HTC One vs Sony Xperia Z

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Xperia Z ve htc one ekran karşılaştırması;

[video=youtube;a0Tgv80i2L8]http://www.youtube.com/watch?v=a0Tgv80i2L8[/video]

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
HTC NIN ultrapixeli o kadar da müthiş değilmiş bunu gördük xperia z ile aynı standartta

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Z'nin kamera gercekten mukemmel ama gece cekimlerini bilmiyorum. Gunduz elime aldim ufff kalite akiyodu :D

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar [MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] yi savunuyorum ben xz yle bikaç foto çektim ve osman'ınkilerle kıyasladım malesef htc one daha canlı resimler çekiyor.
nasıl anlatayım net çekiyor xz ama one öyle bir konumda yakalıyor ki ister istemez muhteşem görünüyorsun :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Xperia Z ve htc one ekran karşılaştırması;

[video=youtube;a0Tgv80i2L8]http://www.youtube.com/watch?v=a0Tgv80i2L8[/video]

Yalnız Xperia Z parlaklığı %100 olunca TFT'nin gazabına uğramış, kırmızı turuncuya döndü :D Bir de çok da tutarlı bir test değil, sebebi de bütün karşılaştırmaları hep aynı parlaklıkta yapması. Her seferinde bir en yüksek bir düşük bir de orta parlaklıkta yapılması gerekirdi bence. Yine de Xperia Z'deki ekran Galaxy S IV'tekinden iyi, en azından renkleri tutarlı.

Ama hem One'ı hem de Xperia Z'yi uzun süreler kullanıp karşılaştırmış biri olarak söyleyeyim. One ortalama olarak daha üstün bir ekran.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bu iki telefonun arasında kalmıştım ama sonra sony xperia z yi darty de biraz inceledim ilk gördüm şey. Üzerindeki parmak izleriydi çok fazla parmak izi vardı üstünde ve bence internette göründüğü gibi güzel durmuyor. Çok kaba duruyor. Htc one göze daha çok hitap ediyor. Ama ikisinde de perfonmans kamera ekran kalitesi gayet iyi. bence alacak olan pil ömrü, ısınma, tasarıma ve arayüze göre karar vermeli. Ayrıca telefonu hor kullananlar ve suda kullanma istiyenler için xz. çok müzik dinlerim hoparlörü çok önemli diyen biri için htc one. Benim seçimim htc one

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bence kamera olayı fazla abartılıyor. Tamama biri iyi çeker diyeri ondan biraz daha iyi yada kötü. Kendin kullanırken telefonu bu seni okadar etkilemez. yani xz de foto çekerken keşke one alsaydım demezsin :D o kadar fotoğrafa takılmamak lazım bnce seçme tercihi bu olmamalı sonuçta bunlar telefon fotoğraf makinesi değil