HTC One pil ömrü

TAMER46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hTC One pil değiştirelemiyor.Normal kullanımda bu pilin ömrü kaç yıldır acaba?Böyle bir bilgiye sahip arkadaş var mı acaba.Yakın zamanda bu telefondan almayı düşünüyorum ve aklıma takılan tek sorun bu.Bu konuda yardımcı olurmusunuz.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Biçilmiş bir batarya ömrü olmaz bildigim kadarıyla kullanıma bağlı telefonu hiç elindne düşürmezssen sürekli oyun oynarsan bataryanın ömrü 6 aydır Zaten değiştiremıyosun

Bundan sonrada Artık telefon şarjdayken oyun oynarsın Normal şarjssız yetmemeye başlar Kalibrasyon yaparsın , ama geçici çözümler

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Pil ölürse verirsin servise cihazın yenisini yollarlar, bu tarz şeyler artık çoktan aşıldı. Dert etmemelisin. :)

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Pil Ömrü olarak çok kötü değil . Önceki seri One x e göre çok çok iyi . Samsung serisi s3 ve s4 ile karşılaştırma yapamam , çünkü fazla inceleme şansım olmadı. Ama yoğun internet kullanımı (3g ile ) hemen hemen bir günü çıkartabiliyor( 14- 15 saat ). Oyun işin içine girerse bu süre yarıya hatta 3-4 saate bile düşebilir. Kısacası normal kullanıcı için yeterli bir batarya ömrü sunuyor. Benim 2 haftalık deneyimim sonucu .

TAMER46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pil Ömrü olarak çok kötü değil . Önceki seri One x e göre çok çok iyi . Samsung serisi s3 ve s4 ile karşılaştırma yapamam , çünkü fazla inceleme şansım olmadı. Ama yoğun internet kullanımı (3g ile ) hemen hemen bir günü çıkartabiliyor( 14- 15 saat ). Oyun işin içine girerse bu süre yarıya hatta 3-4 saate bile düşebilir. Kısacası normal kullanıcı için yeterli bir batarya ömrü sunuyor. Benim 2 haftalık deneyimim sonucu .
İlgin için teşekkürler ama ben pilin komple ömrünü sormuştum.3-4 yıl gibi bir süre dayanır mı acaba?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=297788]TAMER46[/MENTION] dayanmaz imkansız full hd telefonda

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kaptan o pilin ömrü dediğin gibi 3-4 yil tabi gün geçtikçe performans konusunda azalma olur... bir de batarya trknik servis aracılığı ile degistirilebilir bu yekpareden degistirilemiyor anlami cikmasin yani

TAMER46

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlardar....