Htc One vs iPhone 5

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bu tarz bir konu daha önce acıldımı bilmiyorum eger acıldıysa affedin.... :rolleyes:
1-2 gün öncesine kadar arkadas tavsiyeleri üzerine I phone 5 almayı düsünüyordum... daha sonra Htc ONe ve Sony Xperia Z modeli kafama cok takılır oldu... Htc one ' ın hem ultra pixel olması hem ses kalitesi bende merak uyandırdı...
sizce I phone 5 almalıyım ? yoksa HTC ONe beklemeliyim ? veya Sony X peria z mi almalıyım ?
:clap:
ve bu telefonlar ülkemize ne zaman gelecek ?
tsk ederim simdiden... herkese iyi cumartesiler...
:hammer:

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben de HTC one çıkana kadar Iphone 5 almayı düşünyordum.Ama Iphone 5s erken tanıtılırsa onu düşünebilirim.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aceleniz yoksa 5s ile one ın pazara sürülmesini bekleyin

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Her iki cihazıda eline almadan o hissi yaşamadan alma derim,illa bir tercih yapman gerekirse Htc'yi öneririm

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Telefonu değil işletim sistemlerini karşılaştır bence.Çünkü iki telefon de kendi kulvarlarının en iyisi.Ayrıca iPhone 5S'in haziranda tanıtılması ile ilgili haberler okuyorum.iPhone'da karar kılarsan biraz daha düşün istersen(Haziran'da çıkarsa en son model bende yok deme diye :)) )

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haziranda tanıtılırsa çok iyi olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba gokhan,
bence telefon almayi dusunuyorsan, aldigin kendine ait bir telefon olsun ve hic bir yazilima ihtiyac duymadan yonetebilecegin bir telefon. apple urunlerini yonetmek icin her zaman itunes adli gereksiz yazilima ihtiyacin oluyor. son cikan tum telefonlar qualcom snapd 600 kullandigi icin cok etkileyici calisma degerlerine sahipler. hepsi neredeyse birbirinin aynisi, kimisi 1.5ghz kullanirken kimisi 1.9ghz lere kadr oc yapabiliyor. bu asamada karar vermen gereken ekran boyurtu olacak. benim fikrimi soracak olursan 4.7 olan htc hem malzeme, iscilik hemde hardware bakimindan oldugu gibi ayni zamanda yazilimsal olarak da cok kuvvetli bir cihaz. telefonunu yenilemek icin android olan bir cihaz tercih etmen de ve birazcik daha beklemende cok buyuk fayda var. tum telefonlar raflardaki yerini alip karsilastirmali detay testleri yayinlaninca inceleyip alman daha yerinde bir hareket olacaktir.

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu değil işletim sistemlerini karşılaştır bence.Çünkü iki telefon de kendi kulvarlarının en iyisi.Ayrıca iPhone 5S'in haziranda tanıtılması ile ilgili haberler okuyorum.iPhone'da karar kılarsan biraz daha düşün istersen(Haziran'da çıkarsa en son model bende yok deme diye :)) )

karar vermek ne kadar zormus :) keske hepsinden alacak gücümüz olsada hepsini deneyebilsek :)
HTc one ... I phone 5 ... sony X peria Z ( samsungu eledim ) bu 3 telefon rüyalarıma girer oldu :)

aceleniz yoksa 5s ile one ın pazara sürülmesini bekleyin

5s in ne zaman pazara sürülecegini bilmiyorum ki :) hem tahmin ediyorum , 5 ile tasarım olarak hiç bir farkı olmayacak ... görenler I phone 5 diyecek , kısacası bu bir eksi olarak düsünüyorum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Haziranda tanıtılırsa çok iyi olur

I phone 4 ile 4 s in piyasaya cıkması arasında yaklasık 1 yıl oynamıs.. daha sonra 1 yıl sonrada 5 modeli cıkmıs... 5 s inde asagı yukarı yaz sonu gelecegini düsünüyorum bu oranlara bakarak :D ... ama ne olacagını kimse bilemez...

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
karar vermek ne kadar zormus :) keske hepsinden alacak gücümüz olsada hepsini deneyebilsek :)
HTc one ... I phone 5 ... sony X peria Z ( samsungu eledim ) bu 3 telefon rüyalarıma girer oldu :)

5s in ne zaman pazara sürülecegini bilmiyorum ki :) hem tahmin ediyorum , 5 ile tasarım olarak hiç bir farkı olmayacak ... görenler I phone 5 diyecek , kısacası bu bir eksi olarak düsünüyorum :)
Samsung'u neden elediniz? :) Plastik kasadan mı? :D
Evet zor karar bir de sürekli yeni telefonların çıktığı zamanlarda :)

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Tasarım olarak olmayacak ama 2gb ram,full hd ekran,yeni kamera ve yeni işlemci çok fark yapcak.

