HTC One mı Galaxy s4 mü????

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba!
Eski telefonum iPhone 3Gs'i değiştirmeyi planlıyorum. Kendimce 3 seçenek belirledim. Bunlar: iPhone 4Gs (32GB), Samsung galaxy s4 ve HTC one. S4'de bulunan donanımlar hiçbir telefonda şu an yok. iPhone'a İOS 7 geliyor. Böylece çok daha değişik arayüzlere sahip olacak. Htc one da sağlam telefon ve beats audio ses kartı var. 3'ü arasında gidip geliyorum. Lütfen biriniz çıkıp nedenleriyle hangi telefonun daha iyi olduğunu açıklasın.
Saygılar...

ReDxxLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
buna benzer 9588473883 tane:drool: konu var forumda istersen onlara bir bak kim ne demis diyerek daha kolay karar verebilirsin(zannetmiyorum ama.. cunku herkes ayrı telden calıyor genelde.) ama su bir gercek hangisini alırsan al pişman olmazsın. Merak etme;)

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
buna benzer 9588473883 tane:drool: konu var forumda istersen onlara bir bak kim ne demis diyerek daha kolay karar verebilirsin(zannetmiyorum ama.. cunku herkes ayrı telden calıyor genelde.) ama su bir gercek hangisini alırsan al pişman olmazsın. Merak etme;)
arkadaş doğru söylüyor abartısız 50 tane konu açılmıştır bu tarz sen illede benim soruma cevap versinler onları okumakla oğrasamam dio ve kendi kafasına göre yeni konu açıyo biraz forumda gezinin ne var ne yok eminimki sorunun cevabı orda olacaktır hatta aradıgından fazlasını bile bulabilirsin

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
forumda gereksiz konu açtıysam herkesten içtenlikle özür diliyorum. :(