Htc one mi s4 mü iphone 5 mi

ali_27_776

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3ünün arasında kaldım siz hangisini alırdınız?

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeş bence iphone 5 i bu 3 ün arasına girmez nedenmi çünkü android deil androidi ios la kıyaslayamassın. ben sana söyleyim.

iphone 5 alırsan magazası çok uygulama olur ve para verirsin bir çoguna
ama hızlı bir telefondur kamerası iyi tipi iyi

benim sana tercihim ya htc one yada s4 2 si arasında htc one s4 den saglam sesi iyi tasarımı iyi ama s4 de daha hızlı ince kamerası htc den iyi ( bazı yerlerde)..

not: s4 ve htc one çok uygulama açınca yada oyun oynayınca aşırı ısınıyor bilgine olsun fakat bunu muhakkak halletcekler...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
htc ve samsung ile iphone mu bu üçünü mü karşılaştırıyorsun iphone a hakaret edersin ve htc ile samsung ada:biggrin: ios ile android karşılaştırılmaz

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Önceliklerini belirlemeden yardımcı olamayız, yanlış yönlendiririz. Ama büyük ekran derdin yoksa iPhone 5(S) bütün ihtiyaçlarını karşılar.

VerGiL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Nedir bu sizdeki iphone yalakalığı anlamıyorum. Htc One varken gidipde kek gibi iphone'a para verme. Android artık ios dan daha iyi ayrıca.Donanım olarakda htc one iphone 5 i 2 ye katlar... Samsung S4 e gelince, gereksiz s3 den pekde farkı olmayan bir telefon...Hatta S4 yazılımları sistemi fena zorluyormuş. Bence Htc almassan pişman olursun.Yazılım kamera ses olarak S4 e fark atar.Donanım olarakda pek bir farkları yok.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Teknolojinin azizliğine uğramadığın sürece 3 telefon da seni fazlasıyla memnun edecektir. üçünden birini seçmek senin zevk meselene kalmış. Ben htc alırdım çünkü tipi hoş geliyor. Kamerası ve sesini de beğeniyorum

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Nedir bu sizdeki iphone yalakalığı anlamıyorum. Htc One varken gidipde kek gibi iphone'a para verme. Android artık ios dan daha iyi ayrıca.Donanım olarakda htc one iphone 5 i 2 ye katlar... Samsung S4 e gelince, gereksiz s3 den pekde farkı olmayan bir telefon...Hatta S4 yazılımları sistemi fena zorluyormuş. Bence Htc almassan pişman olursun.Yazılım kamera ses olarak S4 e fark atar.Donanım olarakda pek bir farkları yok.
telefondan anlasaydın bunları yazmazdın 2 gb ram li s4 ana menüde donarken 2 gb ramli htc one galeride resimlerde geçişlerde kasarken iphone da bunları yaşamazsın android tamamiyle sistem canavarı adamlar 2000 mAh gücünde pil koyuyorlar ama 4 saatte bitiyor iphone 5 e 1450 mah pil koyuyorlar 6 saat gidiyor ee ne anladım ben bu işten android telefonları iyice donanım canavarına dönüştürdü ios hala en stabil ve en iyi performans alacağın işletim sistemidir ayrıca yalaka olan sensin

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
HTC One'da kasılma, takılma, donma falan yok. Ne yaptınız da öyle söylüyorsunuz merak ettim.

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
telefondan anlasaydın bunları yazmazdın 2 gb ram li s4 ana menüde donarken 2 gb ramli htc one galeride resimlerde geçişlerde kasarken iphone da bunları yaşamazsın android tamamiyle sistem canavarı adamlar 2000 mAh gücünde pil koyuyorlar ama 4 saatte bitiyor iphone 5 e 1450 mah pil koyuyorlar 6 saat gidiyor ee ne anladım ben bu işten android telefonları iyice donanım canavarına dönüştürdü ios hala en stabil ve en iyi performans alacağın işletim sistemidir ayrıca yalaka olan sensin
telefonum android ama kesinlikle katılıyorum 8 çekirdekli telefon 2 çekirdekli 1gb ram li telefonla aynı performanstaysa bu kesinlikle iosun kalitesindendir ama ben s3mini kullanıyorum gayet memnunum

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Milletin anlayıp anlamadığını sorgulamadan kendine bak önce. S4'ün kastığını biliyor herkes de nasıl HTC One'a galeride kasıyor diyorsun anlamak güç. Event görünümünde hafif delay oluyor sadece eğer o event içinde aşırı çok fotoğraf varsa ama telefon sana video yapıyor hem de hiçbir şeye dokunmadan. Aynı şeyi yapmadan anlayamazsın iOS'un kasıp kasmayacağını. Kaldı ki bir insanın kasıp kasmamadan önce işini halledip hallemediğine bakması gerekir. Android telefonlarda basit bir iki dokunuşla yapabileceğin şeyler için iPhone'da internette arama yapman bile gerekebiliyor. En ufak ekolayzır ayarı için ayarlara gitmek gibi bir saçmalık var. Hala neyini savunurlar anlamam. Gidip batarya testlerine bak hepsinde göreceksin ki hem HTC One hem de Galaxy S4'ün bataryası iPhone'dan iyi. Testlerden biri burada -> http://www.phonearena.com/news/Whic...vs-HTC-One-vs-iPhone-5-infographic_id45005#2- Evet daha büyük bataryaları ve Android daha çok sarj yiyebilir ama ben bana verilen süreye bakarım. Apple'da koysun o kadar büyük batarya o zaman tamam diyelim.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Milletin anlayıp anlamadığını sorgulamadan kendine bak önce. S4'ün kastığını biliyor herkes de nasıl HTC One'a galeride kasıyor diyorsun anlamak güç. Event görünümünde hafif delay oluyor sadece eğer o event içinde aşırı çok fotoğraf varsa ama telefon sana video yapıyor hem de hiçbir şeye dokunmadan. Aynı şeyi yapmadan anlayamazsın iOS'un kasıp kasmayacağını. Kaldı ki bir insanın kasıp kasmamadan önce işini halledip hallemediğine bakması gerekir. Android telefonlarda basit bir iki dokunuşla yapabileceğin şeyler için iPhone'da internette arama yapman bile gerekebiliyor. En ufak ekolayzır ayarı için ayarlara gitmek gibi bir saçmalık var. Hala neyini savunurlar anlamam. Gidip batarya testlerine bak hepsinde göreceksin ki hem HTC One hem de Galaxy S4'ün bataryası iPhone'dan iyi. Testlerden biri burada -> http://www.phonearena.com/news/Whic...vs-HTC-One-vs-iPhone-5-infographic_id45005#2- Evet daha büyük bataryaları ve Android daha çok sarj yiyebilir ama ben bana verilen süreye bakarım. Apple'da koysun o kadar büyük batarya o zaman tamam diyelim.

Adama bu kadar tepki göstermemin nedeni yalaka demesidir bana yalaka diyen bi adama böyle bir cevap vermem çok normal evet kabul ediyorum ben iphone fanboyuyum ama yalaka değilim beni tanımadan böyle bir cevap veremez diğer konuda ise 2000 mah batarya ile karşılaştırdım 2200 veya 2400 mah ile değil ayrıca 1 ay boyunca htc one kullandım artılarını eksilerini biliyorum 1-2 hafta sonra telefon bu hale geliyor gelmesindki en büyük neden ise androiddir ama hala bana android>ios diyorsanız ben burdan giderim