HTC One Ödüle Doymuyor

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
htc-one-manset_640x482.png

Mayıs ayında 1.2 milyon adet HTC One satışı gerçekleştiren HTC, ödüllere doymuyor. GSMA’nın (Mobil İletişim Derneği için Küresel Sistem) “En İyi Yeni Mobil Cihaz veya Tablet” Ödülünü kazanan şirket, Taipei’de düzenlenen Computex 2013 fuarında “Tasarım ve İnovasyon” Altın Madalya Ödülünün de sahibi oldu.
Tayvan Dış Ticaret Geliştirici Konseyi (TAITRA) tarafından organize edilen Computex Tasarım ve İnovasyon Ödüllerinde seçilmenin büyük onurunu yaşayan HTC’ye ödülünü bizzat Tayvan Devlet Başkanı Ma Ying-Jeou verdi.

htc-one-odul.jpg

Bu yıl 254 ürünün değerlendirilmeye sunulduğu Computex fuarında HTC CMO’su Ben Ho şu konuşmayı yaptı: “Yeni HTC One için başka bir uluslararası ödül kazanmak, HTC’nin hem ürün tasarımında hem de kullanıcı deneyiminde tasarım yeteneklerini nasıl kanıtladığını ve sektöre yeni bir bakış açısı getirdiğini gösteriyor"Müşterilerimize yüksek kalitede ürünler sağlamaya ve yeniliklere devam edeceğiz.” sözü ile konuşmasına devam etti.
HTC’nin amiral gemisi HTC One ayrıca Tech Radar’ın “Mobil Dünya Kongresinin En İyi Telefonu”, “En İyi Akıllı Telefon” ödüllerini de laik görülmüştü.

KAYNAK

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
muhahaha. tayvan devleti kendi malini secmis. anam ne kadar heyecanlandim. almayi o kadar istedigim halde hala kendimi ikna edemedigim bir telefon. kamerasi bir sorun boyutu baska bir sorun. o kaliteli sesi vermek icin o kadar uzun yaptilar ki bi turlu isinamadim telefona. birde asagiya dogru akan menuyu sevemiyorum bi turlu. korkarim ki s4 e kaldim ama biraz daha sabir. beklemeye devam

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
muhahaha. tayvan devleti kendi malini secmis. anam ne kadar heyecanlandim. almayi o kadar istedigim halde hala kendimi ikna edemedigim bir telefon. kamerasi bir sorun boyutu baska bir sorun. o kaliteli sesi vermek icin o kadar uzun yaptilar ki bi turlu isinamadim telefona. birde asagiya dogru akan menuyu sevemiyorum bi turlu. korkarim ki s4 e kaldim ama biraz daha sabir. beklemeye devam

Öncelikle s4 ve htc one uzunluk olarak aynı sadece 1 2 milim oynar sadece s4 daha geniş o da ekranından dolayı. İkincisi kamerasında sorun bulan kimseyi görmedim iş yerindeki arkadaşta da var kamerasından şikayetçi değil senin derdin megapiksel ise bencede alma telefonu

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33

Kamerası ayrı sorun derken neyi var ki?

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
valla kardeslerim hem kullanan iki arkadasim pek memnun kalmadi hemde ben boyle muallak bir teknolojiye dalmak istemiyorum. almak istiyorum tipinden (beyazi icin) ve ses kalitesinden dolayi. almak istemiyorum samsung un rahatligini bulamamaktan dolayi. ve bu yuzden de acele etmiyorum. bilmiyorum sizler kullandiniz mi kullandiysaniz nedir yorumlariniz?

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardes kullanan arkadaslarin daha õnce ne kullanmis ki ??? Piyasada suan en iyi 2 cihaz var tepede one ve s4 ikisiinde zirve oldugu konular farkli ama memmnun olmayan arkadaslar baya bi havaliymis

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Kasa açıklığı dışında bir sorununu duymadım Htc One'ın. Ancak S4 bir muamma çok memnun da olan var lanet olsun diyen de.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Ödüle gerçekten güldüm ben de :D Olsun başarılı bir telefon. İki telefonu kıyaslamaya hiç gerek yok. Yılın telefonu ödülünü ise hangisi alıcak merakla bekliyorum

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] su konuya dal bi aydinlatma yap :)

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yanlışmı biliyorum ces fuarında one ve s4 daha duyrulmamıştı bile.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
MWC dede tanıtılmış olabilir emin değilim CES te xperia z tanıtıldı :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Htc yavaş ama emin adımlarla olması gereken yere gidiyor, zaten olmasıda gerekir, her zaman bir firmanın tekelleşmesi son kullanıcı için dez avantajdır, bundan dolayı Htc gibi firmaların Samsung karşısında daha iddaialı cihazlarla çıkması bize fayda getirir.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=284994]BthnYlmz09[/MENTION] Nasıl bi şey verelim abilere? :) Geçen zaten Kullanıcı Konusunda biri bana yanlış bilgilendirme yapıyorsun dedi, bırakacağım bu gidişle :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] evet, gordum o tartismayi :) sagir duymaz, uydurur :D