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung'u neden elediniz?
:) Plastik kasadan mı? :D
Evet zor karar bir de sürekli yeni telefonların çıktığı zamanlarda :)

samsung a yapılan olumsuz yorumlar bende baya bir etki bıraktı :)
s3 ile arasında hiç bir fark olmaması... plastik v.b. :) :drool:

Tasarım olarak olmayacak ama 2gb ram,full hd ekran,yeni kamera ve yeni işlemci çok fark yapcak.

haklı olabilirsin fakat daha sonrada I phone 6 cıkacak :) yeni tasarımdan tut bir cok özelligine kadar hersey eklenecek :) yani ne zaman cıkacagı bilinmedigi için su an ki olan telefonlardan birini almak bana daha mantıklı geliyor.... HTC one ' marka ' dısında kafamda soru işareti bırakmadı .. tek korkum alırsam aldıgıma degermi ? yarı yolda bırakmaz inşallah.... cünkü kimse HTC markasını bilmiyor :)

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
samsung a yapılan olumsuz yorumlar bende baya bir etki bıraktı :)
s3 ile arasında hiç bir fark olmaması... plastik v.b. :) :drool:

haklı olabilirsin fakat daha sonrada I phone 6 cıkacak :) yeni tasarımdan tut bir cok özelligine kadar hersey eklenecek :) yani ne zaman cıkacagı bilinmedigi için su an ki olan telefonlardan birini almak bana daha mantıklı geliyor.... HTC one ' marka ' dısında kafamda soru işareti bırakmadı .. tek korkum alırsam aldıgıma degermi ? yarı yolda bırakmaz inşallah.... cünkü kimse HTC markasını bilmiyor :)
Hayırlısı o zaman :)
HTC aslında akıllı telefon piyasasının köklü firmalarından. Ama türkiyede kullanan pek yok diyebilirim :)

efee05

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC son modeliyle çok farklılık yaptı diğer telefonlardan.Ve yarı yolda bırakmaz.Android bir telefon alırsam htc one alırım ama şuan Iphone İOS sayesinde bana daha yakın geliyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
optimus g, htc one ve xperia z gibi telefonlar varken iphone 5 biraz eski kaldı

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba gokhan,
bence telefon almayi dusunuyorsan, aldigin kendine ait bir telefon olsun ve hic bir yazilima ihtiyac duymadan yonetebilecegin bir telefon. apple urunlerini yonetmek icin her zaman itunes adli gereksiz yazilima ihtiyacin oluyor. son cikan tum telefonlar qualcom snapd 600 kullandigi icin cok etkileyici calisma degerlerine sahipler. hepsi neredeyse birbirinin aynisi, kimisi 1.5ghz kullanirken kimisi 1.9ghz lere kadr oc yapabiliyor. bu asamada karar vermen gereken ekran boyurtu olacak. benim fikrimi soracak olursan 4.7 olan htc hem malzeme, iscilik hemde hardware bakimindan oldugu gibi ayni zamanda yazilimsal olarak da cok kuvvetli bir cihaz. telefonunu yenilemek icin android olan bir cihaz tercih etmen de ve birazcik daha beklemende cok buyuk fayda var. tum telefonlar raflardaki yerini alip karsilastirmali detay testleri yayinlaninca inceleyip alman daha yerinde bir hareket olacaktir.

bekleyeyim o zaman demek isterdim :) cok güzel yorumlamıssınız tsk ederim fakat sabredebilecegimi zannetmiyorum... HTc ile izlemiş oldugum videolar beni gönülden fethetti... ayrıca türkiyeye geldiginde stokların hemen tükenecegi kanısındayım... bu durum biraz daha insanı hırslandırıyor diyebilirim :)
I phone 5 ... sony X peria z .... Htc one .... hepiniz cok güzelsiniz :) umarım dogru kararı veririm...

abdullahkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z alır her türlü, HTC One, S4, XZ kapışmasının galibi Xperia Z. iPhone ayrı bir kategori tabii.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Aman tanrim. neeee! sen iphone 5s alacaksin ama millet bunu anlamayacak ve iphone 5 mi zannedecekler. bu kesinlikle affedilemez bir hata. nasil olur da son model telefon kullandigini milletin gozune gozune sokmadan yasayabilirsin sen. olmaz kesinlikle olmaz. bu sana yakismaz. bence hangi telefonu markayi alirsan al illa herkeste olacak. bu yuzden sen her ucunu de al ve ucgen yapacak sekilde yanlarindan birlestirerek kullan ve insanciklarda olmayan bir telefonun olsun. herkes de seni kiskansin. ALLAH da akil fikir versin.

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aman tanrim. neeee! sen iphone 5s alacaksin ama millet bunu anlamayacak ve iphone 5 mi zannedecekler. bu kesinlikle affedilemez bir hata. nasil olur da son model telefon kullandigini milletin gozune gozune sokmadan yasayabilirsin sen. olmaz kesinlikle olmaz. bu sana yakismaz. bence hangi telefonu markayi alirsan al illa herkeste olacak. bu yuzden sen her ucunu de al ve ucgen yapacak sekilde yanlarindan birlestirerek kullan ve insanciklarda olmayan bir telefonun olsun. herkes de seni kiskansin. ALLAH da akil fikir versin.

kardesim lafı ne kadar güzelde anlamak istedigin yerinden anlayıp yorumlamıssın , tebrik ediyorum... ben sadece sahsi görüsümü belirttim... tasarımın benim için önemli oldugunu vurguladım... tip degişmiyorsa neden fazla para vereyim ki tarzı ? anlatabilmişimdir umarım... yersiz hakaretlerini kendine sakla rica ediyorum... saygı cercevesini bozmaz isen minnettar kalırım... saglıcakla...

andacafs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o değilde benim anlamadığım. xperia z ve htc one ile ilgili bir sürü video izledim.Takılma felan yoktu hiç.Menü geçişlerinde felan. Fakat s4 2 tane video izledim ikisinde de menü geçişlerinde felan takılma oldu.bu nasıl oluyor anlamadım kağıt üstünde s4 az da olsa öndedir.
Bu arada htc multimedya açısından her zaman iyidir.Ekran,ses genelde üst düzeydir.Özellikle ses konusunda pek rakibi yok heralde.Htc benim bildiğim zaten beats audio şirketinin %51 hissesine sahip.Bundan bayağı faydalanıyor.