Htc One mi Galaxy S4 mü?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en cok ve her zaman karsilastirilacak telefonlar htc ve samsungun birbiriyle yakin zamanda cikmasi. s4 htc one. simdi telefona ne kadar uygulama yuklersen o kadar kasar. niye onun bi ram bellegi vardir onbellegi vardir. androidlerde ayarlar=> uygulamalar=>onbellege alinmis uygulamalar yazar altta oraya basin ne demek istedigimi anlarsiniz.
telefonlar hakkinda biraz bilgim var.
S4 vs Htc One

ikisinin özellikleri aynı sayilir
0.3" ekran farki var boyut acisinda
htc daha once kullandim adam yazilimi zaten bir kere yapiyor gincellemeye gerek kalmiyor ki ellemeyin adamlari 2.3.x versiyonu 4.x.x versiyona cevirin istiyorsunuz demek ki tel o versiyonda iyi...

s4 de ozellik cok tmm amenna ama sen biraz uygulama kur video cek hafizayi %80 lere getir face twitter foursquare google map herseyi kullan gpsi acik biraz mobile interneti kapatma sonra cik dsha 1 hafta oldu s4 & htc one aldim telefonun sarji 1 gun gitmiyor. gitmez tabi sen hetseyi yap sonra camuru bas mantikli dusunun az.
s4 de 8 cekirdek islemci var ama nasil var bi yerde okuyup aaa bu 8 cekirdek demeyin.
2 tane islemci var ve ayni anda calismiyorlar. dusuk guc kullandiginda 1.2 ghz quadcore islemciyi yuksek performansta 1.6ghz guadcore islemciyi kullanıyor ayirin bunlari.

neyse bana kalirsa HTC ONE
Tabi farkli birsey olsun androidden sıkıldim derseniz lumia 1020 gelecek ve ya 920 on numara telefonlar tavsiyem

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Test sonuçlarının hiçbir şey ifade etmediğini söyleyeyim o zaman. Grafik performansı için, belki ifade edebilir. 1.9 Ghz işlemcisi olan BARİZ ÜSTÜN SGS IV menüler arası geçişlerde kasma yapıyor. İşte bu yazılımsal hatalar da benim Samsung almamamın bir sebebi. HTC One takılma yapsa anlarım, Sense var ağır, Blinkfeed var, işlemcisi 0.2 Ghzcik daha düşük falan falan.
sgs4'ün türkiyedeki versiyonu 1.9 GHz 4 çekirdek değil , 1.6 GHz Dört çekirdekli + 1.2 GHz Dört çekirdekli.düzeltelim

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
sgs4'ün türkiyedeki versiyonu 1.9 GHz 4 çekirdek değil , 1.6 GHz Dört çekirdekli + 1.2 GHz Dört çekirdekli.düzeltelim

Biliyorum, ben ama aynı chipset üzerinden kıyas yaptım ki kıyasım adil olsun. Yani donanımı aynıya indirgemeye çalıştım yazılımın etkisi daha ön plana çıksın diye, yine de hatırlatma için teşekkür ederim, testi kırılmadan tokadı yedim. :)

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Herkes takmış kasa kalitesine tamam kasa kalitesi önemli ama tasarım da önemli zaten telefonu alan herkes kılıf takıyo e kılıfla kullanınca metalin miş plastik miş anlamı kalmıyo tasarıma gelirsek s4 daha iyi bence htc nin boomsound u cok yer kaplıyo ve 5 inç telefonlarla aynı büyüklüğe denk geliyo şimdi bana mükemmel hoparlör var demeyin zaten butterfly s de bu işide çözmüşler kaba durmuyo hiç
Senin soruna gelirsek eger cok iyi bi kullanıcı degilseniz daha ucuz modellere bakın derim (S3,SP)ama illa bu ikisi arasında kaldım diyosanız tabiki S4