Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadşlar telefonumda uyarı ışıkları hep yeşil..Mesela whatshapta ayarlarda mesj geldiğinde uyarı rengi diyor,mor seçiyorum ama yok yani .yine yeşil renkli..Bunu nasıl değiştirebilirim.
Uyarı LED'inin renginin değişebiliyor olması iki şeye bağlıdır: Öncelikle kullanılan LED'in çoklu rengi desteği, sonrasında ise bu desteklediği renkleri vermesini sağlayacak bir yazılım olması gerekir.
One üzerindeki LED, tahminime göre, çoklu rengi destekliyordur. Nitekim bunun yazılım ayağı elimizde mevcut değil. Bunun için bazı programlar var ama ROOT yetkisi alınmaksızın telefonda fazlada 5-10 mb yer kaplamak dışında bir işe yaramayacaklardır.
One'da bunu merak etmedim, ama HTC genelde son telefonlarında iki renk LED verir. Kırmızı ve Yeşill
Kırmızı şarj durumunda yanar, yeşil ise notifikasyonlar için.
Whatsapp'ta bu ayarın bulunması, bu değişikliğe imkan veren telefonlarda kullanılabilmesi için. O nedenle siz moru seçseniz bile One'da bu led yeşil yanmaya devam edeiblir.