Htc One mi Galaxy S4 mü?

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu benim ilk konum ben telefon alıcam aklımda
htc one ve
samsung galaxy s4 var.
telefonu çoğunlukla
müzik dinlemek
fotoğraf çekmek
oyun oynamak
mesajlaşmak
webde dolanmak
sizce hangisi

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu kadar çok özellikli bir telefonu tam manasıyla kullanamayacaksın eğer bahsettiğin amaçlarla alıyorsan. Daha düşük fiyatlı ürünlere yönelmeni tavsiye ederim

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdilik bunlar daha birsürü şeyler yaparım ama o an aklıma onlar geldi belki s3 alırım

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Her telefonun kendi artıları ve eksileri oluyor. Bunları göz önünde bulundurarak seçim yapmak kişiye kalmıştır. Bu ikisi içinde bence S4. Tüm özelliklerine ihtiyacın yoksa tüketim çılgınlığına hiç kapılma bence :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
müzik ve oyun ve webte dolanmak için HTC seçilir mesajlaşma zaten pek farkı yok ve HTC nin Zoe'sini çok beğeneceksin sürekli foto çekeceksin

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Genel olarak Eş değerde telefonlar olduğu için ufak detaylar farkı belirliyor...

Yazılımsal destek ve bir barça donanımsal (ddr3 ram vb...) üstünlük S4'te.

Tasarım, sağlamlık hissi, arayüz, Zoe vb.. Htc'ye has özellikler için Htc...

Karar senin... :)

grcngnc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben s3 kullanıyorum ve bu hafta s4 alıcam s4 öneririm hem şık hemde bariz üstün diğer telefonlardan.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben s3 kullanıyorum ve bu hafta s4 alıcam s4 öneririm hem şık hemde bariz üstün diğer telefonlardan.

Neye göre bariz üstün? Al ben de sallayayım: Bence Motorola Razr diğer telefonlardan bariz üstün, üstelik fiyatı da düşük.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Neye göre kime göre üstün ? Bana kalırsa da One hepsinin üstünde.Artık akıllı telefonlar donanım olarak hemen hemen eşit özellikte o üstün bu üstün yorumunu sadece tasarım manasında yapmalıyız ve kasa kalitesi .

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
s3 kullanıcısı olarak derim ki htc one al... Bir kere bile niye s4 almadım demezsin....

Fırsatını bulsam bende s3 ü verir başka bir cihaz alırım şahsen

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
One tabii bence soruyu sorman bile şaşırtıcı :P

necati_yildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yazdığın telefonlar en üst düzeydeki telefonlar. Bende bir telefon alacağım. Ama deiklerin arasında inan ben de bir seçim yapamadım henüz. htc one ın çıkmasını bekliyorum. Aslında donanım olarak aralarında dağlar yok. Birbirine olan küçük üstünlükleri var. Sanal testlerin birincisi s4. Test birincisi ama one ile aralarında dağlar yok tabi. pil performansı olarak samsungun daha iyi olacağını düşünüyorum. Kapaklı bir yapıya sahip olduğundan yedek pille kullanılabilir. Yazılımsal olalarak bir sürü şeyle geliyo. tabi bunların bir kısmı kullanılabilirlik ve fonksiyonellikten uzak. One ise stereo hoparlör, mükemmel ses kalitesi, düşük ışıkta güzel fotoğraf çekebilen iyi bir kamera ve tasarım olarak kullanılan malzeme olarak kalite hissi ile birlikte geliyor. Açıkcası elime alıp kurcalaman lazım. zoe gerçekten iyi diyolar incelemelerde. Kamera olarak s4 13megapiksel ile geliyo. Bu da gün ışığında htc den daha büyük ve daha detaylı fotoğraflar çekebilmek demek. Tabi gece htc her türlü üstün.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
peki telefonu arama yapmak icin de kullanmayi dusunur muydun kardesim ?

telefon tavsiyesi isterken verilen kriterler ne kadar degismis be

hangisini alacagina da bol bol oneri aldiktan sonra telefoncuya giderek inceleyerek dokunarak hissederek icine sinen telefonu alabilirsin. mesela ben xperia z yi kesin alirim diyordum. telefoncuda bi kac kere kurcaladim bi turlu telefona isinamadim. arkadasim aldi onu kurcaladim yine icime sinmedi. hakeza iphone 5 de oyle. simdi ise one yada s4 veya bi baskasini inceleyerek icime sindigi taktirde alacagim. olmadi s3 le yoluma devam

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar merak ettiğim şey Htc One' ın kamerası ne kadar zoom yapabiliyor ?

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Bu s4 mü one mı ? muhabbeti herkesi sıktı bence
Bende s4 hayali kuruyordum....Ya arkadaş sen s4 çıkacak diye bekle, bekle.Bir dünya reklam vs. telefon tanıtıldı bi baktık hüsran.Hatta ilk başlarda acaba şakamı yapıyorlar falan dedik, tanıtıma giden teknoloji sitelerinin elemanları bile telefonun tanıtıldığı gün incelemelerde hayal kırıklığına uğradıklarını belirttiler. S3'e 1 gb ram eklemişler S4 oluvermiş,Zaten aynı güncellemeler S3'e gelecekmiş :) Neymiş bu tasarım çok beğeniliyormuş gibi falan kendini teselli lafları vs.
Ben htc'ye sıcak bakmıyordum.Sene içerisinde çok model çıkarması, eski modellerde güncelleme hüsranı vs.
Ama kusura bakmayın hakkı olanada hakkını vermek lazım, en azından şunu gördüm.Htc one htc'nin daha önceki modellerinden hiç birine benzemiyor, adamlar resmen oturmuş kafa yormuş, nasıl yepyeni bir tasarım nasıl yaparız diye.Alüminyum kasa dizaynı,stereo hoparlörlerin yeri ve bu hoparlörlerin kaplayacağı yeri hesap ederek ekranı 4,7 inç' e düşürüp ve köşeleri hafif yuvarlayarak gereksiz büyüklüğün önüne geçmeleri bence tebrik edilmesi gereken bir çalışmadır.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Test sonuçlarına göre üstün bizde kafadan sallamadık üstün diye.

