Htc one s

0conan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an akıllı telefon almak istesem HTC ONE S önerir misiniz? Bu cihazın sizce Fiyat/Performans nasıl?
Önerirseniz neden?
Önermezseniz neden?
HTC ONE S teknosa dan alcam 1299 tl bu fiyata teknosadan başka akıllı tel. önerebilir misiniz?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
One s malzeme kalitesi açısından çok iyi olmasina rağmen performans acisindan eski işlemci ve ekran kalitesi cok cok iyi olmayan bir telefon baska bir sey bak derim

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kardeş bende var telefon takribi 1.5 ay önce electroworldden kampanyalı 16gb olanını 1099tlye aldım üstünde 1gb ram (boşta ki ram mikraı 400-450mb civarı) 2 çekirdekli şuan orjinal android 4.1.2 güncellemisini de aldı ve gayet memnunum kullanıyorum

biz sana neye göre kime göre önercez onu anlamadım senin telefondan beklentin ne oyun mu program mı gğncellemeler mi yoksa hiçbirimi vs. vs. yani bakış açısına göre değişir ama sen neye göre değişir senin bakış açına görede boşuna konuşmuş olmak istemem yani ama bana sorarsan ilk telefonunsa android için bence şuan piyasadaki en iyi fiyat performans telefonu galaxy nexus 900civarına alınabiliyor tabi bir üst versiyonu olan lg nexusta işini görür

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
o fiyata alınmaz. s3 bile 1000 tl :)

0conan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
One s malzeme kalitesi açısından çok iyi olmasina rağmen performans acisindan eski işlemci ve ekran kalitesi cok cok iyi olmayan bir telefon baska bir sey bak derim

bildiğime göre işlemcisi pek eski değil snapdragon s3 1.7 GHz hızında 28nm teknolojisiyle üretildi ama pek net bilmiyorum..

o fiyata alınmaz. s3 bile 1000 tl :)

Başka bi şeyler bakcaz artık ama 7.8 mm inceliğiyle hayran kaldım telefona ya bide kamerasıyla :)

ogucin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC One S'in home tuşu edge çeken yerde basılı kalıyor ve telefon kullanılmaz hale geliyor,sadece 3G çeken yerde düzgün bir kullanım olabiliyor ne yazıkki.HTC ile bu konu hakkında irtibata geçtim,birkaç çözüm önerisinde bulundular ama işe yaramadı.Bu nedenle telefonu 2 kez servise gönderdim,ilkinde parça değiştirdik yaptık dediler ama sorun aynen devam ediyordu.İkinci kere gönderdim telefon 10 gündür serviste,bekliyorum.Bir telefonu 12 ay içinde aynı 2 sorundan ya da farklı 3 sorundan servise gönderirseniz ya yenisini vercekler ya para iadesi ya da cihaz artık üretilmiyorsa üst versiyonun verilmesi gerekiyor.Alırken bu sorunları bilin,paranıza yazık etmeyin.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Daha ucuza daha kaliteli One SV var istersen, gereksiz pahalı bir telefon One S, gerçi çoğu HTC modeli öyle ama en gereksiz pahalısı One S herhalde. Avrupadaki gibi krait işlemcili ve Adreno 225 ile gelse o zaman alınabilirdi ama aynı fiyat aralığına Xperia SP varken parana yazık etme.

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony xprria sp snapdragon s4 pro 1.7 ghz cift cekirdek islemci 1250 tl
vatanda 1110

M

mehmet117

SDN Okuru
1.5 yıl kullandım ilk yıl gerçekten iyidi ödediğim paranın hakkını ya verdi diyordum ama yaklasık 8 ay sonra pil ömrü azalmaya basladı 1 yılın sonunda günde 2 kez sarj eder oldum aldıgımdan beri tv özelliğini kulllanamadım gerci ihtiyacım olmadıgından cok bu özelliğe umursamadım ama müzik dinlemeyi seven biri olarak müzik dinlerken aniden müziğin durması gibi sorunlar canimi sıkıyordu ekranda donma falan olmadı hiç .bi gün telefonun şarjı bitti ve hiç açılmadım bi daha garantisi dolmadığında gderi falan gönderdim 4 kez her seferinde telefonu aliyorum yaklaşik bir hafta kullanıyorum ve kapanıyor bi dahada acilmiyordu 1 hafta kullanmak için hep 2 hafta bekiliyordum kurallara göre para iadesi yada yenisi ile değişim di ama ellerinden gelen zorlugu cıkardılar mahkemeye vermeden olmuyor
gecenlerde gördüm 600 liraya kadar düşmüş fiyatı 9-10 kullanır atarım diyenler için tavsiye ederim ama2 yıl garantiye güvenmeyin geçici bir telefon olmak için idealdir