilgili bir problem olabilir veya cihaz uzun süredir kullaniyolarsa sarj soketi oksitlenme yapmış olabilir. Aynı sorunu kendi s3'üm de yaşadım. Herhangi bir telefoncuya gidip anlatırsan sprey var ondan sıkıyor şarj soketine o oksiti ve soketteki tüm pisliği alıyor deneyip sonucu buraya yazarsaniz sevinirim.

esatceza

Asistan
Reaksiyon puanı
0

telefonu bootloader da açman lazım. root lu mu telefon? ses kısma tuşu+güç tuşuna 15-20 sn basılı tut açılcaktır

alp_666_20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ordada belirttim hiçbir şekilde root falan olmadı.bootloaderde açıyorum ama geri kapanıyor.sorun yazılımsalmı yoksa donanımsalmı onu anlamadım ben .diğer arkadaşta şarj soketi demiş :S

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam ordada belirttim hiçbir şekilde root falan olmadı.bootloaderde açıyorum ama geri kapanıyor.sorun yazılımsalmı yoksa donanımsalmı onu anlamadım ben .diğer arkadaşta şarj soketi demiş :S

Sorun sadece cihazın şarj olmamasından kaynaklaniyor olabilir. Ben de yaşadım buna benzer sorunu hatta bende sarj düşüyordu şarja takılı olduğu halde servis ana kart arızası dedi burada telefoncu da o spreyi sıkınca bir sorun kalmadı

alp_666_20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet anen benddede açıldı bugün cihaz şarj oluyo gözüküyor ama şarj aksine düşüyor. spreyden kastın adı ne onun ? teknik bilgim var az tiner falan değil dimi ?

karaytutaha

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet anen benddede açıldı bugün cihaz şarj oluyo gözüküyor ama şarj aksine düşüyor. spreyden kastın adı ne onun ? teknik bilgim var az tiner falan değil dimi ?

Yok tiner değil hatta sakın kendin evdeki kimyasallarla deneme. Ben kolonya ile denediğimi söylemiştim yakarsın demişti. Sprey yerine diş fırçasıyla şarj soketini temizleyebilirsin, sprey kadar etkili çözüm olamaz onu da söyleyeyim ama geçici bir çözüm olarak kullanabilirsin, dikkatli davranman gerek ama şarj soketindeki pinlere zarar vermemen gerek

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tamamını okuyamadım ama, şarj olamıyor olsa bu açılamama denemelerinde sonra, hiç ama hiç açılamaz bootloader'a bile gelemez durumda olması gerekmez mi? :)

alp_666_20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla bilgim olsa kimseyi yormam zaten sadece amacım sonuca ulaşmak soru sorulmak değil.genede tam okuyamasanızda teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar bugun htc one aldim az bi sarzladim kullandim 2 3 saat sonra telefon kapandi ve bidaha acilmadi ne yapmaliyim sarzdami tutmaliyi bilgisi olan varsa bilgilendire bilirmi beni tsk .

WoraZ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorunun donanımsal olduğu açık. Bana kalırsa şarj girişi değil, batarya problemi. Benim HOX da 2 yaşına geldi, ani kapanmalar yaşıyorum 2-3 haftada bir. Farklı şarj aletleriyle (1-2A) şarj etmeyi dene bakalım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam aynı sorun bende de vardı turkcell verdim kontratlıydı ürün yerine lg g2 verdiler yapamadılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkür ederim ben bu bilginizden faydalanarak telefonumu açtım.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Başka bir şarj cihazıylada açılmışyora servis yolu görünüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaşlar htc one x 32 gb telefonum var ve ekran tuşlarında ışıklar yanıyor ama ekrana ışık gelmiyo geldigi zamanda 2-3 dk sonra gidiyo acaba sorun nedir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba lütfen acil cvp vern benim samsung galaxy wonder im var denize düştü içiini bi açtım bembeyadı sonra iyici sildim şimdi sadce dokunmatiği ve sesi var görüntü yok ekranıda değiştirdim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bulunan htc one mini , bu sabah alarm çalarken kendi kendine sustu ve ekran gelmiyor , hatta telefonun herhangi bir tuşu çalışmıyor bile .. garantisi devam ediyor fakat ne yapacaklar ki ?
,

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar htc m8 aldım tel kendı kendıne kapanıyor sonra acma tusuna basınca acılmıyor şarj aletını takıyorum şarj aldıgı anda acma tusuna basıyorum oyle acılıyor sebebi ne olabılır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar benimde htc one mini cihazim acilmiyor yazilimi cokmus ses kisma ve guc dugmesine basili tuttup factory reset yaptigimda cihaz kendini acmiyor htc yazisinda kaliyor, cihaza uygun yazilim bulamadim cevremdeki telefoncularda da yok bulabilecegim bir yer varmi yardimci olursaniz sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar htc m8 im bi işlem ile ugrasırken dondu bende guc dugmesıne bastım ama sımdı acılmıyor şarja takıyorum kırmızı ısık yanmıyor telefon kapandı güç+ ses düğmesine basıyorum o da kar etmiyor bi fikri olan var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm
bnm htc 8x var ve bana dedıklerıısletım sıstemı gtmıs ne yapbılırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one x telefonum var oyun oynarken şarzım bitti tekrar şarz etmeye çalıştığımda üsttki led tekrar yanıp sönmeye başladı fastfoot falan yağtım reboot da yaptım tekrar kapanıyor yardımcı olun lütfen :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar htc m8 im bi işlem ile ugrasırken dondu bende guc dugmesıne bastım ama sımdı acılmıyor şarja takıyorum kırmızı ısık yanmıyor telefon kapandı güç+ ses düğmesine basıyorum o da kar etmiyor bi fikri olan var mı

aynı sorunu bende yaşıyorum, çözüm bulabildisysen yada arızanın ne olduğunu öğrenebildiysen haber verirmisin?

M

mavirya

SDN Okuru
Acaba sorun cozuldu mu bende de htc one silver var muzik indirmistim dinlerken ekran kasildi kaldi kenara koydum birazdan bakarim diye acilmiyor sarja takinca kirmizi isigi yanmiyor 😞

S

SDN Okuruuuuu

SDN Okuru
Htc 816 da sarj bitti ve telefon kapandı. Şarja takıyor kırmızı ısık yanıp sönüyor ama sarj dolmuyor açılmıyor. Ne yapmalıyım. Alalı 1 sene bile olmadı.

2

2SDN Okuru

SDN Okuru
Htc telefonum var kendi kendine kapandi ve sarjs tsktim sarj oluyo gosteriyordu acms tusuna bastim titredi ve oyke kaldi acilmiyor ne yapabilirim ?