Test sonuçlarının hiçbir şey ifade etmediğini söyleyeyim o zaman. Grafik performansı için, belki ifade edebilir. 1.9 Ghz işlemcisi olan BARİZ ÜSTÜN SGS IV menüler arası geçişlerde kasma yapıyor. İşte bu yazılımsal hatalar da benim Samsung almamamın bir sebebi. HTC One takılma yapsa anlarım, Sense var ağır, Blinkfeed var, işlemcisi 0.2 Ghzcik daha düşük falan falan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Test sonuçlarına göre üstün bizde kafadan sallamadık üstün diye.

görende telefonla overclock yapiyorsunuz tümgün falan zannedecek. cep telefonu uluslararasi hız aşırtma turnuvalari falan varda haberimiz mi yok ? sen bunla en fazla gunluk hayatta internete girip 1-2 muzik dinleyecen foto cekecen, aramaya yapacan vs ve bunlarida surda saydigin 2013 model tum telefonlar fazlasiyla yapiyor. oyunsa oyun adreno 320 gpu lakin buda fullhd oyun icin gelistirilmedi. hoş pc de yapilan oc yide hic anlamamisimdir zaten ekranin islemcin kaliteliyse stabil bir sekilde herseyi yapiyor zaten. ne gerek var boyle ego tatmin duygularina anlamis degilim ya neyse. orada 4.0 ghz yazinca ne oluyor yani senin biryerin mi artiyor ? cepten nete daha hizli mi giriyon noluyo yani? farkedebiliyonmu o farki? yok! e daha ne ?

ne test sonuclariymis dayicim ya. 1 ms lik gunluk hayatta kullanirken hic anlamayacagin farklar icin koskoca telefonlardan komple vazgecmeye deger mi? ulan yil olmus 2013 hala marka fanatikligi yapanlar var. s4 ve htc one bunlarin 2 side günümüz şartlarinda %90 kalitede arama yapiyor,mesaj atiyor,internete giriyor,muzik dinletiyor,foto-video cekiyor.

kisacasi aralarinda '' ÇOK BÜYÜK UÇURUMLAR '' YOK ! 2013 yilinda cikmis telefonlardan bahsediyoruz burada.

sonuç olarak burdan şu çıkıyor.. performans olarak hemen hemen ayni olan bu telefonlarin geriye kalan tek farki '' TASARIM, SAĞLAMLIK VE DIŞ GÖRÜNÜŞ '' kaliyor. 2000tl verdigimiz telefonun 1 anlik elimizden kaymasiyla paramparça olmamasi gibi birşeyi hicbir '' NORMAL İNSAN '' in istemeyeceginden. e artik daha fazla diyecek birşey yok.

akli olan dereyi geçer zaten.

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar htc one nin fiyatı düşermi belki bütçede sıkıntı olur samsun fiyatı inerse alırım yada bütçe 1500 olursa kararımı verdim samsung galaxy s3 telefonu ağustota alabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam telefonu "müzik dinlemek
fotoğraf çekmek
oyun oynamak
mesajlaşmak
webde dolanmak" için kullanıcam yazmış. telefonla daha ne yapacak ki daha düşük model önermişsin.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
S4 al yani ben olsam S4 alırdım fakat S3 alıcak olsam onun yerine HTC onex i tercih ederdim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Galaxy s4 öneriyorum kamera açısından daha iyi group play var ekran açısından 0.3 inç daha büyük ram leri 2 GB iyi bi performans ama s4 hız olarak 1.9 GHz düşük bir performansta çalışması gerekiyorsa otomatikmen hızını 1.6 GHz indiriyor htc one 1.6 GHz hızında S4 Android OS ,v4.2.2. htc one nin ise Android OS 4.1.2. ek bunların dışında htc one de olmayan temassız kontrol, akıllı duraklatma,gibi özellikleri var htc one tek parça olduğu için hafızasını yükseltemiyor karşılaştırmalarda s4 her açıdan daha iyi s4 öneriyorum senin istediğin şeyleri s4 le daha iyi yapabilirsin

leoh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
otellerde çalıştığım süre boyunca birsürü yabancı ile karşılaştım ya ellerinde iphone vardı ya da samsung htc ve diğer markaları çok az görmüşümdür. onun için iphone ve samsungun piyasada hakim markalardır ve hem ikinci el hem de sağlamlık bakımından hem de yazılım desteği bakımından diğerlerinden iyiler. performans olarak da s4 piyasadaki en hızlı telefon. sen s4 al paşam

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hTC ONE bence , [MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] bu yorumum sana :D

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
htc one al rahat et.kasası alüminyum , hızı s4 ten daha hızlı.s4'ün 8 çekirdeğine aldanma 8ini de aynı anda kullanmıyor.one'ın kamerası düşük ışıkta daha iyi çekiyor.arayüzü de güzel olmuş bence one