Htc one mini

dead_angel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşalr ben dün bi konu açmıştım ikizim le telefon alıcaktık ikizim hemen kararını verdi bi ben karar veremedim ikizim lg optimus l 5 alıcak bende htc marka istiyorum aklımda htc 8s (alabilirsem 8x) htc one mini (one mini hakkında bilginiz var mı fiyat ne kadar boom sound özeliği var mı ) bide s3 mini düşünüyorum yardımcı olur musunuz ?

dead_angel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevap yazmıyacakmısınız ? :confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1::confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one mini de boom sound ve ulktrapixel özelliği var s3 mini alma one mini s3 miniden hatta normal s3 ten daha iyi

ouzdoan68

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş htc one mini , 3 ağustosta Tanıtımı yapılıcakmış ,
Fiyatı 399 euro diyorlar , tahminim 1200 1300 civari olur bizim memleketimizde.
Telefon hakkında , Boom sound var evet , kamerası 4 mp ultra (aynısın) , 2 gb ramı olacakmış , çift çekirdek,
2 gb ramı , Nfc yok ve biraz işlemcisi birazda ekranı düşük,
ben 3-4 ay şimdiki telefonumla idare edip , htc one mini ilk çıktığında alıcagım, tavsiyem seninde beklemen.
Tasarımı çok iyi zaten . İphone 5'ten kaliteli bana göre.
Bana kalırsa s3 alma , ben kullandım , şarjı felan iyi olabilir ama belli bir uygulama sayısı geçtikten sonra kasıyor , rehbere girerken rezalet .
Xperia SP 'yi incele oda güzel bir telefon . S4 Miniyide bekleyebilirsin , oda hiç fena değil yani.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence s3 ten iyi olamaz s3 ten artıları sesi ve ram i diğer özellikleriyle s3 ağır basıo gibime geliyo

dead_angel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten ben telefonu yaz sonu alıcam kafa taktım ya htc one mini yada sony xperia sp alıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 3 agustosa cıkacakta türkiyeye kim bilir kaç ay gecikmeli gelicek orasıda var ?