Htc One Max Hakkında Görüşlerinizi Almak İstiyorum

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslae sevdğim cihaz Lg G Pro 2 turkıyeye gelmeyecekmıs buna uzuldum... zaten lg g pro 2 nin adını duymadan once htc almayı dusunuyordum. ben büyük cihaz seviyorumn.. şimdi konumuza gelırsek

htc one max cok guzel bir cihaz 6 inç büyüklükte kamerasıda iyi. fakat Ram 2 gb .. ve Pili 2500 Mah larda ? ... bu sorun olmazmı kullanan varsa yazabılırmı ... Saygılar.:closedeyes:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaslae sevdğim cihaz Lg G Pro 2 turkıyeye gelmeyecekmıs buna uzuldum... zaten lg g pro 2 nin adını duymadan once htc almayı dusunuyordum. ben büyük cihaz seviyorumn.. şimdi konumuza gelırsek

htc one max cok guzel bir cihaz 6 inç büyüklükte kamerasıda iyi. fakat Ram 2 gb .. ve Pili 2500 Mah larda ? ... bu sorun olmazmı kullanan varsa yazabılırmı ... Saygılar.:closedeyes:

Al Lg G2 keyfine bak. 5.2 inç işini görür.

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu forumda ben bir soru sordugumda kimse cvp vermiyor.. herkes tavsiyede bulunuyor.ben anlamiyorum ki.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu forumda ben bir soru sordugumda kimse cvp vermiyor.. herkes tavsiyede bulunuyor.ben anlamiyorum ki.

Doğru söylüyorsun ama biz burada insanları daha memnun etmek için tavsiye veriyoruz. Sorunu cevaplayayım. Eğer söylediğin gibi 6 inç ise 2500 mAh hayatta yetmez. Lg G2 5.2 inç ekranla 3000 mAh, Htc One Max senin söylediğine göre 6 inç ve 2500 mAh. Pil kesinlikle yetmez.

prodigy01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 artik eskidi.beni memnum etmes. G3 u beklerim daha iyi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Pardon 3300 mah pil varmis .x

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yardımcıolmak için önce biliyor olmak lazım, eğerle olacak iş değil !
kısaca telefondanbahsetmek gerekirse,

htcone ve bu serinin diğer üyelerimini ve max fiyat/performans telefonları değildir
bu cihazlar premiumdiye nitelendirilebilecek, prestijli ve şık aletlerdir
cihazınfiyatı 2200-2300 bandında, bu fiyatı diğertelefonlarla kıyaslamamanız gerekir. özellikle plastiklerle
bunedenle telefon başlı başına özellikleriylehoşuna gidecekse alacaksın.

başlayalım;

-telefonoturaklı ve 217 gm ağırlığıyla sövdürtmüyor, kararında. metal kasa bu boyutta bir telefon için hafif denebilir
-gorilla3 ekran sen özellikle çizmeye uğraşmazsan kolayca çizilmeyecek
-dahili hafızasıyeterli
-hoparlörlerle ilgili yorum yapmaya gerek duymuyorum !
-4G desteği mevcut
-kameraloş ışıkta akranlarına göre iyi işçıkartır, özet geçmek gerekirseaynı boyuttaki sensöre sayıca dahaaz ama alanca daha geniş pixel lewr yerleştirerek pixel başına daha çok ışığı içeri alır ve millet flu fotograflar çekerken sen şov yaparsın! detaylı fotograf başka bir şey tabiki, büyük çıktılar alacak veya çektiğin fotograflarda uzakta duran araçların plakalarını okumaya çalışacaksan başka telefonlara yönel. 4mpixel kamera işini görmez. ha buarada kameradaki donanımsal OIS örneği galaxy S4 gibi plastikleri ağlatır.
-İşlemci4x 1,7 ghz snapdragon 600. snapdragon 800 ve 801 ortalığı kavururken senpsikolojik olarak kendini rahat hissetmeyebilirsin.
fakateklemek isterim ki bu cihaz diğerlerinden performans açısından da geri kalmaz !
-pilperformansı açısından sıkıntı yaşayacağını sanmam, elimdeki htc one wifi açık 4 gün standby da kalıyor.
-bucihaz bir samsung olsaydı üzerine2 model çıktığında güncelleme alamazdı fakat bu cihaz bir htc veamiral gemisi gibi düşünülebilir bu da senin kitkattan sonra gelecek lolipop u da alacağınanlamına gelir (teyit edilmemiş bilgi, benim şahsi görüşümdür)

kısacasıbu telefon güçlü, prestijli ve verimli bir android.
bencedüşünmeden alınabilir!

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kit kat gelecekmi one maxa ???

Geldi bile.
Hatta HTC''nin yeni ara yuz guncellemsi Sense 6 bir kac haftaya ülkemizde. Güncelleme konusunda HTC One lar çok şanslı. HTC One max donanım olarak geride gözüksede gözüktüğü kadar geride kalmayacksın emin ol.